Farbowanie wlosow :)
Napisano 12 grudnia 2009 - 16:21
Racja,Garnier,jedne z lagodniejszych farb w przeciwienstwie do Palette,ktora niszczy wlosy,tak mowila mi fryzjerka.Wlasnie dzisiaj pomalowalam wlosy farba Garniera,ktora od dawna stosuje i jestem zadowolona.ja uzywam garniera bo długo sie kolor utrzymuje, no i ladnie odrosty pokrywa, próbowałam wcześniej loreala, raz palette i nawet joanny ale garnier zdecydowanie wygrywa
Napisano 12 grudnia 2009 - 16:29
i juz od dluzszego czasu nie farbowalam na czarny... włosy wygladaja nienaturalnie, uzywam ciemnego brazu, za to trzymam chwilke dluzej, są bardzo ciemne, ale w sumie ładnie wyglądają
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 grudnia 2009 - 16:37
farba palette jest strasznie mocna i najmocniej wnika w strukture włosa-dlatego tez tak je niszczypalette
od dluzszego czasu nie farbowalam na czarny...
bardzo dobrze bo farbowany czarny wcale nie jest ładny
włosy wygladaja nienaturalni
no własnie
z pewnością, pewnie są zblizone kolorem do czarnego ale maja ładna poświate i blask i przebłyskuja na braz ?uzywam ciemnego brazu, za to trzymam chwilke dluzej, są bardzo ciemne, ale w sumie ładnie wyglądają
Napisano 12 grudnia 2009 - 17:12
A palette... no cóż, mama farbuje non stop, wg mnie jest to jedna z przyczyn wypadania jej włosów, po jednym farbowaniu fakt- miałam włosy niemożliwie czarne, ale także niemożliwie mi wypadały i się łamały. Poza tym od amoniaku mialam zawirowania głowy...
Napisano 12 grudnia 2009 - 19:25
to nie wiem co to była za farba, ale ja go w każdej jednej czujępodczas farbowania nie czułam amoniaku
mloda, na moich ciemnych włosach za każdym razem wychodzi bardzo zbliżony do czarnego, ale naturalnego, a nie tego "hełmu" po farbowaniu na czarno
ja mam tego przykład w domu ... w postaci mojej biadolącej babci ... praktycznie zaczeła łysieć ... a odkąd sięgam pamięcią w tył ... zawsze farbowała, dopiero ostatnio przestała ...to jedna z przyczyn wypadania jej włosów,
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 16 grudnia 2009 - 23:49
Napisano 18 grudnia 2009 - 20:58
Ja dwa razy użyłam Garniera- mimo, że szybko schodzi
a to jest farba czy szaponetka? bo ostatnio patrzyłam na farby z garniera i sie zastanawiałam nad nimi... ogólnie to szukam takiego koloru bo jestem w nim zaaaakochana ale nie wiem jak on sie nazywa
Napisano 18 grudnia 2009 - 21:05
Polecam dziewczyny i naprawdę niedrogo bo jak kupowałam to chyba 22zł zapłaciłam, czy jakoś tak. W ogóle powiedziała mi żeby nie kupować tych farb garniera, welli, itp tylko iść do sklepu fryzjerskiego i kupić profesjonalną farbę, mi poleciła tą, ale na pewno są też inne, popytajcie waszych fryzjerek niech wam doradzą, moja zna już mnie i moje słabe, cienkie włosy i zawsze mi coś super doradzi.
Napisano 19 grudnia 2009 - 11:44
Napisano 19 grudnia 2009 - 23:41
No więc takie zmiany zawsze w salonie a potem już sobie sama maluje, chyba że znów mi się zamarzy zmiana koloru na inny więc idę do salonu i czekam aż mnie pofarbują
Napisano 06 stycznia 2010 - 16:21
A mi wręcz przeciwnie. Poczytałam trochę opinii na jej temat i zdecydowałam się wypróbowac. Żałujęużywam teraz londy i musze przyznać że firma naprawde mi podpasowała
Do tej pory zazwyczaj używałam albo Safiry, albo Palette DeLux i nie narzekałam, bo wbrew powszechnym opinia moje włosy nie były (po Palette) ani zniszczone, ani przesuszone. Wręcz przeciwnie, po każdym farbowaniu kudły robiły się miękkie i gładkie, świetnie się je rozczesywało i były błyszczące
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 06 stycznia 2010 - 17:17
Napisano 07 stycznia 2010 - 10:53
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 02 lutego 2010 - 13:56
BEZ AMONIAKU (czyt. zdrowszą)
świetna jest.
W ogóle mi włosy po farbowaniu nie wypadają.
Są bardzo ładne, milutkie w dotyku i nie są "zmęczone" farbowaniem
Polecam farba essential
Napisano 07 lutego 2010 - 21:26
Napisano 07 lutego 2010 - 21:59
najlepsza 3
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...