Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#921 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 10 listopada 2012 - 15:59

AgnieszkaT, nie powinien Ci ten rudy wyjść jasny, bo ma poziom rozjaśniania o trzy tony ciemniejszy niż odcień, którego używałaś wcześniej ;-) Ja już się nauczyłam, żeby nie patrzeć na kolory na opakowaniu, bo naprawdę rzadko kiedy takie wychodzą. Zresztą tyczy się to też farb profesjonalnych. Jak Ci się kolor podoba to próbuj i koniecznie pochwal się jak wyszedł :mrgreen: Może jakieś zdjęcie włosków pokażesz?
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#922 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 12:36

Może jakieś zdjęcie włosków pokażesz?

Mówisz - masz.
Blond i nowy kasztan (dzisiaj farbowany) Tyle, że kasztan to co inne światło to inny odcień.
Myślałam, że kasztan wyjdzie inaczej ale może być.

#923 Miye

Miye
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 19:21

Ja osobiście lubię miodowe blondy Loreala. Wychodzą całkiem fajnie, nawet na nieco brązowych włosach (bez utleniaczy).

#924 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 22:48

AgnieszkaT, przyjemny kolorek, aczkolwiek ja tu widzę też jakiś brązik nawet, ale tak jak pisałaś, w inny świetle inny odcień ;-)

#925 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 06:37

malwitka, w domu włosy mają kolor bordo :-> ale coraz bardziej mi się kolor podoba.

#926 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2012 - 20:03

AgnieszkaT,kolorek bardzo ciekawy,dobrze,że nie taki ciemny bordo(jak niekiedy widuje sie u starszych pań).U Ciebie chyba troszkę podchodzi pod brąz.Ale tak delikatnie i ładnie.

#927 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 16 listopada 2012 - 20:44

malwitka, viola, dzięki za opinie :mrgreen: zawsze to jakaś zmiana.

#928 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 12:16

Wypróbowałam pianke z Pallette. Kupiłam jasny blond, bo chciałam, żeby mi odrosty złapało najbardziej ... No i mam teraz ciemne włoski, bo z moim "jasnym blondem" mało ma to wspólnego :P Nie jest źle, powoli sie przyzwyczajam :P

A pianka fajnie pachnie truskawką, fajnie się ją nakłada. W ulotce pisze, że jak ma sie włosy dłuższe niż do brody to potrzeba dwóch opakować, ale ja mam do połowy pleców i jedna mi starczyła, ale ja mam trochę cienkie włosy ;-)

Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#929 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 15:48

Kupiłam jasny blond, bo chciałam, żeby mi odrosty złapało najbardziej ... No i mam teraz ciemne włoski, bo z moim "jasnym blondem" mało ma to wspólnego :P Nie jest źle, powoli sie przyzwyczajam :P

Moim zdaniem żadna pianka nie rozjaśni odrostów.Jedynie może tylko podkreślić lub odświeżyć kolor włosów.Mogę sie mylić,rzecz jasna. :mrgreen:

#930 MonikaKosmyk

MonikaKosmyk
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 16:19

A ja chętnie przetestuje piankę, nie próbowałam jej, więc się zobaczy :)

#931 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 17:01

Mogę sie mylić,rzecz jasna. :mrgreen:

No to się mylisz ;-)
Bo pisałam wcześniej o innych piankach jakie stosowałam i rozjaśniały mi odrosty :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#932 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 17:15

Olenka, nie gadaj :shock:
pokazuj jakie masz teraz włosy :!:

#933 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 17:52

AgnieszkaT, nie wiem jak w rzeczywistości, ale na moim monitorze Twój kolor wygląda na rasowy kasztan. Nie wali kolorem po oczach, jest taki przygaszony i bardzo mi sie podoba ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#934 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 20:04

Bo pisałam wcześniej o innych piankach jakie stosowałam i rozjaśniały mi odrosty :P

Ok,tylko może myślę o innym stopniu rozjaśnienia.Zresztą różne są odcienie blondu,od ciemnego blondu po jasniutki. ;-)

#935 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 20:45

pokazuj jakie masz teraz włosy

dokładnie!!! prosimy o fotki!!!

tigraa84, dzięki :->

#936 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 21:04

dokładnie!!! prosimy o fotki!!!

Szału nie ma :P
Malo kto zauwazył w ogole zmianę :D Tylko ja i nieliczni ją dostrzegaja :) Mam teraz włosy jak pani na opakowaniu :)

#937 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 03 stycznia 2013 - 19:32

Czy któraś z was farbowała kiedyś włosy henną khadi i mogłaby się podzielić wiedzą na jej temat?Chodzi mi głównie o to, jak długo się utrzymuje efekt i jak kolor wymywa się z włosów?czy faktycznie jest tak, ze dopiero po 2 dniach widać efekt?

Załączone miniatury

• kha-012.jpg

#938 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 20:23

henną khadi

mnie zainteresowało co to za henna i właśnie oglądam galerię na oficjalnej stronie i jestem pod wrażeniem tych rudości :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#939 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 20:28

tych rudości

przez Ciebie też oglądam, faktycznie ładne, ale z tego co widać na zdjęciach to szybko się wypłukuje ta henna :->
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#940 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 09:52

przez Ciebie też oglądam, faktycznie ładne, ale z tego co widać na zdjęciach to szybko się wypłukuje ta henna :->

bo henna nie wnika w gląb włosa jak farba tylko "oblepia" włos od zewnątrz- dlatego jest nietrwała ale zdrowa dla włosów. Podobno po farbowaniu normalną farbą nie wolno używać henny