Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#881 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 06:39

mnie tak kusza te rudosci bardzo - ale to raczej u fryzjera bo pytałam juz i najpierw trzeba by je rozjasnic ( mam teraz braz) . Wiec troche roboty by przy tym było.
teraz to moze ? jakies refleksy by sie pojawiły. Mamupatrzony kolor i fryzurke - wiec tylko isc do fryzjera. Raczej po urodzeniu dziecka bo teraz te farby to raczej szkodliwe chyba - zalezy jeszcze ktora.

Kiedys kupiłam farbe i po 2 tyg. zszedł mi kolor.;/

jasminko ty sie trzymaj rudnosci bo Ci w takich cudnie. ;-)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#882 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 15:51

Sajurka,pigment rudy strasznie szybko sie wypłukuje.Mi rudości zeszły po tygodniu czasu.Kilka mys głowy i pozostał wyblakły kolor.A jeszcze z rozjasnianych włosów,to moment i po kolorze.

#883 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 11:35

ja jesli chodzi o farbowania to tu chyba weteranka jestem :lol: farbuje włosy odkąd wyszłam z podstawówli wiec juz 21lat.Rude to chyba mój kolor od jakis 10, fakt jak ja myje głowe co drugi dzien to szybko mi blaknie kolor i brzydko to wyglada, wiec kłade farbe co 3tyg.
Ostatnio joanna płomienny rudy z multi color, wcześniej henna ognisty orange lub paprika.Im bardziej znecam sie nad włosami tym lepiej wygladaja no moze lokówko-suszarka je bardzo niszczy bo jak zaczełam uzywać to widze ze koncówki sie troche zmechaciły :-/
ogólnie to juz nawet nie wiem jaki jest mój naturalny kolor- mama twierdzi ze ciemny blond ale ja pamietam siebie w takim mysim kolorze ni to ciemny ni jasny :evil: teraz to przynajmniej wiem co mam :mrgreen:

#884 kiki888

kiki888
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 17:47

Witajcie drogie kobietki. Powiem Wam, że moje doświadczenia z przedłużaniem włosów są bardzo duże. Korzystałam już trzykrotnie z tego zabiegu, niestety nie zawsze efekt jaki uzyskiwała moja fryzjerska był zadowalający dla mnie. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Zajrzyjcie koniecznie na /reklama/. Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.

#885 allkon

allkon
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 09:54

Cześć!
a mnie ostatnio naszło żeby zmienić kolor włosów na rudy , tzn taki pod miedź :P
tylko troszkę się boję bo nie wiem jak będę w nim wygladała :)
i nie wiem czy nadal jest modny w tym sezonie, co o tym myslicie ?

#886 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 10:11

i nie wiem czy nadal jest modny w tym sezonie, co o tym myslicie ?

uważam, że jeśli o farbowanie włosów chodzi, to w ogóle nie powinnaś sugerować się modą, ale tym czy taki kolor będzie pasował po prostu do Ciebie.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#887 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 14:13

Ja wczoraj użyłam farby Natural&Easy z Schwarzkopfa. Numerek 546.
U góry gdzie miałam swoje naturalne włosy to wyszła taka marchewka. Doły bardzo ładne takie inne :P

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#888 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 18:44

nuska, kolor bardzo ładny :) pudełko, jak sama zauważyłaś kiedyś przyciągnęło i mnie. Ale ważne, że wyszedł na włoskach super ;)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#889 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 22 kwietnia 2012 - 10:12

nuska, bardzo ładny kolorek! ;-) Ja mam naturalnie takie bardzo podobne do tej pani. Ni to rude, ni brązowe, ni blond. :lol:

U góry gdzie miałam swoje naturalne włosy to wyszła taka marchewka. Doły bardzo ładne takie inne

Zawsze jak robię rudą szamponetką, to się modlę, żeby marchewkowe nie były. ;-)
I co zrobiłaś z marchewką? Pasuje Ci, czy kombinujesz dalej?

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#890 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 13:31

Aspirynko przyzwyczaiłam się do marchewki i na razie nic nie kombinuję. Za miesiąc, może 2 będę chciała iść bardziej w czerwienie :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#891 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 18:12

Ja tydzień temu taka farbą robiłam w domku i bardzo fajnie wygląda na włosach :)
Dołączona grafika

#892 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 18:31

Lady Di z bardzo podobnym wyszłam ostatnio od fryzjera :mrgreen: ciut więcej brązu przebija
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#893 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 10:02

taka farbą robiłam

świetny kolorek! jeszcze nie widziałam nikogo z takimi włoskami (albo nie zwróciłam uwagi).

#894 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 13:25

Lady Di,extra kolorek,ciekawe czy szybciutko sie nie wypłucze...... <bezradny></span>

#895 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 15:29

Dzięki za opinie :)
Jak na razie to kolor jest bez zmian i mam wrażenie jakby ściemniał, chcociaz wydaje mi sie to nie możliwe, bo raczej się kolor spiera...zobaczymy po miesiącu :)

#896 justyna1439

justyna1439
  • Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 03 maja 2012 - 21:13

Hej;) Co sądzicie o farbach bez amoniaku.
Oraz czy regeneracja włosów jest skuteczna?

#897 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 08 maja 2012 - 12:06

ja poszłam do fryzjera z zamiarem rozjaśnienia lekko całych włosów a wyszłam z
ombre hair
czyli aktualnie mam takie. ciemna góra, jasny brąz, i blond końcówki :lol:
znajomi są zachwyceni co mnie dziwiło bardzo ;-)

Załączone miniatury

• 215364_1965442459549_1347526398_2300664_6260549_n.jpg

#898 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 maja 2012 - 12:08

znajomi są zachwyceni co mnie dziwiło bardzo ;-)

Jeśli ładnie Ci w takim odcieniu to gratuluję.Osobiście akurat nie podoba mi sie takie cieniowanie kolorystyczne.Wolę jednolita barwę,no może z delikatnymi refleksami. ;-)

#899 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 08 maja 2012 - 12:37

Przepraszam, ale mi to na odrosty wygląda <bezradny></span>
Ja rozumie że to specjalnie robione ale nie podoba mi się ;-)

#900 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 08 maja 2012 - 13:17

ombre hair

rozjaśniane końcówki są fajne, ale z mocno przyciemnianą górą to wygląda jak odrosty. <bezradny></span>
Jestem strasznie przewrażliwiona na punkcie odrostów, pewnie dlatego nie przypadło mi to do gustu :->