Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Rozmowy w toku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#261 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 16:31

Też oglądałam dzisiejszy odcinek i właśnie te słowa

ze zwiazek nie rozpoczyna sie od tego aby isc z kims do lozka , a ona odpowiedziała ze jesli facet poznaje dziewczyne to chce ja zaciągnąc do lozka i jak ona tego nie zrobi to on pojdzie do innej ;-)

zszokowały mnie najbardziej :shock:
Ja dzięki Bogu znam facetów co tak nie myślą. Wydaje mi się, że są jeszcze porządni faceci na tym świecie, tylko te dziewczyny po prostu na takich nie trafiają....

a w poniedziełak jest temat dla "naszego forumowego kolegi" jest temat o prawiczkach ;-)

O tak tego odcinka też nie przegapię, zapowiada się ciekawie :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#262 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 21:36

"naszego forumowego kolegi" jest temat o prawiczkach

może będzie jednym z bohaterów :mrgreen:
swoją drogą przerażają mnie czasem goście tego programu... ich poziom wypowiedzi... jakaś żenada. <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#263 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 22:41

swoją drogą przerażają mnie czasem goście tego programu... ich poziom wypowiedzi... jakaś żenada. <bezradny></span>

Dlatego ja już unikam tego programu. Kiedyś wydaje mi się były poważniejsze problemy niż teraz. Ten program jak dla mnie spadł do poziomu Faktu :-/
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#264 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 kwietnia 2010 - 11:11

Ten program jak dla mnie spadł do poziomu Faktu

mam podobne odczucia , temty mam wrazenie ze są dla ludzi z małych miasteczek i wsi < nie obrazajac ich>

Kiedyś wydaje mi się były poważniejsze problemy niż teraz

kiedys ogladałam prawie każdy odcinek , bo tematy były interesujace , a teraz czesto tematy sa żenujace.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#265 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 kwietnia 2010 - 11:22

ja tego właściwie nigdy nie oglądałam jakoś namiętnie, czasem mi się zdarzyło, że ktoś przyciągnął moją uwagę, wiec zostawiałam ... teraz? teraz dla mnie to zwykły zjadacz czasu ... taka papka medialna, na którą skończył się pomysł, a ciągną dalej, bo ludzie dalej to oglądają ... wg mnie teraz jest to robione na siłę i tylko po to żeby w tym czasie antenowym "coś" było ...

poziom dyskusji spada coraz niżej, a tematy ... powielane, płytkie i nudne ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#266 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 11 kwietnia 2010 - 13:20

Macie rację. Ilekroć natknę się w tv na zapowiedź kolejnego odcinka, zawsze widzę: "mam 25 lat i nadal jestem dziewicą/prawiczkiem", "ważę 200 kg", "jestem Dodą" albo "zżera mnie zazdrość o partnera". Takie dyżurne tematy, które widocznie najbardziej się sprawdzają.

#267 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 kwietnia 2010 - 15:48

Ten program jak dla mnie spadł do poziomu Faktu

zdecydowanie, ma kilka tematów wałkowanych do zarzygania.. Ja sie czasami zastanawiam, na ile prawdziwe są te historie, to znaczy ile ludzi idzie do programu i opowiada pierdoły na antenie. Bo ja to czasami oglądam tak jednym okiem, to az mi sie wierzyć nie chce, że mogą istanieć ludzie na tak niskim poziomie, z takim pustostanem w głowie <bezradny></span> A jesli tak robią, to dlaczego, bo chyba nie stają sie gwiazdami nie dla tych paru stówek co je dostają za opowiedzenie "swojej historii" :-/
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#268 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 11 kwietnia 2010 - 17:49

Z Rozmów w toku robi się chyba powoli Jerry Springer, taka mnie naszła refleksja, tylko się jeszcze nie biją i nie wyzywają na wzajem, choć chyba było kilka takich odcinków. Ja w ogóle tego nie oglądam, odcinek piątkowy oglądałam bo mi koleżanka smsa napisała bym włączyła i zobaczyła, potem miałyśmy o czym dyskutować ;-)
Obiecałyśmy sobie, że ten o prawiczkach też obejrzymy, bo ciekawa i zabawna była zapowiedź. Ogólnie nie lubię tego programu, ciekawe tematy się wyczerpały a teraz program schodzi zupełnie na psy...
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#269 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 11 kwietnia 2010 - 19:54

a ja lubię mimo wszystko, mimo iż nie są podejmowane jakieś strasznie poważne tematy, fajnie mi się ogląda, chodź czasem goście to żenada, ale może też to ma jakiś cel... by pokazać że różni ludzie istnieją na świecie, z różnymi poglądami, obsesjami, problemami, może to co dla którejś z nas wydaje się głupie dla innego jest życiowym problemem.

ostatnio był temat jakby na czasie dla mnie:
Nie odczepię się od ciebie! I tak będziesz mój!
obawiam się że taka desperacja nawet mi może w pewnym sensie zagrozić.

Myślę że nadal pojawiają się godne tematy, a i kiczowate są potrzebne, ale podciągnąć oglądalność

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#270 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 kwietnia 2010 - 17:54

Kiedys w tym programie pojawiały sie gwiazdy , teraz jedyny mi gwiazdami to jest kobieta , która ma 60 lat a chce 20 albo czlowiek - kot <bezradny></span> . Prawdziwe gwiazdy chyba dostrzegły żenujacy poziom programu ;-)

#271 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 08:45

teraz ze względu na żałobę przypomnieli odcinki poruszające poważne tematy.
ja rozumiem że nie może być non stop poważnie i trzeba poruszać luźniejsze tematy. No ale niech to ma jakiś poziom... mnie szokuje, gdy do programu zapraszane są dziewczyny dla których jedynym życiowym priorytetem jest podrywanie facetów, albo stracenie dziewictwa :roll:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#272 silver

silver
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 19:01

A ja mam pytanie czy sa powtorki rozmow w toku rano?bo bodajze wczoraj rano ogladalam powtorke:D a przyznam,ze chcialabym obejrzec o prawiczkach,a akurat mam o 16 cwiczenia.

#273 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 19:10

Sa powtórki i to poprzedniego odcinka, bo kiedys to były inne odcinki rano . Ja ostatnio ogladałm w piątek i był ten co popludniu w czwartek.

#274 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 kwietnia 2010 - 18:10

Wczoraj było o wielbicielach Joli Rutowicz.Uśmiałam się,że hej.Normalnie dziewuchy pół dnia spędzają przed lustrem.

#275 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 kwietnia 2010 - 18:16

ja dzis ogladałam czy twoje corka uprawia seks . Jedna miała 14 lat i korespondowała z facetem z zakladu karnego . A jak jej zapytano jak sobie wyobraza pierwszy raz to moiwła o swiecach i lóżku , zero o uczuciach czy facecie z którym chce to zrobic. <bezradny></span> to tylko pokazuje jakie to dojrzałe.

#276 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 15:54

"To była najgorsza randka w moim życiu!"- zdążyłam na końcówkę- ale ostatnia dziewczyna mnie rozwaliła... poszła na randkę z internetu-facet ja zgwałcił- a ona nic, sadziła jeszcze, że może się zmieni i że tak wogóle nie jest taki zły... :shock: :shock: :shock:
wyzywał ją od najgorszych, spotykał tylko po to żeby ją zgwałcić(przelecieć, nazywajcie jak chcecie) a ona dopiero po programie uświadomiła sobie, że jest złym człowiekiem. :roll:
hello, a gdzie szacunek do samej siebie o ODROBINA rozsądku????

#277 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 30 kwietnia 2010 - 16:03

dzisiejsze rozmowy w toku pt. "Upuść z palca trochę krwi i już chłopa masz u drzwi!" :] Boże, kobiety są w stanie wszystko dla miłości zrobić.. niektóre popadają ze skrajności w skrajność, palą zioła,robią jakieś sesje ze świecami, wkładają zdjęcia między rozkrojony czosnek!! zawiązują, koniecznie czerwona wstążką, wkładają na miesiąc do szafy między ubrania!! i wyobraźcie sobie że jak czosnek spleśnieje to facet się nie nadaje, a jak zaschnie to facet jest oki :-? poją faceta krwią z własnego palca... :-/ szok :shock: aż trudno uwierzyć, że w dzisiejszych czasach jeszcze ktoś odprawia takie zabobonne rytuały... aż mnie to trochę przeraziło...

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,

Kiedyś się uda

#278 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 30 kwietnia 2010 - 17:36

Boże, kobiety są w stanie wszystko dla miłości zrobić..

oj tak...
Ja sobie nie wyobrażam żeby ktoś miał "na mnie" takie rzeczy robić.

poją faceta krwią z własnego palca...

to to jakaś masakra w ogóle, do kawy dodawała itp :shock:

#279 LadyPe

LadyPe
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 30 kwietnia 2010 - 17:50

Dla mnie po prostu masakra !!
Nie rozumiem takich kobiet.
Jeśli facet nie chce to nie, przecież są inni.
Poza tym jestem tego zdania, że nic na siłę, bo i tak z takiego związku nic nie będzie.

#280 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 30 kwietnia 2010 - 19:14

Poza tym jestem tego zdania, że nic na siłę, bo i tak z takiego związku nic nie będzie.

no racja. I zresztą, wszystkie te babki potwierdziły że nic to nie dało, żadna nie jest z tym facetem(czy tam babką, bo jedna była less) którego zaczarowała :lol:

do kawy dodawała itp :shock:

no do czerwonego wina, do barszczu :shock: :shock: :shock: :shock: i do innych potraw.

zastanawia mnie, bo ona mówiła że kuje palec, wyciska krew na płaskie naczynie i zasusza :shock: to ciekawe ile tego musiało być :?: :?:

Głupota ludzka nie zna granic..

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,

Kiedyś się uda

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych