Farbowanie wlosow :)
Napisano 21 sierpnia 2010 - 15:51
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 22 sierpnia 2010 - 07:42
bo ja wiele razy już szukałam - bez skutku
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 22 sierpnia 2010 - 09:24
a widziała któraś z Was może takie szamponetki w kolorze czarnym?
bo ja wiele razy już szukałam - bez skutku
Ja widziałam nawet sama nie raz farbowałam ale nigdy nie był to czysty czarny tylko np. śliwkowa czerń
Napisano 23 sierpnia 2010 - 07:33
ano właśnieale nigdy nie był to czysty czarny
widziałam już granatową czerń i chyba mahoniową ... a najzwyklejszej czarnej na której mi zależy nie ma
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 23 sierpnia 2010 - 18:22
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 sierpnia 2010 - 07:12
tu się nie zgodzę, bo od dłuższego czasu farbuję się na głęboką czy ciemną czerń i wg mnie wcale nie wygląda jak hełmAle zwykły czarny na głowie wygląda jak hełm
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 25 sierpnia 2010 - 07:20
Ja bym może jako hełm tego nie opisała, natomiast co do tego brązu to Cenionka moim zdaniem ma rację. Taki czarny- czarny, nawet jeśli komuś w nim ładnie, nie wygląda zbyt naturalniewcale nie wygląda jak hełm
zawsze to naturalniej
Napisano 25 sierpnia 2010 - 07:27
Jakiśczas temu Mira wrzuciła avek z babeczką z takimi genialnymi czerwono-rudymi włosami (inaczej koloru nazwać nie umiem
czy któraś z was używała farb Syoss? Jak długo trzymają? Jak wychodzi kolor? I w skali 1-5 jak bardzo niszczą włosy? ;>
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 28 sierpnia 2010 - 11:11
z czasem
Napisano 31 sierpnia 2010 - 18:58
Napisano 02 września 2010 - 09:54
Najlepsze że robiłam tą farbą już 2 raz bo chciałam po prostu zlikwidować odrosty a tu zupełnie inny kolor wyszedł. Nie ma pojęcia...
W sumie nie jest źle bo to farba zmywalna na 24 mycia
Napisano 02 września 2010 - 10:00
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 02 września 2010 - 11:03
Napisano 02 września 2010 - 11:18
ostatnio zauważyłam, że przy mojej obecnej długości potrzebuję więcej niż 1 farbyod jakiej długości włosów powinno się używać dwóch farb ??
Napisano 02 września 2010 - 11:24
Zawsze robię tak że najwięcej daję na odrosty a na końcówki resztkę, ale ostatnio mi nie starczyło i miałam niektóre pasma suche.
Podobno nie ma głupich pytań
Wszystkie farby mają taką samą wielkość ?? np 200ml?
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 02 września 2010 - 13:26
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 02 września 2010 - 13:59
że mniej więcej tak
też tak myslę, z tym, że wydajność różnych farb jest na pewno inna. Ja np. mam geste włosy średniej długosci (tzn. teraz juz moge swoje do dlugich zaliczyc) i Palette musiałm używać dwóch, a ostatnio kupuję Loreala Casting i jest o wiele wydajniejszy - wystarczyło mi na spokojnie jedno opakowanie
Napisano 02 września 2010 - 18:05

marze o takim kolorze włosów:)
chciałam zafarbować na taki ale fryzierka powiedziała mi ze na moim ciemnym brązie nie wyjdzie bo odrosty będę miała jasne...szkoda:(
musiałabym ściągać kolor ale nie chce niszczyć włosów..mojej koleżance po ściąganiu farby powypadały włosy..i teraz w tym salonie zeby ściągnąć kolor trzeba napisać pisemne oświadczenie ze na własna odpowiedzialność chce się to zrobić.
Napisano 02 września 2010 - 18:10
ja jestem bardzo nie zadowolona z farby z loreala to jak mi popaliła włosy nie da się opisac
[ Dodano: 2010-09-02, 19:10 ]
ewelina344, piękny ten brązowy... mnie się też on podoba bardzo.
Napisano 02 września 2010 - 18:19
masz całkowitą racje!!za każdym razem kiedy idę do fryzjera ostrzegają mnie przed tą farbą fryzjerzy:roll:dziewczyny błagam was nie używajcie w żadnym wypadku farb paletty.... niszczą włosy na maxa oklejają je strasznie a potem za nic w świecie nie da się ściągnąć tego koloru tak żeby nie zniszczyć bardzo włosów.
raz nią farbowałam..i trudno było jej się pozbyć..i miałam straszne włosy po niej....nie wiedziałam ze ona jest aż taka zła;/