Mnie śmieszą takie kasjerki telniony blond - w róznym wikeu, mega ymalowane oko na niebiesko i różowe usta, jak na wiejske wesele...
makijaż codziennie czy przy okazji?
Napisano 21 sierpnia 2016 - 14:14
Napisano 26 sierpnia 2016 - 23:05
Facet, a to jeszcze takie są? Dawno nie widziałam... Mnie za to śmieszy podkład o 5 tonów ciemniejszy niż skóra i brwi rysowane od linijki, chyba markerem, nie wiem ![]()
Ja bym chciała rozświetlający, taki dopasowujący się do skóry. Koniecznie z lusterkiem i w przyzwoitej cenie. Vichy to raczej dla mnie za drogi
A loreal? Za około 50 zł można kupić naprawdę fajny puder rozświetlający. Mają 3 kolorki w opakowaniu, które miesza się pędzelkiem. Lusterko i pędzelek są w zestawie.
Napisano 28 sierpnia 2016 - 20:00
A gdzie go kupowałaś? Bo w internecie jest, ale wolałabym zobaczyć jak będzie wyglądał na żywo
Loreal ma zawsze dobre produkty do kosmetyków. Ostatnio zakochana nadal jestem w ich tuszu do rzęs.
Napisano 31 sierpnia 2016 - 19:30
Chodzi Wam o ten z nowej reklamy? Też jestem ciekawa jak wygląda na żywo, w weekend wybieram się na zakupy i będę się za nim rozglądała. ![]()
Napisano 31 sierpnia 2016 - 20:51
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i szukałam go w rossmanie
znalazłam! Piękny, dla mnie do cery jasnej. Kosztuje niecałe 50 zł i chyba się na niego zdecyduje. Bo zostawiłam sobie po nim ślad na dłoni i tak pięknie wyglądał, że chyba się zakochałam.
Napisano 02 września 2016 - 13:21
Ja się do pracy tylko maluje albo na jakieś wyjścia. Ale zwykle delikatnie. Podkład, puder, tusz, eyeliner i już. Usta tylko na jakieś imprezy szminką maluje.
Napisano 13 września 2016 - 20:40
Też kupiłam ten True Match L'Oreala, naprawdę super. Rozświetla, nie wysusza i nadaje skórze promienny wygląd. I wygląda bardzo naturalnie. Jedyne, czego żałuję, to że tak późno na niego trafiłam
Mam wersję do jasnej karnacji, ale widziałam też do ciemnej
Napisano 14 września 2016 - 19:54
O taaak! Jest rewelacyjny, Ja testowałam też nim strobing i świetnie się sprawdza. Bo utrzymuje się na skórze dość długo. I efekt jaki daje jest dla mnie po prostu piękny, twarz wygląda od razu całkiem inaczej ![]()
Napisano 23 września 2016 - 21:00
Na yt sa filmiki jak robić strobbing i konturować tym pudrem L'Oreala, można się sporo nauczyć i kombinować ![]()
Napisano 29 września 2016 - 08:49
Można ten puder rozświetlający kupić w rossmannie albo w hebe jeszcze go widziałam ja płaciłam za niego 60zł.
Napisano 29 września 2016 - 20:15
Rzeczywiście fajne filmiki znalazłam i ten strobing nie jest trudny, ciężko coś zepsuć. A puder Loreal jest super.
Napisano 30 września 2016 - 00:49
Tak dziewczyny, dokładnie o ten mi chodziło, chociaż ja mam akurat do jasnej cery
Spokojnie kupicie je wszędzie tam, gdzie są kosmetyki Loreal.
Napisano 18 października 2016 - 20:12
Teraz to nawet po domu się maluję, dla samej siebie ![]()
Napisano 25 października 2016 - 13:48
Ja codziennie maluję się do pracy. Z reguły makijaż wygląda tak: krem do twarzy, jakaś baza i podkład Bourjois healthy mix, wtedy makijaż dłużej się utrzymuje. Z baz mogę polecić taką z bielendy, z serii make-up akademie. Używam teraz tej pearl base, poprawiającej koloryt. Mam cerę naczynkową więc niestety muszę jakoś tuszować zaczerwienienia...
Napisano 26 października 2016 - 23:57
ja ostatnio nawet tuszu nie uzywam
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 listopada 2016 - 21:50
Ja ostatnio mam fioła na punkcie pomadek
i ciągle kupuję nowe ![]()
Napisano 02 listopada 2016 - 18:23
@wloczykijka Ja zawsze miałam fioła na tym punkcie. Tylko kolorów staram się nie powtarzać
Mam już kolejną na oku ![]()
Ogólnie zawsze usta mam pomalowane ![]()
Napisano 04 listopada 2016 - 08:00
@Wisienkowa mi się kolory prawie nigdy nie powtarzają, choć nie powiem jest kilka podobnych
Ale przy większej ilości ciężko by było inaczej ![]()