Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Rozmowy w toku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#321 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 17:41

'najlepsza' była ta co w wieku 13 lat już straciła dziewictwo

ona czula ze go kovha , byli juz ze soba 3 miesiace.
ja w jej wieku to plakaty na scianach wieszałam i to było moje zainteresowanie <umieraam></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#322 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 17:52

nawet podoba mi się to talk-show, ciągle są jakieś ciekawe tematy i kiedy wracam z miasta to przyjemnie mi się to ogląda ;-)

#323 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 23:14

ciągle są jakieś ciekawe tematy

a ja uważam, że czasem robią coś na siłę, bardziej podchodzi mi to czasem pod parodię <bezradny></span> Bo wkońcu ile może być ciekawych i życiowych tematów :lol: Niedawno były fanatyczki Lady Gagi, później Dody i tak po kolei pewnie będą robić :lol: a teraz te różowe landrynki reklamowali :-> Jak ktoś ma niską samoocenę to niech koniecznie ogląda, pewnie szybko zmieni zdanie po tym odcinku :lol: :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#324 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 20:57

ja kiedys bardzo lubilam ten program , były fajne tematy, ale teraz to jest zenada, sama prowadzaca drwi z gosci. malo kiedy sie trafi jakis fajny odcinek.

#325 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 20 listopada 2010 - 01:13

ja kiedys bardzo lubilam ten program , były fajne tematy, ale teraz to jest zenada, sama prowadzaca drwi z gosci. malo kiedy sie trafi jakis fajny odcinek

W zupełności się z Tobą zgadzam. Ja już dawno odpuściłam sobie oglądanie tego programu. Czasem zdarzy się,że akurat włączę w tv w trakcie jego trwania,ale zazwyczaj po chwili przełączam...
A szkoda,bo kiedyś z przyjemnością oglądałam "RwT"....

Ostatnio mignął mi odcinek o Dodzie. Jak posłuchałam przez chwilę jednego chłopaka to zaczęłam się zastanawiać czy Ci ludzie nie są podstawieni <bezradny></span>

A z ciekawostek to słyszałam,że Ewa Drzyzga od kolegów z planu dostała konia z okazji 10lecia "RwT". Ale najpierw dla kawału Szymon Majewski przyprowadził do studia kucyka :lol:
Był ten odcinek w tv?

Dołączona grafika
Dołączona grafika
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#326 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 20 listopada 2010 - 10:16

W zupełności się z Tobą zgadzam. Ja już dawno odpuściłam sobie oglądanie tego programu. Czasem zdarzy się,że akurat włączę w tv w trakcie jego trwania,ale zazwyczaj po chwili przełączam...
A szkoda,bo kiedyś z przyjemnością oglądałam "RwT"....

ile można oglądać fanów disco polo, dziewice i namiętnych naśladowców jakiś gwiazdeczek??
Naprawdę kiedyś były fajne odcinki, a teraz jakieś dno, które można puścić sobie najwyżej przy smażeniu kotletów żeby nie robić ich w ciszy... ale naprawdę czasem nie mogę słuchać tych gości, raz że czasem nie potrafią sklecić zdania i w ogóle nie rozumiem o co im chodzi a dwa... oni na prawdę nie mają nic ciekawego do powiedzenia... powiem brutalnie,ale od pustaka nigdy nie dowiem się niczego, co by mnie zszokowało czy zmusiło do jakiś przemyśleń... chyba tylko do tego że nasze społeczeństwo z roku na rok jest coraz głupsze... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#327 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 16:02

Rozmowy w toku, to już nie Rozmowy w toku, tylko jakiś pokaz pustaków. Nie sądziłam, że Ewa może zniżyć się do takiego poziomu i z wartościowego programu, stworzyć show, w którym jest miejsce tylko dla ludzi bez mózgu... Przykład dzisiejszego programu o różowych landrynkach, wczorajszego i tysiąca innych o disco polo, tipsach, blacharach, dopalaczach, itd... Tak naprawdę szkoda czasu na taki talk show, który potrafi zaprezentować ostatnie stadium głupoty, zero żadnych wartości... Bywa raz na ruski rok, że pojawi się faktycznie jakiś ciekawy, wzruszający, poważny temat i jest on swojego rodzaju perełką wśród pozostałych pierdół, które są puszczane w telewizji. Jestem skłonna powiedzieć, że Ewa też zmienia stosunek do ludzi - zaprasza głupiutkie dziewczynki, żeby się z nich pośmiać, bo tak naprawdę tyle jest w stanie zrobić. Jeśli jej celem jest pokazanie zacofania polskiego społeczeństwa, a właściwie polskiej młodziezy, to na pewno jej się to udaje, mimo że nie można wszystkich wrzucać do jednego wora i cały czas wierzę w to, że są porządni ludzie z głową :roll: Jest mnóstwo ciekawych tematów do poruszenia, a Drzyzga idzie po najmniejszej linii oporu, byleby było śmiesznie i byleby ludzie zagościli przed telewizory i zobaczyli tych dziwaków. No żenada... Kiedyś program miał poziom, teraz to jest zwykła kpina.

Jestem skłonna nawet podejrzewać, że Ci ludzie są wyrywani z ulicy i ona im płaci za to, że zrobią z siebie debili...

#328 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 16:52

Jestem skłonna nawet podejrzewać, że Ci ludzie są wyrywani z ulicy i ona im płaci za to, że zrobią z siebie debili...

wiesz że zupełnie to samo sobie pomyślałam... bo który człowiek poszedłby do programu tak po prostu i robił z siebie debila... tak jak np ta 1 dzisiaj różowa landrynka ...
jedynie oglądam by się pośmiac ale nie ma już żadnych ciekawych tematów to fakt...

#329 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 17:18

Drzyzga idzie po najmniejszej linii oporu, byleby było śmiesznie i byleby ludzie zagościli przed telewizory i zobaczyli tych dziwaków.

to nie Drzyzga wymyśla tematy, są od tego specjalni ludzie, plus ludzie którzy werbują gości tzw. dokumentaliści.
Ale to nie zmienia faktu, że porównywanie Drzyzgi do Oprah, jak to niegdyś miało miejsce, teraz brzmi absurdalnie, bo to miliard lat świetlnych różnicy.... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#330 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 08:57

Wczoraj było o tym jak wygląda ciało po odchudzaniu.Szczególnie pań,które miały dużą nadwagę.Przeraziłam się,gdyż skóra wisiała na brzuchu i udach.Dziewczyny były załamane.Niektóre kwalifikowały się do chirurgicznego usunięcia fałdy skóry na brzuchu. :shock:

#331 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 20:47

vila widziałam wczoraj urywki i faktycznie czesc tych kobiet wygladała strasznie, juz bym wolała miec troszke wiecej tu i tam niz zeby mi skora jak worek wisiała. ale moze gdyby sie odchudzały w zdrowym czasie , nie na szybko i dorzuciły jakas gimnastyke to wygladało by to lepiej.

#332 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 16:29

dzisiaj w Rozmowach są kobiety, które wolą facetów którzy mieli jakiś wyrok ;-)
ja bym się bała jakbym była w takim związku, przecież w każdej chwili może mu odbić, a jak odbija takiemu mężczyźnie to możliwe jest, że może pobić lub nawet zabić :-/

#333 Unique

Unique
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 21:36

Kiedyś bardziej mi się to podobało teraz albo ja podrosłam i już do mnie to nie przemawia, albo program spadł na psy.
Dołączona grafika

Dorosła a za razem mała dziewczynka,która chciała być szczęśliwa i mieć kogoś kto ją przytuli w ciche dni...

#334 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 22:11

chyba tez oglądalam ten odcinek , jedna laska wypowiadala się, jak oni" to robia" na widzeniach i ze bierze slub z więźniem... Niedawno tez Drzyzga poruszyla temat o co zakładaja sie laski na imprezach, nie moglam uwierzyc , co te dziewczyny zaprozone do studia wygadywały,po prostu takie pustaki...Mam wrażenie,ze te osoby są podstawione i wydaje mi sie ,ze co druga ma perukę. Dobrze,że są poruszane tematy, ktore jeszcze kilkanascie lat temu były tabu ale niektore odcinki i wypowiedzi są mocno naciągane...
Dołączona grafika

#335 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 22:41

e co druga ma perukę

No bo mają :lol: Przyjmują zaproszenie do programu i myślą, że peruką albo okularami zasłonią swoją tożsamość i nikt ich na ulicy nie pozna. Idiotyczne, ale tylko takie zadanie mają te peruki... Wcale się nie zdziwię, jak imiona są również wymyślone po to, by nie zdradzać siebie :P Czyli taka ruda Magda w programie może być krótko obciętą blond Moniką ;)

#336 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 10:03

kobiety, które wolą facetów którzy mieli jakiś wyrok

pewnie im sie meski wydaje :lol:

nie ogladałam ostatnio tego programu.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#337 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 grudnia 2010 - 16:49

Widziałam reklamę,że jutro w RwT chłopak oświadczy się dziewczynie,a Drzyzga dostanie konia :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#338 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 17:25

Dziś w rozmowach było o kobietach,których życie zmieniło się po rozwodzie.Jedna pani miala65 lat,15 lat młodszego kochanka.Malo tego tryskała energią,na siłownię chodziła.Ubrana w kozaczki muszkieterki i czarną mini.Niesamowita babka.A ja się wstydzę włożyć mini,chociaż jestem szczuplejsza od tej pani. ;-)

#339 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 19:20

ja bym się bała jakbym była w takim związku, przecież w każdej chwili może mu odbić, a jak odbija takiemu mężczyźnie to możliwe jest, że może pobić lub nawet zabić

no nie generalizowałabym. nie kazdy karany to morderca. czasem sa to bledy mlodosci. ja nie mowie, spotykac sie z ludzmi mafii , ale nie mozna w paranoje popadac. :-)
ja ostatnio widzialam kawalek powtorkowego odcinka o matce, ktorej dziecko ma chorobe i jest bardzo agresywne i czasem ona sama sie go boi.

#340 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 22:23

Dziś w rozmowach było o kobietach,których życie zmieniło się po rozwodzie

ja też oglądałam Rozmowy dzisiaj i było o kobietach i ich tatuażach ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych