Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#1041 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 października 2013 - 06:32

@AgnieszkaT to wiesz na to są sposoby ;-) Najpierw dekolor i potem farba- marchew wychodzi już po spłukaniu deklororu jak napisałyśmy z @mloda wyżej <lol>

ja zawsze marzyłam o takich rudych

Warto zawalczyć :* To nie jest walka okupiona potem i krwią, wiec wiesz... :*

#1042 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 22 października 2013 - 07:19

@AgnieszkaT

Jeśli tak, to może idź do fryzjera niech CI zdejmie Twój obecny kolor. Ja zawsze farbowałam się na rudo i wydawało mi się, że to mój kolor. Ale też w głowie zastanawiałam się jak bym wyglądała jako jasna blondynka, ale się bałam. Zaryzykowałam i jestem zadowolona. Więc może i Ty zaszalej. W razie czego zawsze szybko ciemniejszą nałożysz.

Każdy z nas urodził się ateistą

#1043 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 października 2013 - 08:40

Kahela coś by się znalazło, ale chwilowo mój tel nie chce współpracować z laptopem i ni jak nie mogę przesłać zdjęć :-/
jak się uda to wrzucę ;-)

AgnieszkaT trzeci wyjdzie ci ciemny, pierwszy pewnie nie złapie, drugi jest ładny, ale nie jestem pewna czy taka ciepła tonacja do Ciebie pasuje ;-)

#1044 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 22 października 2013 - 08:45

@Marzycielka24, chyba będą rude. A jak wyjdzie koszmarnie to mąż skoczy po ciemniejszy kolor:)
@Riia, jakoś wolę sama sobie farbować. Zawsze tak robiłam i dzięki temu miałam naprawdę różne kolory na głowie :-)
@mloda, Ty tu nie wykręcaj się brakiem współpracy tylko dawaj fotkę!! :-)

@mloda, myślisz że 2 nie??
Dla mnie to już sama nazwa " ognista czekolada" brzmi kusząco :-D

#1045 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 października 2013 - 09:00

@AgnieszkaT kolor jest zaczepisty- bardzo mi się podoba, ale jakoś trudno mi jest cię wyobrazić w nim :-) sama nie wiem czemu <lol>

#1046 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 22 października 2013 - 13:59

@viola

A pierwszy raz rozjaśniałaś? Bo ja aby dojść do swojego koloru jaki mam, a jest naprawdę jasny i zimny to 3 razy miałaś rozjaśniane. Po pierwszym były żółte, okropne, musiałam w czapce chodzić. Więc może u Ciebie też nie po pierwszym od razu wyszło.

Każdy z nas urodził się ateistą

#1047 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 października 2013 - 14:02

Mialam swoje naturalne ciemny blond.Po rozjasnieniu 1 raz,blond wpadajacy w naturalny rudy.Chociaz podejrzewam,że i ten brąz będzie mi sie wyplukiwal do rudego.Hmmmm.Zobaczymy.

#1048 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 października 2013 - 14:18

@AgnieszkaT  2 lub 3. Ten pierwszy jakos nie. Tez kiedys myslałam o rudosciach, ale jak probowalam osiagnac ten kolor to raz nie czulam sie w nim dobrze- sztucznie troche, i nie bylo mi zby ladnie. Chociaz...moze jak by to byl piekny rudy kolor uzyskany przez mistrza fryzjerstwa to moze :P

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1049 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 października 2013 - 18:34

.Po rozjasnieniu 1 raz,blond wpadajacy w naturalny rudy.Chociaz podejrzewam,że i ten brąz będzie mi sie wyplukiwal do rudego.Hmmmm.Zobaczymy.

jeśli miałaś rozjaśniane to bardzo prawdopodobne, na rozjaśnianych słabiej się pigment trzyma ;-)

Tez kiedys myslałam o rudosciach, ale jak probowalam osiagnac ten kolor to raz nie czulam sie w nim dobrze- sztucznie troche, i nie bylo mi zby ladnie.

w sumie racja, moda na rudy trwał długo jeszcze teraz widuje się dużo kobitek umalowanych na rudo ale nie każdej do twarzy ;-)

ja w "marchewce" też się źle czułam, a ten co mam teraz bardzo lubię :-)

#1050 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 października 2013 - 07:10

@AgnieszkaT szalej z kolorem nr 2 - nie wyjdzie, to walniesz jakiś ciemniejszy i po kłopocie :P

@mloda a no widzisz, jednak coś ten dekoloryzator działa, widziałam na necie zdjęcia "przed" i "po" i widać było efekt, tylko ja się zastanawiam, jak na czarnych kudlach by to wyszło....

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#1051 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 października 2013 - 07:21

@mloda  wlasnie czasem mam wrazenie ze kobiety zbyt podarzaja za moda. teraz pooc modne sa blondy 

Chociaz ja akurat ufarbowałam na miodowy blond bo w ciemnych mi nie ładnie. Chyba ze bardzooooo jasny braz, orzech laskowy...

Wiec jak mi sie kiedys znudiz moj kolor to moze przejde na ciemniejszych ale nie braz a juz napewno nie czekoladowy.

Blond rozjasnia , rysy sa delikatniejsze, odmladza  :-P

#1052 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 października 2013 - 08:00

jeśli miałaś rozjaśniane to bardzo prawdopodobne, na rozjaśnianych słabiej się pigment trzyma

będę odswieżać kolor co jakiś czas i będzie dobrze.Na razie mam taki fajnie czekoladowy.

M,twierdzi,bym nie rozjasniała nic,bo ładnie mi w ciemnych :)

#1053 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 października 2013 - 10:24

teraz pooc modne sa blondy

O jestem modna :)

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#1054 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 października 2013 - 11:43

O jestem modna

no jestes ; :-) wyglada na to ze ja tez :-P choc za moda nie podarzam

Tylko jesli bym juz chciala osiagnac kolor orzech laskowy to pewnie dekoloryzacje bym musiala zrobic

Mloda masz jakas maske do włosow ?

Użytkownik Sajuri edytował ten post 23 października 2013 - 11:44

#1055 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 października 2013 - 12:31

Moda modą,ale jednak kolor włosów musi pasować do karnacji,urody.Mi w rudych okropnie. :-)

#1056 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 24 października 2013 - 13:55

Poszalałam z 2 - ognistą czekoladą i szału nie ma. Wyszło dużo ciemniej niż na opakowaniu . W świetle przebija rudy no ale to nie to samo...

#1057 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 24 października 2013 - 15:11

@AgnieszkaT może po pierwszym myciu trochę się rozjaśni :)

Skoro wyszło dużo ciemniej, to dobrze, że się zdecydowałaś na 2, a nie na 3 ;)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#1058 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 października 2013 - 15:33

@AgnieszkaT no tak mi się właśnie wydawało że tak wyjdzie, bo bazowo miałaś dość ciemne z tego c kojarzę ;-) zazwyczaj kolor łapie ciemniej niż na opakowaniu, nie zdarza się żeby jaśniej ;-)

#1059 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 24 października 2013 - 17:00

może po pierwszym myciu trochę się rozjaśni

I na to liczę :)

@mloda, no miałam ciemne ale niech ten kolor zejdzie i dalej będę szaleć :)

#1060 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 24 października 2013 - 17:03

A mnie znowu kusi zafarbować. Ostatnio miałam balayage, bo chciałam wrócic do swojego koloru, ale teraz mi mój kolor nie odpowiada.

Ale biorąc pod uwagę, że miałam już i rude, i czarne, i jakieś rózne rozniaste odcienie to teraz już sama nie wiem jaki kolor bym chciała. :lol: :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif