Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Rozmowy w toku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#301 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 maja 2010 - 18:29

widziałam kawałek i czesc miala spoko figurke i były sliczne, ale ten celulit miały straszny ;/
jutro bedzie ile trwał twój pierwszy raz.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#302 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 maja 2010 - 20:26

wiekszosc z nich szczupła tylko duże tyłki miały i uda i całe w cellulicie...
Ale można z tym walczyć.
trzeba tylko chcieć i być wytrwałym...
Ale jeden facet cham był....
dowalał swojej żonie :roll:

#303 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 maja 2010 - 20:33

utro bedzie ile trwał twój pierwszy raz.

zerknę z ciekawości na jutrzejszy odcinek, choć ostatnio co drugi odcinek rozmów kręci się wokół seksu, dziewictwa itp :roll:

#304 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 maja 2010 - 10:23

utro bedzie ile trwał twój pierwszy raz.

zerknę z ciekawości na jutrzejszy odcinek, choć ostatnio co drugi odcinek rozmów kręci się wokół seksu, dziewictwa itp :roll:

ja bym powiedziala ze nie co drugi , tylko prawie kazdy <bezradny></span>

#305 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 19 maja 2010 - 10:26

ja bym powiedziala ze nie co drugi , tylko prawie kazdy <bezradny></span>

Dokladnie tak.
Albo maja przez takie odcinki takiego tematu dużą oglądalność, albo nie mają co wymyślić <bezradny></span>
Nie wiem...
Kiedyś były ciekawe tematy, a teraz?
Program zszedł na dno <bezradny></span>

#306 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 maja 2010 - 15:57

Dziś było o laskach zakochanych w swoich idolach.Kurka wodna ,tylko te dziewczyny miały ok 20 lat nie jakieś tam nastoletnie podlotki.
Może i ja powinnam mieć na starość takiego fisia na punkcie Marka Wahlberga <zatancz3></span> Chociaż u mnie bez problemu,mam męża o nieznacznym podobieństwie do Marka. :-D

Niektóre dziewczyny były niesamowite,uśmiałam się nieco.

#307 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 20 maja 2010 - 16:52

Ta blondynka była niezła co w jakimś dj była zakochan, ale moim zdaniem ona bardziej się wygłupiała niż serio mówiła ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#308 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 września 2010 - 15:13

i znow odcinek o dziewicach :) ale oni lubia ten temat.

#309 Armando

Armando
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 20 września 2010 - 20:20

rozmowy w toku rulezzz :D nie kiedy są niezłe odcinki :) ^^

#310 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 września 2010 - 15:45

dziś o kobietach które usuwają ciąże

Kiedy Sandra po raz pierwszy gościła w Rozmowach w Toku, opowiedziała jak została prostytutką. Nie była to dla niej łatwa rozmowa, ale - jak sama mówi - pomogła jej zerwać z najstarszym zawodem świata. Dziś Sandra ma inny problem… Jest w 12 tygodniu ciąży i chce się jej pozbyć. Nie je, specjalnie podnosi ciężkie przedmioty i kąpie się w gorącej wodzie - wszystko w nadziei, że może problem rozwiąże się sam.

Kilka miesięcy temu podobny dylemat miała Kamila. Była w 5 tygodniu ciąży i miała już umówiony termin aborcji. To spotkanie było ostatnią szansą na przemyślenie, czy naprawdę chce to zrobić. Co ostatecznie zdecydowała?

Agnieszka nigdy nie chciała usunąć ciąży, nawet jeśli nie była planowana. Zrobiła to jednak aż 5 razy, ponieważ taki warunek postawił jej partner, z którym była w związku. Dziś jest w zaawansowanej ciąży i tym razem ma zamiar urodzić to dziecko

źródło: rozmowywtoku.onet.pl

#311 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 września 2010 - 18:28

Ja bardzo lubię odcinki,w których pokazują bohaterów po latach. Fajnie posłuchać jak potoczyło się życie tych ludzi i czy program w jakiś sposób im pomógł :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#312 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 28 września 2010 - 10:30

Fajnie posłuchać jak potoczyło się życie tych ludzi i czy program w jakiś sposób im pomógł :-)

To prawda :-)

dziś o kobietach które usuwają ciąże

Oglądałam powtórkę u P. w pracy o 5 rano... Jak słuchałam wypowiedzi tych kobiet to były momenty, że mi się ryczeć chciało.

Agnieszka nigdy nie chciała usunąć ciąży, nawet jeśli nie była planowana. Zrobiła to jednak aż 5 razy, ponieważ taki warunek postawił jej partner, z którym była w związku. Dziś jest w zaawansowanej ciąży i tym razem ma zamiar urodzić to dziecko

Nie mogłam się nadziwić jak jej słuchałam- jak można do tego stopnia ulec presji partnera. Ja rozumiem, że wydawało jej się, że to miłość, że bała się samotności... ale 5 razy zgodzić się na aborcję, mimo, że każda kolejna to była dla niej taka trauma? nie, tego zrozumieć nie potrafię <bezradny></span>

Kiedy Sandra po raz pierwszy gościła w Rozmowach w Toku, opowiedziała jak została prostytutką. Nie była to dla niej łatwa rozmowa, ale - jak sama mówi - pomogła jej zerwać z najstarszym zawodem świata. Dziś Sandra ma inny problem… Jest w 12 tygodniu ciąży i chce się jej pozbyć. Nie je, specjalnie podnosi ciężkie przedmioty i kąpie się w gorącej wodzie - wszystko w nadziei, że może problem rozwiąże się sam.

Tego, że była prostytutką nie wiedziałam. W każdym razie poczułam sympatię do tej kobiety, widać było po niej, że to naprawdę ciężka dla niej decyzja i w jakiej musiała być desperacji, że się na to porwała. Cieszę się, że jednak ten program i rozmowa z położną wpłynęła na nią (oraz jej partnera) i zdecydowali się, że nie tylko urodzi dziecko, ale go nie oddadzą :-)

Kilka miesięcy temu podobny dylemat miała Kamila. Była w 5 tygodniu ciąży i miała już umówiony termin aborcji. To spotkanie było ostatnią szansą na przemyślenie, czy naprawdę chce to zrobić. Co ostatecznie zdecydowała?

Właśnie baby, co zdecydowała? bo to mi umknęło... Choć jak słuchałam tej dziewuchy to mi się nóż w kieszeni otwierał :evil: Usunie ciążę, bo facet, z którym wpadła ją zdradził i nie chce mieć z nim nic wspólnego. A to, że on chce tego maleństwa to nieważne! W którymś momencie dała nawet do zrozumienia, że usuwając ciążę chce na złość zrobić byłemu, że to jeden z powodów :roll:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#313 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 września 2010 - 11:53

czasem obejrze
np. o anrokesji , bulimi, itp
natomiast nie lubie odcinków gdy rodzina pierze publicznie swoje brudy, kłoca sie, obrażaja
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#314 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 29 września 2010 - 16:48

Nie każdy ale zdarza mi się obejrzeć. Szczególnie jak jest jakiś fajny temat. Pamiętam jak był o disco polo. :)
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#315 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 października 2010 - 14:36

12 pażdziernika w rozmowach w toku będzie o laskach ,które za wszelką cenę chcą zaistnieć w showbisnesie.Zrobią wszystko i to dosłownie. ;-)

#316 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 08 października 2010 - 15:29

Wczoraj był ciekawy odcinek o tych stukniętych fankach Lady Gagi :lol:
Ludzie to mają pomysły na życie, trzeba przyznać :shock: Co jedna to lepsza tam gościła- pod względem stroju i głupoty :->

12 pażdziernika w rozmowach w toku będzie o laskach ,które za wszelką cenę chcą zaistnieć w showbisnesie

może być fajny ;-) Jak nie zapomnę to obejrzę :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#317 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 października 2010 - 15:54

Jestem w :shock: .Normalnie wstydzę się za swoją płeć.W dzisiejszym programie występowaly dziewczyny ,które chcą za wszelka cenę zrobić karierę.Marzą o gwiazdorstwie.Moim zdaniem puściutkie i tępe dziewuszyska.Jedyna tylko dziewczyna,dość pulchna, sprawiała wrażenie w miarę rozsądnej,mającej jakieś tam swoje marzenia o rodzinie ,dzieciach i o tym by być rozpoznawalną.Pozostałe panny to masakra.Typowe imprezowiczki ,co nawet się wysłowić nie potrafiły.Mężczyźni na widowni mieli niezły ubaw.

#318 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2010 - 16:10

Oglądałam dziś RwT i jestem w szoku :roll:
Po prostu brak mi słów do tych dziewczyn które ciągle piją.
Jak się szczycą tym że się upiły wymiotowały trzeba było je wynosić ...
Brak słów :!: :roll:

#319 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 16:02

dzis o tym czy moje 15 letnie dziecko uprawia sex <bezradny></span>
czasem mam wrazenie , ze jestem z innej epoki :D

#320 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 17:01

dzis o tym czy moje 15 letnie dziecko uprawia sex <bezradny></span>

oglądałam :lol: 'najlepsza' była ta co w wieku 13 lat już straciła dziewictwo :roll:
Miałam wrażenie, że rodzice są głupsi od tych małolat :lol: Ja się zastanawiam, po co ludzie się zgłaszają i rozmawiają na takie tematy- nie dość, że pół widowni się śmieje to jeszcze te pyskówki <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych