Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#801 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 grudnia 2011 - 00:08

To może to kwestia włosów

tak wracając do tematu ;-)

To nie tylko kwestia włosów, ale też szamponu, przy przeciwłupieżowym niektóre farby będą się wypłukiwać i koniec kropka <bezradny></span> Coś mieliśmy o tym w szkole <hmm></span> Przypomniało mi się jak byłam teraz u mamy i myłam sobie włosy jej Nizoralem, sama na co dzień używam raczej szamponów do włosów farbowanych lub zniszczonych i doznałam szoku jak zaczęłam spłukiwać włosy i poleciała czarna woda :shock: <bezradny></span>
A wróciłam do domu, użyłam swojego i nie mam z tym problemu <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#802 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:12

Moja nowa farba na nowy rok :)

Fajne wyszły włosy nie pomarańczowe a rudo-czekoladowe :-P

Załączone miniatury

• loreal_excellence_7_43.jpg

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#803 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:15

halynka już mi się podoba :-> ogólnie myślę nad zminą koloru. Brąz jakiś albo... przez te gotowe na wszystko podoba mi się właśnie taki kolor rudawy jaki ma Bree (kiedyś miałam coś podobnego) taka marchewka :->

#804 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:49

Fajne wyszły włosy nie pomarańczowe a rudo-czekoladowe :-P

rewelacyjny kolor :-) pokaż zdjęcie rzeczywiste włosów.

a jaki miałaś kolor włosów wcześniej?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#805 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 22:24

halynka, superowy ten kolorek :) ciekawe jaki by mi wyszedł hehe ja ostatnio pofarbowałam taką o i super mi kolor wyszedł :) ja w ogóle zauważyłam że rzadko kto nosi aż tak odważny kolor bo przeważnie same blondynki albo ciemne są.

Załączone miniatury

• 107-10130291_b.jpg

#806 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 22:34

halynka, fajny odcień. Nie jest taki 'oczorażący' :mrgreen:

przeważnie same blondynki albo ciemne są.

Gdybym nie miała tak fajnego naturalnego blondu to pewnie przefarbowałabym się na rudo. Jak stracę taki fajny odcień to pewnie tak zrobię. :-)

zauważyłam że rzadko kto nosi aż tak odważny kolor

A ja właśnie zauważyłam, że jest moda na rudy od jakiegoś czasu i sporo dziewczyn się tak farbuje.

#807 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 22:40

wszystkie sie teraz robia na rudo... mnie szczerze mowiac zaczyna to juz wnerwiac... jeszcze niedawno ciezko bylo o ruda dziewczyne... a teraz co druga...
rudy nie kazdemu pasuje a i tak sie farbuja...

halynka, superowy ten kolorek ciekawe jaki by mi wyszedł hehe ja ostatnio pofarbowałam taką o i super mi kolor wyszedł ja w ogóle zauważyłam że rzadko kto nosi aż tak odważny kolor bo przeważnie same blondynki albo ciemne są.

To jak? :mrgreen:

A żeby nie rozmywać- kolor ciekawy :->
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#808 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 23:17

89kasienka89, jeszcze niedawno były rude co 3... a teraz rezygnują i farbują się na ciemno ;) już pare moich koleżanek tak zrobiło :D

#809 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 11:49

Cytat:
wszystkie sie teraz robia na rudo... mnie szczerze mowiac zaczyna to juz wnerwiac... jeszcze niedawno ciezko bylo o ruda dziewczyne... a teraz co druga...
rudy nie kazdemu pasuje a i tak sie farbuja...

krowka17 napisał/a:
halynka, superowy ten kolorek ciekawe jaki by mi wyszedł hehe ja ostatnio pofarbowałam taką o i super mi kolor wyszedł ja w ogóle zauważyłam że rzadko kto nosi aż tak odważny kolor bo przeważnie same blondynki albo ciemne są.

To jak? :mrgreen:

o tym samym pomyślałam :lol:

halynka kolorek super! ja mam teraz miodowy i az na taki bym się nie odważyła ale podoba mi się bardzo!!!!

#810 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 11:54

jak ja lubie te wasze czekanie aż nadarzy się okazja żeby tylko przypomnieć co pisałam niedawno a co pisze teraz :)

Jeszcze niedawno było dużo rudych teraz coraz mniej jest bo coraz więcej lasek rezygnuje z tego koloru.Ja nie wiem kiedy zrezygnuje bo póki co mi z nim dobrze ale momentami też myślę żeby sobie zrobić na jakiś czas inny odcień tylko potem ciężej będzie wrócić do tego rudego...

#811 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 18:20

Ostatnio miałam podobny, też w odcieniach miedzianego. Rudego typowo nie chciałam, bo wyglądam wtedy jeszcze młodziej niż zwykle.

monik_ka, Niestety nie mam aparatu, więc nie mogę się pochwalić jak to wyszło w realu.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#812 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 08:32

monik_ka, Niestety nie mam aparatu, więc nie mogę się pochwalić jak to wyszło w realu.

szkoda bo bardzo ciekawa jestem jak wyglądają w realu ;-) bo na opakowaniu kolor rewelacyjny
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#813 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 10:24

Chciałam zmienić ale sama nie wiem do końca na jaki. Ostatnio był ten i w sumie kolor ładny ale bardzo szybko się zmył.

#814 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 09:15

Chciałam zmienić ale sama nie wiem do końca na jaki.

A może wspólnie coś wybierzecie z fryzjerką?Ten co miałaś bardzo ładny,taki naturalny odcień.

#815 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 09:20

Mój naturlany to ciemny blond ale przeszłam juz przez czarne, prawie białe, wszelkiego rodzaju odcienie rudego i raz nawet zdarzył się zielonawy ale to nie było celowe :mrgreen: Fakt, ten co był teraz był bardzo naturlany. Włoski farbuję sobie sama :-> bo moja fryzjerka zawsze mi mówi - zostań przy swoim kolorze :-> A jak się pytam G. na jaki teraz to słyszę: w każdym Ci ładnie... no i weź się tu poradź :->

[ Dodano: 2012-01-19, 09:08 ]
No i zmiana, jutro farbuję na taki:

[ Dodano: 2012-01-20, 10:09 ]
hmm.... ogólnie jestem ciemną blondynką ale ostatnio farbowałam na blondy jasne i popielate :-D

kwestia światła ale ten wyszedł tak:

#816 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 09:56

Bardzo ładny naturalny kolor,prawie identyczny jak na opakowaniu. ;-)
A używałyście takiej pianki do włosów?Właśnie sobie taką kupiłam i nie wiem jak się sprawdzi. :-D

#817 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 17:53

A używałyście takiej pianki do włosów?Właśnie sobie taką kupiłam i nie wiem jak się sprawdzi.

No ja własnie chciałam sobie ją kupić, ale nie znam nikogo kto by ją przetestował, więc teraz poczekam aż Ty to zrobisz i daj znać jak było i jak kolor wyszedł i może się skuszę wtedy :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#818 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 17:59

Używałyście. W temacie jest przynajmniej kilka opinii o niej ;-)

Średnio mi się kolor podoba <bezradny></span> Zresztą, ja w ogóle nie przepadam za blondami. Jeśli już to jasne jeszcze ujdą.

Włoski farbuję sobie sama :->

I sama nakładasz farbę? U mnie nie do pomyślenia jest równe nałożenie farby własnoręcznie :lol: Największy hardcore przeżyłam w ogólniaku, kiedy z tyłu zrobiłam sobie niedomalowaną "łatę" :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#819 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 18:13

Największy hardcore przeżyłam w ogólniaku, kiedy z tyłu zrobiłam sobie niedomalowaną "łatę" :lol:

:lol:
to mi taki niedomalowany hardcore wywinęła mama :lol: nałożyła jakoś tak nie dokładnie i miałam z tyłu prześwity starego koloru <bezradny></span>
Dlatego też farbuję sobie sama- warstwami, powoli dokładnie i zawsze wychodzi :mrgreen:

AgnieszkaT świetny kolorek Ci wyszedł :-D coś takiego bym widziała u siebie, ale to może kiedyś, bo ostatnio znowu łysieję więc odpuszczam farbowanie na najbliższą przyszłość. Wcześniej już chciałam rozjaśnić nieco (mam dość ciemny brąz) ale garnier nie dał rady i włosy prawie nic się nie zmieniły <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#820 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 18:16

to mi taki niedomalowany hardcore wywinęła mama

Ja nie mam na kogo zwalić, bo sama sobie fundnęłam :-P Tyle, że u mnie to nie farbą a rozjaśniaczem co skończyło się tym, że miałam na łbie wszystkie kolory chyba poza czarnym :lol: Był blond, ze dwa odcienie rudego, jakiś brąz i jeszcze ze trzy inne bliżej nieokreślone, ale po uważniejszym obejrzeniu się w lustrze doszłam do wniosku, że wyszło całkiem fajnie i latałam z tym bajzlem na głowie wszystkim mówiąc, że tak właśnie miało być <lol></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo