bo z Twoim wrażliwym teraz nosem to czarno to widzę
a jaka jest farba niepachnaca? wszystkie chyba smierdza.
dzieki dziewczyny
Napisano 06 października 2011 - 17:32
bo z Twoim wrażliwym teraz nosem to czarno to widzę
Napisano 06 października 2011 - 19:50
Te bez amoniaku jednak prędzej zdzierżysza jaka jest farba niepachnaca? wszystkie chyba smierdza.
Napisano 06 października 2011 - 20:18
Ja właśnie tej firmy najczęściej używam i faktycznie nie jest tak śmierdząca, jak inne farbykupiłam farbę SYOSS i mogę z ręką na sercu powiedzieć że praktycznie w ogóle nie śmierci, nawet P. to zauważył.
Napisano 06 października 2011 - 22:00
a kto Ci tę genialną farbę podrzucił na pomysł?ja Ci mogę polecić piankę koloryzującą Perfect Mousse ze Schwazkopfa
Napisano 06 października 2011 - 23:35
Napisano 07 października 2011 - 09:35
no to moze sobie tak kupie.to ja Ci mogę polecić piankę koloryzującą Perfect Mousse ze Schwazkopfa. Łatwo się nakłada, fajne kolory wychodzą. U mnie to nr jeden. No i nie zawiera amoniaku
dziekiże ta w piance jest lepsiejsza
Napisano 07 października 2011 - 11:51
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 07 października 2011 - 13:18
U mnie tak samo, nie byłam szczególnie zadowolona z efektówJa chyba mam jakies dziwne wlosy, bo u mnie ta pianka zupelnie sie nie sprawdzila Niedokladnie pokryla i szybko sie splukala...
Napisano 07 października 2011 - 15:00
Nie miałam kasy na fryzjera a zamarzyło mi się pozbyć odrostów i ożywić kolor, więc polazłam do Rossmana i akurat tak się złożyło, że ta pianka była w promocji. A że kiedyś polecała ją Olenka i już od jakiegoś czasu miałam w planach ją wypróbować to doszłam do wniosku, że ten czas właśnie nadszedła kto Ci tę genialną farbę podrzucił na pomysł?
Napisano 23 października 2011 - 14:30
uzyłam i jak narazie jestem zadowolona. Fajnie sie aplikuje, myslałam ze ta pianka sie nigdy nie skonczyPerfect Mousse ze Schwazkopfa
Napisano 26 października 2011 - 16:46
Napisano 26 października 2011 - 16:53
To tak jak jakiś rok, dwa lata temu na czarno, a jeszcze wcześniej na blondwszystkie sie teraz robia na rudo
spójrz na to z tej strony, że taka kobieta nie przekona się, czy jej rudy kolor pasuje czy nie, póki się nie ufarbujerudy nie kazdemu pasuje a i tak sie farbuja
Zabawne, że farba koloru rudego nazywa się mango - co ten owoc ma do rudościfarba z loreala... mango
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 26 października 2011 - 18:17
jaką farbę polecicie ?
wszystkie sie teraz robia na rudo... mnie szczerze mowiac zaczyna to juz wnerwiac...
jeszcze niedawno ciezko bylo o ruda dziewczyne... a teraz
co druga...
Z racji, że większość kobiet chce być tą 'modną', to farbują włosy na potęgę.
Napisano 26 października 2011 - 18:20
Hehehe dokładniewszystkie sie teraz robia na rudo...
Napisano 26 października 2011 - 18:26
Moda nigdy nie minie, tylko za jakiś czas będzie na inny kolorMam nadzieję, że "moda" niedługo minie
dużo osób chwali sobie farby tej firmyJa jestem bardzo zadowolona z
loreal
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 26 października 2011 - 18:35
Właśnie to miałam na myśli of korsModa nigdy nie minie, tylko za jakiś czas będzie na inny kolor
Są takie osoby, zwłaszcza "emowce", które farbuja na różowo i niebiesko włosyChyba, że wpadnie komuś do głowy stworzyć modę na niebieski czy różowy
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
odzywki do wlosow |
|
|
|
Wcierka do wlosow Vianek |
|
|
|
brak witamin wypadanie wlosow slabe paznokcie |
|