Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#821 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 01 października 2012 - 13:29

Ta edycja jest okropna pod każdym względem- kiepskie talenty, przepuszczają byle kogo- facet który tańczy w masce twarzy jury jest świetny, ma mega poczucie humoru i wogóle taaakie show :roll: masakra <bezradny></span>
i Chylińska jest strasznie irytująca :shock: ja ją lubiłam w 3 pierwszych edycjach, to teraz jak dla mnie stara się często na siłę być śmieszna, ale jej nie wychodzi <bezradny></span>

"czas programu minał "

powinien się skończyć na 3 edycjach <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#822 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 01 października 2012 - 20:46

Dziewczyna miała śmieszne imię - Delfina :P

była świetna ;-)

Prawda jest taka że tego typu programy powinny być emitowane raz, dwa, góra trzy :-> Potem juz wieje nudą i ciągle jest to samo, dlatego ja już nawet nie oglądam, chyba że trafie na powtórke <bezradny></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#823 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 października 2012 - 21:10

Chylińska jest strasznie irytująca

Mnie już irytuje od dawna. Jak tylko Kuba odszedł z Mam talent to przestałam to oglądać, sama nie wiem dlaczego na początku chciałam, ale automatycznie program stał się nudny dla mnie.
Jeżeli chodzi o tą edycję, to uważam że ludzie chyba nie wiedzą co to talent, no sorry ale babcie tańczące w obcisłych rajtkach :lol:

er3mjw4zst9mivdb.png

#824 Gia44

Gia44
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 02 października 2012 - 11:51

mnie też wkurza, że wszystko się skupia na jurorach... powiedzmy sobie szczerze, ale Formniakowa - aktorka z niej żadna...serialowe mydło i powidło... Chylińska- fajna babka, ale w czym ona może być autorytetem, o siwym nie wspomnę...
Robią z siebie po prostu pajaców. Fajny program, ale nie spełnia podstawowych założeń. Jakoś nie widzę, żeby ludzie z poprzednich edycji byli sławni ze względu na dar talentu....
Słyszałam, że teraz ma być nowy talent show - ZOSTAŃ GWIAZDĄ FILMOWĄ. Tam wszystko będzie się odbywało przez net, więc przynajmniej nie trzeba będzie sterczeć na wywołanie do przesłuchanie nie wiadomo ile. Jurorzy nie mają ostatecznego głosu, tylko ludzie głosujący przez net.

#825 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 02 października 2012 - 13:11

ja nie mam nic do Foremniakowej jako aktorki, ale w tym jury trochę się lansuje jakby :roll: :roll:
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#826 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 09 października 2012 - 13:06

ZOSTAŃ GWIAZDĄ FILMOWĄ

A co to takiego?

Mam talent jeszcze na początku lubiłam, ale teraz mam wrażenie że nawet tych talentów nie szukają, ot żeby tylko oglądalność rosła i jurorzy mieli okazję coś śmiesznego powiedzieć.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#827 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 października 2012 - 11:38

Na temat innych talent show proszę wypowiadać się w wydzielonych do tego tematach, a jeśli istnieje taka potrzeba to należy założyć nowy temat.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#828 Gia44

Gia44
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 10 października 2012 - 13:54

i zauważcie, że teraz coraz częściej jurorzy wchodzą na scenę bo producenci wiedzą, że to wzmaga oglądalność - wszystko wyreżyserowane - słabo

#829 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 października 2012 - 22:28

ktos oglada jeszcze :?: czy ja dobrze zauważyłam ze dziewczyna , która swietnie zaspiewała people help people i ktorej kozyra osobiscie gratulował nie przeszła dalej :?:
w tej edycji oprócz sporej ilosci wokalistów jest sporo dobrych gimnastyków.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#830 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 14 października 2012 - 07:00

Co do dziewczyny to nie wime, bo akurat mi się nie podobał jej śpiew.

jest sporo dobrych gimnastyków

No właśnie.Zastanawiam się czy to nie będzie troszkę nudne?

A bardzo ciekawi mnie występ Betty Q. Co zrobi biorąc pod uwagę, że to o 20 będzie lecieć. :mrgreen:

#831 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 października 2012 - 09:49

w ogóle dziwi mnie to że ta betty przeszła co tym razem pipe pokaże ? nie podobał mi się jej występ... jak można na wizji wystawić cyce...

#832 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 14 października 2012 - 21:37

Wybierają spośród 3 różnych artystów o podobnych talentach (np. śpiewających) tylko jednego bo 3 to byłoby za dużo przy czym skreślają szansę 2 uzdolnionych ludzi o zupełnie odmiennych stylach. Nie rozumiem tego... to nie wydaje mi się do końca uczciwe.

#833 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 października 2012 - 08:46

Jestem smutna,bo odpadł z programu chłopak ,który grał na harfie.Fantastyczny występ,czułam sie jakbym była w innej bajce. :mrgreen:

#834 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 października 2012 - 16:57

a ja załuje, ze nie przeszedł ten co "bawił: sie pilkami, uwazam, ze byl najlepszy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#835 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 22 października 2012 - 18:01

a ja załuje, ze nie przeszedł ten co "bawił: sie pilkami, uwazam, ze byl najlepszy.

Też załuję.
Myślałam, że dalej przejdzie on i te 3 dziewczyny co przeszły. nie wiem co oni w tym zespole widzą?

Ale ogónie odcinek był nudnawy.

#836 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 października 2012 - 08:27

Myślałam, że dalej przejdzie on i te 3 dziewczyny co przeszły. nie wiem co oni w tym zespole widzą?

Sądzę,że ten zespół jest bardzo fajny,kreatywny,pomysłowość na maxa.Z kolei wcale nie zachwycił mnie występ tych 3 dziewczyn(gimnastyczki).Nuda.Według mnie, wydaje mi się,że każdy ćwiczący taką dyscyplinę sportu(gimnastykę) od najmłodszych lat,potrafi pewnie wykonać taki układ jak one.A przynajmniej podobny.Dla mnie bez rewelacji.
Z kolei,chłopak z piłkami,szkoda,ze odpadł,bo nieźle sobie radził.

#837 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 19:15

w nowej serii jurorem jest Agustin Egurrola
ogląda ktoś?

#838 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 19:33

A już się zaczęło?nie po wakacjach?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#839 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 19:36

Tilia, nie wiem bo nie oglądam.
może castingi się zaczęły.... a po wakacjach w tv

#840 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 19:41

Castingi chyba dopiero niedługo się rozpoczną, żeby program mógł wystartować po wakacjach.
Rzeczywiście nowym jurorem będzie Egurrola, żeby tylko nie zrobił sie z tego kolejny program taneczny <bezradny></span>
Zresztą i tak długiej kariery temu show nie wróżę, robi się to po prostu nudne ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>