Rozmowy w toku
Napisano 05 maja 2010 - 18:15
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 maja 2010 - 10:49
Napisano 07 maja 2010 - 15:44
Napisano 10 maja 2010 - 10:37
:
"Zmysłowa brunetka czy anioł-blondynka? Wojna o to, która z nich jest atrakcyjniejsza i mądrzejsza trwa od wieków. Jak o mężczyznę walczą brunetki, a jak blondynki?"
żródło:www.rozmowywtoku.onet.pl
w urywkach widziałam że się będą nieźle ścinać... obejrzę z ciekawości, żeby zobaczyć jak niski poziom sobą reprezentują te dziewczyny
Napisano 10 maja 2010 - 11:56
Ciekawe czy będzie drastyczna różnica między podejściem do różnych spraw blondynki i brunetki
Napisano 10 maja 2010 - 14:28
Napisano 10 maja 2010 - 18:23
Porażka, niektóre laski prezentują poziom "mniej niż zero" według mnie tam i blondynki i brunetki dobrali odpowiednio głupie. Wiadomo że kolor włosów nie ma jakiegoś wielkiego wpływu na osobowość, może na atrakcyjność prędzej, ale to i tak jest osobiste zdanie każdego. Reasumując: dzisiejszy odcinek to DNO
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 10 maja 2010 - 18:32
zgadza się.Reasumując: dzisiejszy odcinek to DNO
A hasła którymi "rzucały" i blondynki i brunetki to po prostu żałosne!
Chyba długo szukali takich pustych i bezmyślnych dziewczyn
Napisano 11 maja 2010 - 09:34
A co mówiły takiego?
Napisano 11 maja 2010 - 09:43
Blondynki krytykowały brunetki, brunetki krytykowały blondynki. Jechały po sobie jak po "kupie". Najzabawniejsze było to, jak każda następna co przychodziła podkreślała, że nie zna normalnej brunetki/blondynki..., że ona tylko z brunetkami/blondynkami trzyma.A co mówiły takiego?
Napisano 11 maja 2010 - 12:12
ja np dowiedziałam się że kawały o blondynkach wymyślają... brunetki, z zazdrości oczywiścieA co mówiły takiego?
poza tym dowiedziałam się że blondynki sprzedają się za kase, a brunetki to wstrętne podstępne złodziejki chłopaków...
malenka żałuj...
Napisano 11 maja 2010 - 15:17
A dziś też ciekawe... jak pomysłowi są panowie. Ha ha ha
Napisano 12 maja 2010 - 11:12
jedna blondynka to już w ogóle była porażką... ta które wyszła druga w kolejności żeby sie wypowiedzieć tam . no nie dość że brzydka to jeszcze taka pusta... jej słownictwo w ogóle...
Napisano 12 maja 2010 - 14:30
nooo wiem którano nie dość że brzydka to jeszcze taka pusta... jej słownictwo w ogóle...
żałosne było to że opowiadały że są w stanie zabić brunetkę\blondynkę bo tak się nienawidzą
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 12 maja 2010 - 15:31
"Kiedy Justyna po raz kolejny spotkała mężczyznę, który po pierwszej, wspólnej nocy nie umówił się z nią więcej, postanowiła, że nie będzie już taka szybka. Jak długo sprawdza teraz mężczyznę zanim wyląduje z nim w sypialni?"
www.onet.pl
ja nie wiem, co one sobie wyobrażają, włażą facetom do łóżka, niemalże na pierwszej randce i się dziwią, że potem jest zero odzewu
Napisano 12 maja 2010 - 20:00
Jutro jest o mlodych babciach , jedna ma miec 34 lata
i pomyslec ze gdybym wczesnie zaczeła to za 9 lat mogłbym być babcia
Napisano 13 maja 2010 - 15:34
Musze powiedzieć że spodziewałam się takich reakcji.
Większość z nich nakłaniała swoje córki do aborcji
Ale z drugiej strony to ich nie rozumie...
Same pozwalały zostać chłopakom córek w domu na noc
Czego się spodziewały?
Że będą spać grzecznie i do niczego nie dojdzie?
Napisano 13 maja 2010 - 19:14
Pozytywne było to jak te mlode dzieczyny szybko pokochiwały te dzieci , chyba w wielu przypadkach miały szybki kurs dorastania .
musze przyznac, ze był to jeden z lepszyh odcinków ostatnimi czasy , na wyzszym poziomie.
smiałam sie ze teraz temat dziewic jest na topie i jak ogladałam to pojawił sie pasek jak jestes dziewica i cos tam cos tam to dzwoń < umieraam>, chyba takie tematy im ogladalność podnoszą
Napisano 18 maja 2010 - 17:03
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych