Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#141 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 08:54

polecam przeczytac ten post z-ciemnych-na-blond-vt163,15.htm#15749 gdzie dziewczyna robila u FRYZJERA ;-) na czarnych wiec...

co innego gdybys miala jasniejszy kolor i naturalne wlosy, tak jak ja to robilam, z reszta masz dostep do fotek to mozesz zobaczyc, ze mi sie udalo rozjasnic. nawt w tym temacie, ktory ci tu wkleilam gdzies wstawialam swoje fotki to blond mi wyszedl ladny :-P
obawiam sie, ze tylko zniszczysz wlosy.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#142 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 18:13

krowka17, i co? rozjaśniałaś czy nie?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#143 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 10:43

krowka17, nie szalej bo będziesz żałować,takich drastycznych zmian nie rób bo blond na czarne wyjdzie masakrycznie ;-)

ja własnie uciekam farbować włosięta,standardowo ciemny brąz Londy :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#144 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:29

ja wiem dziewczyny ze mi nie wyjdzie odrazu taki jak bym chciala i wiem doskonale ze to beznadziejna firma :) wiem ze bede miala wlosy pomaranczowe :D ja to wszystko wiem :) tyle ze to odrazu jest rozjasniacz z kolorem wiec moze a napewno cos zalapie :) zobaczymy,narazie zrobilam tylko czarna farbe bo juz mialam odrosty:P

#145 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:31

,narazie zrobilam tylko czarna farbe bo juz mialam odrosty:P

kiedy ostatnio?

a FARBE z rozjasniaczem to mozna stosowac na jasne juz wlosy, jesli rozjasniac wstepnie to ROZJASNIACZEM.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#146 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:32

dzisiaj polozylam czarna farbe. a z ta joanna to pobawie sie w jakis wolny dzien :) i nie zrobie tego duzo bo chcem tylko pare pasemek.moze cos wyjdzie :)

#147 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:34

dzisiaj polozylam czarna farbe

i za kilka dni znow? i to z rosjasniaczem?

a z reszta z kim ja gadam. Fryzjerce rad udzialm jak ona lepiej wie :P

Powodzenia Marta =)
Pokazesz efekty?

#148 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:36

madzia, no ja lubie kabinowac z wlosami ;P narazie nie zapowiada sie na farbowanie rozjasniaczem :) chociaz ostatnio jak robilam odrosty to odrazu polozylam sobie na grzywke rozjasniacz i zrobilam pare pasemek i wyszli mi pomaranczowe ala miedziane :D fajne :P ale zakrylam juz czarna bo mi sie znudzily:P

#149 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 15:08

krowka17, jeśli chcesz kilka pasemek to w sumie pewnie wyjda tylko musisz je robić bardzio cieniutkie żeby fajnie ci się wtapiały w reszte włosów bo jak walniesz takie grube sznury to bedzie fatalnie wyglądac. także po kilka pasemek stopniowo mozesz prubować rozjaśnić ;-)

Powodzenia :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#150 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:42

ciezko samej tak zrobic fotki :P
to przy swietle dziennym a przy kazdym wychodza inaczej, ogolnie sa ciemniejsze :P ale ze mnie kombinator, mam nadzieje, ze P. sie nie pozna <hepi1></span>

Załączone miniatury

• DSC00935.JPG
  • DSC00936.JPG
  • DSC00940.JPG

#151 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:45

madzia, no kombinator jestes niezly ciagle cos noweo :P
fajny kolorek podoba mi sie bardzo :-D
ja nie mam odwagi pofarbowac sobie wlosow <bezradny></span>

#152 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:48

madziu - niech P. zrobi Ci fotkę w całej okazałości i pokaż w odpowiednim dziale, lepiej będzie widać razem z buzią ;-)
aczkolwiek na pierwszy rzut oka kolor prezentuje się całkiem całkiem ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#153 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:51

kolorek ładny ... bardzo ładny tylko tak jak madzie81 czekam na fote całej buzi :-)

#154 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:52

Mi jakos te odcienie juz przestaly sie podobac jakis czas temu a tu prosze, cos mi sie odmienilo. wstawie cos jak mi wyschna i uloze je (brak suszarki:D )

#155 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 12:35

madzia, miałam kiedyś podobny kolor albo i taki sam? coś w tym stylu ;-) jak wysuszysz bedą ładniutkie :-D

też zaraz pędzę się farbować bo już odkładam to trzeci dzień :-P

#156 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 12:37

madziu - niech P. zrobi Ci fotkę w całej okazałości i pokaż w odpowiednim dziale, lepiej będzie widać razem z buzią
aczkolwiek na pierwszy rzut oka kolor prezentuje się całkiem całkiem

zgadzam sie i czekam na fotke w innym dziale :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#157 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 12:43

ladniutki kolorek! mialam kiedys takie ale teraz na czarno farbuje ciagle bo sie dobrze czuje w ciemnych:)

#158 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 14:11

madzia, calkiem fajny kolorek, pamietam, ze kiedys tez mialam manie na takie odcienie, ale teraz juz bym nie odwazyla sie na farbowanie na takie kolorki, chyba na zawsze pozostane przy blondzie :mrgreen:
Dołączona grafika

#159 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 14:18

dobra,idę zmyś ten shit :mrgreen: bo mi włosy powypadaja,ja tu gadu gadu a to już pora he heee :-D :-D

#160 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:19

Heh ja dziś też eksperymentowałam z włosami i z blondymy jestem teraz brunetką, ale M ma urozmaicenie raz blondi raz brunetka :mrgreen: a tak odnośnie farbowania to za ciemne mi wyszły ale mam nadzieje że się troszke spierze bo takie za intensywne są :-? :-) :-P