Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#161 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 02 marca 2009 - 09:56

Wybaczcie ale nie mam ochoty zadac komuś pytania..
Jeśli chcecie pogadac to przejdzmy do tematu pogaduch.
Bo tu się boi OT.

#162 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 02 marca 2009 - 09:58

Wybaczcie ale nie mam ochoty zadac komuś pytania..

ale musisz takie są reguły tej zabawy
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#163 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 marca 2009 - 10:00

Ktoras z Pan nas udusi ale to dla dobra forum i dla zasad...
Madziuś, Magda to ze masz jakiegos malego foszka nie znaczy ze musisz robic takie rzeczy i pokazywac co to nie jestes:) zachowaj sie dorosle i zadaj komus to pytanie i bedzie ok;)

#164 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 02 marca 2009 - 10:00

Pytanie do asia21_87, :
Dlaczego tak się na mnie uwziełaś ? Jeśli tak Ci przeszkadza moja obecnośc na forum to zniknę,mogę odejśc z forum.Nie ma problemu.

#165 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 02 marca 2009 - 10:08

Dlaczego tak się na mnie uwziełaś ?

nie uwziełam sie na Ciebie, poprostu twoja sytuacja mnie irytuje i tyle.

Jeśli tak Ci przeszkadza moja obecnośc na forum to zniknę,mogę odejść z forum.Nie ma problemu.

nie ma takie powodu żebyś zniknęła z forum, przestań, poprostu jestem ciekawa
nie denerwuj sie tak bo sama mówisz że to przeszkadza Twojej chorobie.

Pytanie do Kity
czy planowaliście już swoja podroż poślubną? gdzie sie wybierzecie lub się wybieracie ? :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#166 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 marca 2009 - 13:42

Oj dziewczyny, przymykam oko na to, ze to dzial luzniejszy bo walnelabym wam po warnie, gdyz wyczuwam tu troche niezdrowe emocje.
Jakies osobiste wycieczki zalatwiajcie miedzy soba a nie na forum publicznym.
Jakie pytanie taka odpowiedz :)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#167 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 02 marca 2009 - 18:33

Pytanie do Kity
czy planowaliście już swoja podroż poślubną? gdzie sie wybierzecie lub się wybieracie ? :-)

hmm...myslelismy juz o tym pare razy i tak naprawde sami nie wiemy co robic, jecha czy nie, a jesli jechac, to gdzie i na jak dlugo <hmm></span> . Myslelismy o Paryzu, tak na 5 dni, albo o polskich gorach, mysle, ze jak sie zecydujemy to nie bedzie to jakas daleka i dluga podroz, moze sie nawet okazac, ze wyladujemy w Krakowie :-P . Pozniej w wkacje chcemy sobie pojechac na dwutygodniowe wakacje i to juz dalej, ale moze sie kazac, ze pojedziemy ze znajomymi, wiec to nie do konca bedzie podroz poslubna ;-) .

Pytanie do Madzius

Jak sobie wyobrazasz swoje zycie z D. za jakies 5 lat ??? jakie masz plany zwiazane z Wasza wspolna przyszloscią ???
Dołączona grafika

#168 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 02 marca 2009 - 18:57

W sumie to trudne pytanie.Za 5 lat może wszystko się wydarzyc.
Ale napewno bym chciała abyśmy byli zawsze tacy szczęśliwy,zakochani w sobie jak teraz i nigdy nic się pomiędzy nami nie zepsu
ło.Nawet z D.rozmawialiśmy o naszych planach więc napewno przed ślubem będziemy kupowac różne rzeczy takie drobniejsze jakąś wieże,odkurzacz itp.Potem ślub,po ślubie będziemy mieszkac albo na blokach albo z moimi rodzicami.No i po ślubie gdzieś za 2 lata,chcieli byśmy się starac o dzidziusia.
No jak narazie to takie plany.Zobaczymy co z tego wyniknie :)

Pytanie do madzia :
Jakie masz najbliższe plany z Twoim chłopakiem ?

#169 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 marca 2009 - 00:38

jakos nigdy nie wypowiadalam sie o nim "chlopak" :lol: z roznych wzglegow, no ale dobra, mniejsza z tym, moje najblizsze plany to go dorwac i przezyc wspolny orgazm :lol: bo od miesiac nic :P w sumie to tak, to sa najblizsze plany zwiazane z nim:)))
a powazniej, chcemy zaczac starac sie o bejbika po jego powrocie, w sumie to na wszystko sie zgadzam bylebysmy zdrowi i szczesliwi byli do poznej starosci razem ;-) czas pokarze.

Tilia, kochana ;-) bo tak malo o sobie piszesz wiec wyciagne cos poki okazja sie nadarza :P
Czy jest cos w twoim zyciu osobistym, co chcialabys zmienic?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#170 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 marca 2009 - 01:06

Wow :shock: w końcu padło pytanie do mnie :-P

Czy jest cos w twoim zyciu osobistym, co chcialabys zmienic?

Hmm pierwsze co mi przyszło na myśl to chęć zamieszkania ze swoim połówkiem. Gdy nadarzy się taka okazja to jak najszybciej :-)

A teraz ja muszę wymyślić pytanie...hmmm

krówka17 jaką pracę mogłabyś/chciałabyś wykonywać w przyszłości jeżeli wykluczymy fryzjerstwo? :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#171 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 marca 2009 - 01:13

Fryzjerką nie będę na pewno to już postanowione , chyba że życie mnie zmusi do tego zawodu na jakiś czas - trudno.
Ogólnie chciałabym pracowac w sklepie z ciuchami, w solarium bądź gdzieś za granicą :) myślę też by otworzyc jakiś salon fryzjerki a sama bym pracowała u kogoś innego bądź siedziałabym tam i tylko kasowała klientki :P

pytanie do madzi
czemu nie masz jeszcze dzieci . :D

#172 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 marca 2009 - 01:32

Proste. Poniewaz bylam, w sumie jestem jeszcze mloda ale juz od ponad roku mysle nad zmiana. Ciesze sie w tym przypadku z faktu takiego, ze mam polowka po przejsciach bo nie nalegal na dziecko wczesniej, kiedy to jeszcze ja nie bylam w zadnym calu swiadoma takich rzeczy. To jest plus mojej sytuacji, bo to JA moglam sama zdecydowac o tym kiedy zrobimy kolejny krok do przodu w naszym zwiazku.

Pytanie do.... Olciiia, cos co chcialabys powiedziec dobitnie do szefa a nigdy sie na to nie zdecydujesz to...? :lol: mozesz sie wyzyc ;-)

#173 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 04 marca 2009 - 08:16

Pytanie do.... Olciiia, cos co chcialabys powiedziec dobitnie do szefa a nigdy sie na to nie zdecydujesz to...? mozesz sie wyzyc

haha :mrgreen: :lol:
ogolnie moj szef jest najwspanialszym szefem jakiego kiedykolwiek spotkalam i mialam.... jest wyrozumialy nawet jesli jestem wpisana w grafik moge zadzwonic i po prostu nie przyjsc i nic sie nie stanie itp.....

jedyne co moglabym powiedziec dobitnie to: " Ty geju !!!! dobrze ci jak cie Daniel wali w dupke? " <umieraam></span>

nigdy tego nie powiem ale czasami mnie korci :lol:

Pytanie do Madzius
jakie masz plany na przyszlosc masz ochote studiowac jesli tak to jaki kierunek bys wybrala a jesli nie to co innego masz w planach?

#174 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 04 marca 2009 - 08:54

Trudne pytanie..Ale postaram się na nie odpowiedziec.Otóż ja nigdy nie myślałam o studiach,żeby pójśc na studia i teraz też o tym nie myślę.Jakoś nie chcę iśc na studia,też bym się napewno nie dostała,bo uczę się przeciętnie,nie jestem jakimś kujonem.Najchętniej to już bym szkołę skończyła,nie wiem może kiedyś tak zrobię..D.nie chcę,żebym pracowała,chcę żebym była w domu odpoczywała,posprzątała,na laptopie sobie posiedziała.Ale ja i tak będę zajmowac się stylizacją paznokci.No i myślę o kursie stylizacji paznokci albo jakimś komputerowym.Ale co z tego jeszcze wyjdzie się zobaczy ;-)
Pewnie teraz pomyślicie ona ma taki dziwny typ myślenia..Ale rok temu dostałam takiego kopniaka od życia,że poprostu tak myślę na temat szkoły,studiów..Ale nie chcę tutaj tego pisac,bo to dośc prywatne.

Pytanie do Kita:
Jak tam przygotowania do ślubu ? Jesteś zarejstrowana na jakimś forum ślubnym ? Żeby miec większą wiedzą o ślubie i o rzeczach z nim związanych.

#175 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 08 marca 2009 - 08:58

Jak tam przygotowania do ślubu ? Jesteś zarejstrowana na jakimś forum ślubnym ? Żeby miec większą wiedzą o ślubie i o rzeczach z nim związanych.

Przygotowania do slubu caly czas trwaja, wlasciwie wiekszosc rzeczy, ktore na ta chwile powinnismy miec pozalatwiane to mamy :-D , czesc zostawiamy sobie na ostatni miesiac, takie jak np. omowienie szczegolow z fotografem czy kamerzysta. W przyszlym tygodniu ide do fryzury probnej i makijazu probnego :-) . Podczytywalam sobie wczesniej jedno z for z mojego miasta o tematyce slubnej, a jakis czas temu sie tam zarejestrowalam, ale rzadko tam bywam ;-) . Mysle ze na tym etapie, to ja juz moge komus pomoc i doradzic niz w druga strone, ale ...nie powiem, paru rzeczy tam sie dowiedzialam ;-) .

Pytanie do nie(d)ocenionej, wiele podrozujesz i zapewne wiele widzialas, jaki kraj Twoim zdaniem jest najpiekniejszy, co Cie w nim urzeklo i czy chcialabys tam zamieszkac ???
Dołączona grafika

#176 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 marca 2009 - 16:05

i zapewne wiele widzialas,

i jeszcze dużo chciałabym zobaczyć ...

jaki kraj Twoim zdaniem jest najpiekniejszy,

na chwile obecną za najpiękniejszy uznaję Portugalię ... głównie ze względu na ludzi: przyjaźni, otwarci, życzliwi, pomocni ... czyli ogólnie ach i och ... :mrgreen: poza tym tak jak lubie polską zimę, tak tu mam i zimę (w górach) i prawie lato (w Seia) ... do tego 1,5 h od plaży ... piękne widoki, świetna atmosfera ... i przede wszystkim LUDZIE ... jedyny mankament to to, że zeby móc sie tu ze wszystkimi porazumiewać musisz znać portugalski, a przynajmniej hiszpański ...

i czy chcialabys tam zamieszkac

czy chciała bym zamieszkać ? musiałabym sie nieźle zastanowić ... na pewno chciałabym mieć tutaj jakieś mieszkanie, taki swój azyl, gdzie mogłabym uciec na jakiś czas ... poza tym tutejsza atmosfera bardzo fajnie na mnie wpływa, z drugiej strony ... chyba nie chciałabym nigdzie sie osiedlać na stałe ... jestem typem który raczej nie usiedzi długo w jednym miejscu ... <bezradny></span>

pytanie do angik dlaczego wyjechałaś akurat do anglii? czy patrząc z perspektywy czasu nie żałujesz jakiś decycji tam podjętych ?? czy nie wolałabyś zmienić miejsca zamieszkania?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#177 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 marca 2009 - 16:27

akurat do anglii?

bo byl tu moj brat i byl tak zafascynowany tym krajem,ze az sie zarazilam ta miloscia do Angli,milosc trwala do momentu kiedy zobaczylam Anglie,a konkretnie Londyn na wlasne oczy :-P

czy patrząc z perspektywy czasu nie żałujesz jakiś decycji tam podjętych ??

zaluje tego,ze na poczatku tak slabo wierzylam w swoje mozliwosci i tego ze znajdujac byle jaka i nielegalna prace trzymalam sie jej,bo balam sie ze sobie nic lepszego nie znajde i sobie nie poradze,dopiero kiedy zaczelam parce w klinice zaczelam wierzyc w to ze jednak potrafie i ze stac mnie na wiecej niz myslalam.Gdybym od poczatku pobytu w Angli chwytala byka za rogi i nie bala sie tak zycia,to pewnie nasza sytuacja wygladalaby teraz lepiej,ale i tak jest dobrze.

czy nie wolałabyś zmienić miejsca zamieszkania?

a to jest trudne pytanie.
Gdybym mogla zyc na tym samym poziomie w Polsce to pewnie tam bym mieszkala bo tam mam rodzicow,ale pewnie zawsze porownywalabym te dwa kraje i przypuszczam ze kiedy wrocimy do Pl za te kilka lat ( o ile wrocimy) to zawsze bedzie mi UK brakowalo.

pytanie do Calineczki
slub coraz blizej,spelnia sie te wszystkie marzenia z nim zwiazane,sliczna suknia itd. Jak wyobrazasz sobie wasze zycie po slubie,czy myslisz ze slub cos miedzy wami zmieni,jesli tak to co? I czy macie juz jakies plany konkretne ktore zamierzacie zaczac realizowac po slubie?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#178 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:25

slub coraz blizej,spelnia sie te wszystkie marzenia z nim zwiazane,sliczna suknia itd. Jak wyobrazasz sobie wasze zycie po slubie,czy myslisz ze slub cos miedzy wami zmieni,jesli tak to co? I czy macie juz jakies plany konkretne ktore zamierzacie zaczac realizowac po slubie?

takich konkretnych planów nie mamy
Życie po slubie chyba az tak bardzo sie nie zmieni poza ta swiadomoscia , że ten facet obok to mój mąz :lol: nie wiem czy zaraz po slubie ale na pewno w ciągu najbliszego roku bedziemy się starac o dziecko ..... może zmiana pracy Krzyska na lepsza chcoaiz teraz kryzys to nie wiadomo do konca ......

Pytanie do madzi czy oprócz Szwecji i Polski jest jakis kraj w którym byś chciała mieszkac ze swoja miłościa :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#179 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:16

Nie nie nie :lol: ja juz nawet z tego miasta nie chce sie za bardzo przeprowadzac a co mowic o zmianie kraju ;-) tu jest nudnawo i monotonnie ale jak ktos ceni spokoj to tylko tu mieszkac :lol: :P

krowka17 , wypisz wszystkie swoje wady i zalety :P

#180 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:55

madzia, alesz mi zadała :D zapytam D. o swoje wady i zalety :D
wady :
:arrow: wybuchowośc
:arrow: nerwowośc
:arrow: czasami nie miła , wulgarna i wredna :P
zalety :
:arrow: uczuciowa
:arrow: ciepła
:arrow: jestem też miła :)
:arrow: nie jestem obojętna na krzywdy ludzi i zwierząt

na razie chyba tylko tyle :P

pytanie do calineczki
za jaki czas zaczniesz starania o bobaska ?