Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Rozmowy w toku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#341 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 lutego 2011 - 08:50

Jestem w :shock: .Wczoraj było o kobietach co traktują facetów przedmiotowo.Tylko na jeden raz.Potrafią mieć po kilku tygodniowo.Żałosne jak te babki sie nie szanują.
Jedna opowiadała,ze podrywa na namiętny pocałunek.Ni z gruchy ,ni z pietruchy podchodzi i wkłada obcemu facetowi język do buzi. :shock: .Inna twierdziła,że pani psycholog w studio jest nie z tej epoki.Że teraz jest taka młodzież,bez krępacji i wstydu. :shock: :shock: :shock: :shock:

#342 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 15:40

Jestem w :shock: .Wczoraj było o kobietach co traktują facetów przedmiotowo.Tylko na jeden raz.Potrafią mieć po kilku tygodniowo.Żałosne jak te babki sie nie szanują.
Jedna opowiadała,ze podrywa na namiętny pocałunek.Ni z gruchy ,ni z pietruchy podchodzi i wkłada obcemu facetowi język do buzi. :shock: .Inna twierdziła,że pani psycholog w studio jest nie z tej epoki.Że teraz jest taka młodzież,bez krępacji i wstydu. :shock: :shock: :shock: :shock:

też miałam przyjemnośc oglądac wczoraj ten odcinek.
co te dziewczyny w głowach mają <bezradny></span> mam nadzieje , że swoja córke i syna wychowam na inny rodzaj mlodziezy .Ze dla nich priorytetową sprawą będzie dobre wykształcenie a potem dobra praca.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#343 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 lutego 2011 - 19:53

Wczoraj było o kobietach

a w jakim wieku były ??

Żałosne jak te babki sie nie szanują

może w te sobiei innym coś udowodnić?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#344 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 lutego 2011 - 19:59

Inna twierdziła,że pani psycholog w studio jest nie z tej epoki.Że teraz jest taka młodzież,bez krępacji i wstydu

a ta ma zaledwie 30 lat :mrgreen:
rozbawila mnie ta co powiedziala , ze zaciaga faceta na bok , a on CHCE TYLKO ROZMAWIAC <umieraam></span>

a w jakim wieku były ??

najmlodsze okolo 20 , ale jedna byla chyba w okolicy 40. wiekszosc z nich zostala skrzywdzona przez faceta i tak sie odgrywaly.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#345 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 21 lutego 2011 - 21:13

Jutro u Ewy bedzie Natascha Kampusch

Wlasnie czytam o niej i nawet zamowilam ksiazke Książka 3096 dni – Natascha Kampusch

#346 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 05 kwietnia 2011 - 15:47

Dopiero obejrzałam ,,Rozmowy w Toku''.Ludzie za grosz nie mają samokrytyki.Ja rozumiem chcą spełniać swoje marzenia,ale na litośc boską,jesli dużo osób mówi,że nie nadają się np. do śpiewania ,to powinni to zrozumieć.A nie z uporem maniaka pchać się do szołbiznesu.

#347 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 05 kwietnia 2011 - 23:36

Dopiero obejrzałam ,,Rozmowy w Toku''.Ludzie za grosz nie mają samokrytyki.Ja rozumiem chcą spełniać swoje marzenia,ale na litośc boską,jesli dużo osób mówi,że nie nadają się np. do śpiewania ,to powinni to zrozumieć.A nie z uporem maniaka pchać się do szołbiznesu.

również oglądałam i poziom zażenowania jaki osiągnęłam podczas oglądania tego odcinka był poza skalą :lol: :lol: :lol:
Ni to wyglądu, ni to talentu, ni to rozumu większość nie miała <bezradny></span> Tylko ten cały bzyku mam wrażenie szum jakiś robi wokół siebie i liczy, że coś mu się może uda i się wybije. Reszta to była żenada do kwadratu :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#348 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 07:47

Dopiero obejrzałam ,,Rozmowy w Toku''.

a o czym dokładnie bylo ? jaki temat ? bo sobie objerze moze w necie ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#349 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 08:22

jaki temat ?

Będę gwiazdą,czy coś w tym stylu :-D .Umknęło mi zupełnie.

#350 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 08:27

Ja widziałam tylko zwiastun w którym jakaś blondyna wydarła się na psychologa, stwierdzając, że skoro nie ma wykształcenia muzycznego to nie ma prawa mówić, że fałszuje. Problem w tym, że żeby to usłyszeć nie trzeba było mieć nawet muzyki w szkole :P Masakryczna laska wyglądała jak nawiedzona...
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#351 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 16:14

Dziś bylo o kobietach ,które ponad wszystko kochaja biżuterię.Mają ich całe mnóstwo.Potrafią wysprzedawać samochody,zastawy stolowe,czy nie opłacać rachunków,by tylko zdobyć swój upatrzony drobiazg. :mrgreen:

#352 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 16:45

viola, też oglądałam i dla mnie to nienormalne - kobieta jedna sprzedawała rzeczy z domu, żeby mieć na kolczyki czy bransoletki. Mężowi i dzieciom przykładowo do obiadu nie dawała mięsa, zęby na biżuterię zaoszczędzić :roll: W głowie mi się nie mieści...

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#353 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 16:54

W głowie mi się nie mieści...

Dokładnie,rzeczy materialne ważniejsze niż rodzina.To już zwykłe uzależnienie,takie jak zakupoholizm,czy nawet alkoholizm.

[ Dodano: 2011-04-06, 17:55 ]

Mężowi i dzieciom przykładowo do obiadu nie dawała mięsa, zęby na biżuterię zaoszczędzić

#354 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 17:11

Ja widzialam tylko w przelocie fragment, w którym jedna z kobiet mówiła, że myje się chyba 2 czy 3 razy w tygodniu, bo woli zaoszczędzić na wodzie, żeby mieć na biżuterię :shock: Mówiła, że częste mycie jest złe, bo skóra bardziej się wysusza :lol:

#355 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 17:16

Ja widzialam tylko w przelocie fragment, w którym jedna z kobiet mówiła, że myje się chyba 2 czy 3 razy w tygodniu, bo woli zaoszczędzić na wodzie, żeby mieć na biżuterię

Nie zdziwiłabym się jakby chciała zaoszczędzić na jedzenie,czy inne ważne potrzeby dla dziecka,ale na taka bzdetę jak biżuteria?.Żałosne. :shock:

#356 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 17:18

karatetyka, to ta sama kobieta o której mówiłam - ona próbowała zaoszczędzić na wszystkim, żeby mieć na biżuterię. Przykładowo mieli tam kilka tys. na kupno skórzanej kanapy i ona kupowała skóropodobną i męzowi mówiła, ze to prawdziwa skóra i miała już kilka tys. zł do wydania...

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#357 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 10 października 2011 - 20:59

Widzialam dzisiejszy odcinek.
Bylo o kobietach/dziewczynach z Kambodzi, ktore zostaly sprzedane za 20$.
Patrzalam i ryczalam jak bobr, ze sa tacy chorzy faceci, ze maja w ogole chec uprawiania seks z 5latka czy nawet 13latka.
A juz w ogole jak slaszalam jak traktowano te dziewczyny w tych burdelach.

:-( :-( :-(

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#358 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 16 października 2011 - 18:54

Widzialam dzisiejszy odcinek.
Bylo o kobietach/dziewczynach z Kambodzi, ktore zostaly sprzedane za 20$.
Patrzalam i ryczalam jak bobr, ze sa tacy chorzy faceci, ze maja w ogole chec uprawiania seks z 5latka czy nawet 13latka.
A juz w ogole jak slaszalam jak traktowano te dziewczyny w tych burdelach.

:-( :-( :-(

Ja jak ogladalam tylko reklame tego odcinka to nie moglam przestac plakac :cry:
Programu nie ogladalam ... bylam w pracy :cry:

#359 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 października 2011 - 19:34

ja ogldałam odcinek , gdzie kobieta miala 2 mezow < miala 67lat> i dopiero przy kochanku , ktory byl po tych mezach , zorientowala sie ze sex nie jest tylko dla robienia dzieci , ale dla przyjemnosci :-) cisnie sie pytanie :" gdzie te chlopy ?" a tak serio to wspolczuje takim kobietą, wiem sex nie jest najwazniejszy , no ale....

#360 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 maja 2015 - 22:19

ten program zrobił sie gorzej niz zenujacy :roll:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0