Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Z ciemnych na blond
Autor Wiadomość
Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 644 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-06-01, 22:04   

madzia napisał/a:
Jest, jest , jest :mrgreen: Rozjasniam w wakacje wloski :!:
No zgodzil sie...ale pod jednym warunkiem "Ma mnie przy tym nie byc" 8-)

hehe ;)
dziwne to troszkę ;-) ale niech mu tam będzie ;-)

REKLAMA

kroplarosy 

Informacje:
Dołączyła 466 dni temu

Profil:
Imię: Martitka
Wzrost: 173 cm
Włosy: ciemna czekolada
Stan: mężatka:))
Partner: Gumiś
Wysłany: 2007-06-01, 22:46   

Kurczę Madzia odważna jesteś. Ja bym się chyba nie odważyła na takie rozjaśnianie w domku. No i jakby nie patrzeć fryzjerki mają troszkę bardziej fachowe środki któe tak nie niszczą włosów - przynajmniej ja to zauważyłam. Odkąd skończyłam z moim eksperymentami w domu i oddałam się w fachowe łapki włosy mam w o wiel lepszym stanie. Ale trzymam kciuki za Twoje rozjaśnianie i chętnie zobaczę fotkli "przed" i "po" :-)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 484 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-01, 22:51   

kroplarosy napisał/a:
Ale trzymam kciuki za Twoje rozjaśnianie i chętnie zobaczę fotkli "przed" i "po"
podziekuje juz po :mrgreen:

Madzia dam rade ;-) on wyjezdza troszke wczesniej ode mnie...wiec ja zostaje dluzej w PL... juz nie moge sie doczekac tej metaformozy :-D

Pozdrawaim! :-)

Anija 

Informacje:
Dołączyła 451 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-15, 14:16   

ja swoj naturalny kolor mam ciemny blond... i tez zamierzam przefarbowac wlosy na wakacje wlasnie na blond :) ale jeszcze nigdy nie robilam sie na blondynke...
jestem ciekawa jak to wyjdzie

madzia 

Informacje:
Dołączyła 484 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-15, 19:15   

Anija, z tych dziewczyn co znam i robily z ciemniejszych na jasny blondzik wszystkie byly zadowolone. wszystkie mowily, ze zdecydowanie lepiej sie czuja w jasniejszych :-) i sama tak mialam jak nosilam blond.

Anija 

Informacje:
Dołączyła 451 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-19, 11:01   

musze poczekac jak moja babcia wroci z wycieczki (bo ona jest fryzjerka)
i wtedy oddam sie w jej rece :lol:
musze podciac juz wlosy... cas matur sie skonczyl :mrgreen:

Lia 

Informacje:
Dołączyła 384 dni temu

Profil:
Wzrost: 164
Włosy: blondi
Stan: Sebastianek
Wysłany: 2007-08-23, 14:33   

madzia napisał/a:
Anija, z tych dziewczyn co znam i robily z ciemniejszych na jasny blondzik wszystkie byly zadowolone

Madzia, i ja to potwierdzam :) Parę dni temu zawitałam do fryzjera i przefarbowałam włosy - z baaardzo ciemnego blondu na jasny. I jestem naprawdę zadowolona :) A i mojemu chłopcu się o wiele bardziej podoba :mrgreen:

A następnym razem walnę sobie jeszcze jaśniej :-P

madzia 

Informacje:
Dołączyła 484 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 16:07   

Lia, ja tez zrobiłam blondzik jak pisałam :mrgreen: tylko jeszcze z raz musze rozjaśnić całość jakimś cudem pomijając górna część ;-) i już wtedy będę na pewno b. szczęśliwa :mrgreen: a Mis sie wydziera na mnie, ze mnie na lotnisku nie pozna <glupek>

Lia 

Informacje:
Dołączyła 384 dni temu

Profil:
Wzrost: 164
Włosy: blondi
Stan: Sebastianek
Wysłany: 2007-08-24, 12:35   

hehe to ja trzymam kciuki Madziu żeby udało Ci się je rojaśnić tak jak chcesz :)
No a z Twoim Miśkiem nie powiino być tak źle :-P jestem pewna, że Twój widok go rzuci na kolana a nie że Cię nie pozna :mrgreen:

kasia1980 

Informacje:
Dołączyła 383 dni temu

Profil:
Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-08-24, 18:26   

fajnie ;-) , taka odmiana jest czymś miłym, ja niestety nie mogę pozwolić sobie na coś takiego, mam zbyt ciemny naturalny kolor( ja twierdze, że moje włosy są ciemnobrązowe, wszystkie kumpele- no co ty przecież są czarne :-/ ale ja wiem swoje) już 27 lat patrze na ten sam kolor( wyskoki typu czerwone końcówki i pasemka :-? niewypał- kolor szybciutko się zmywał i zamiast ognistej czerwieni pozostawała wyblakła marchew) życze ci powodzenia i pełnego zadowolenia :-D

madzia 

Informacje:
Dołączyła 484 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-24, 18:51   

Dzięki dziewczyny :-)
kasia1980, no przykro mi, a probowałaś może już kiedyś rozjaśniać? Chociaz pasemka ;-)

kasia1980 

Informacje:
Dołączyła 383 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-24, 20:03   

zrobiłam kiedyś pasemka, to był taki spontaniczny nieplanowany "wyskok" u fryzjera no i pomijając fakt że po rozjaśniaczu ten kolor był typu " żółty kurczak" bo zaraz farbowałam to na ciemno, to włosy w miejscach gdzie były rozjaśnione przez długi czas były "sianowate" trudno było je rozczesać, a mój ukochany mężuś- przeciwnik wszelakich zmian w moim wyglądzie długo miał haka na mnie :-( ale w sumie to ja lubie moje ciemne włoski, tylko niekiedy przychodzi taka potrzeba odmiany- no to trzasnełam sobie w tym miesiącu grzywe od połowy głowy :mrgreen:

[ Dodano: 2007-08-24, 20:28 ]
:)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 484 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-24, 20:44   

Aha :-D no z typowo ciemnych to na pewno wyszły żółte :-/ ale znam dziewczyny które przechodziły z b. ciemnych na blond u fryzjera nawet do roku :-) w tym czasie robiąc stopniowo balejaże i co za tym idzie skracanie włosów ;-) ale maja teraz blondzik taki jaki chciały :mrgreen:

kasia1980 

Informacje:
Dołączyła 383 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-24, 21:03   

zgadzam się z tobą , że ogólnie jest to wykonalne. Potrzeba wytrwałości i wsparcia ze strony najbliższych he he he :lol: u mnie to nie przejdzie- moje kochanie chyba by zawału dostało jak by usłyszał, że na przełomie 2007/2008 przechodze na blond. A swoją drogą to troche zazdroszcze tym wszystkim gwiazdą typu Victoria Beckham- ona to sobie może farbowac i zmieniac kolorek kiedy chce.

madzia 

Informacje:
Dołączyła 484 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 19:26   

oo...moj temacik :-D
na dniach bede robic odrosty...i tak sie zastanawiam czy od spodu tez robic na blond czy poprawic na ciemno :roll: bo teraz mialam tak, ze calosc byla jasna a z pod spodu zrobilam ciemny braz..oczywiscie juz sie zmyl prawie...choc jest jeszcze troszke ciemny ;-) i podobalo mi sie to :-) ale chyba jednak tez je rozjasnie :roll:
Co minuta to mam inne zdanie hehe :-)

Odpowiedz do tematu