tak wracając do tematuTo może to kwestia włosów
To nie tylko kwestia włosów, ale też szamponu, przy przeciwłupieżowym niektóre farby będą się wypłukiwać i koniec kropka
A wróciłam do domu, użyłam swojego i nie mam z tym problemu
Napisano 04 grudnia 2011 - 00:08
tak wracając do tematuTo może to kwestia włosów
Napisano 02 stycznia 2012 - 14:15
Napisano 02 stycznia 2012 - 22:34
Gdybym nie miała tak fajnego naturalnego blondu to pewnie przefarbowałabym się na rudo. Jak stracę taki fajny odcień to pewnie tak zrobię.przeważnie same blondynki albo ciemne są.
A ja właśnie zauważyłam, że jest moda na rudy od jakiegoś czasu i sporo dziewczyn się tak farbuje.zauważyłam że rzadko kto nosi aż tak odważny kolor
Napisano 02 stycznia 2012 - 22:40
wszystkie sie teraz robia na rudo... mnie szczerze mowiac zaczyna to juz wnerwiac... jeszcze niedawno ciezko bylo o ruda dziewczyne... a teraz co druga...
rudy nie kazdemu pasuje a i tak sie farbuja...
halynka, superowy ten kolorek ciekawe jaki by mi wyszedł hehe ja ostatnio pofarbowałam taką o i super mi kolor wyszedł ja w ogóle zauważyłam że rzadko kto nosi aż tak odważny kolor bo przeważnie same blondynki albo ciemne są.
Napisano 02 stycznia 2012 - 23:17
Napisano 03 stycznia 2012 - 11:49
Cytat:
wszystkie sie teraz robia na rudo... mnie szczerze mowiac zaczyna to juz wnerwiac... jeszcze niedawno ciezko bylo o ruda dziewczyne... a teraz co druga...
rudy nie kazdemu pasuje a i tak sie farbuja...
krowka17 napisał/a:
halynka, superowy ten kolorek ciekawe jaki by mi wyszedł hehe ja ostatnio pofarbowałam taką o i super mi kolor wyszedł ja w ogóle zauważyłam że rzadko kto nosi aż tak odważny kolor bo przeważnie same blondynki albo ciemne są.
To jak?
Napisano 03 stycznia 2012 - 11:54
Napisano 04 stycznia 2012 - 10:24
Napisano 08 stycznia 2012 - 09:15
A może wspólnie coś wybierzecie z fryzjerką?Ten co miałaś bardzo ładny,taki naturalny odcień.Chciałam zmienić ale sama nie wiem do końca na jaki.
Napisano 08 stycznia 2012 - 09:20
Napisano 23 stycznia 2012 - 09:56
Bardzo ładny naturalny kolor,prawie identyczny jak na opakowaniu.kwestia światła ale ten wyszedł tak:
Napisano 23 stycznia 2012 - 17:53
A używałyście takiej pianki do włosów?Właśnie sobie taką kupiłam i nie wiem jak się sprawdzi.
Napisano 23 stycznia 2012 - 17:59
kwestia światła ale ten wyszedł tak:
I sama nakładasz farbę? U mnie nie do pomyślenia jest równe nałożenie farby własnoręcznieWłoski farbuję sobie sama :->
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 stycznia 2012 - 18:13
Największy hardcore przeżyłam w ogólniaku, kiedy z tyłu zrobiłam sobie niedomalowaną "łatę"
Napisano 23 stycznia 2012 - 18:16
Ja nie mam na kogo zwalić, bo sama sobie fundnęłamto mi taki niedomalowany hardcore wywinęła mama
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
odzywki do wlosow |
|
|
|
Wcierka do wlosow Vianek |
|
|
|
brak witamin wypadanie wlosow slabe paznokcie |
|