Wywiad
Napisano 02 marca 2009 - 09:56
Jeśli chcecie pogadac to przejdzmy do tematu pogaduch.
Bo tu się boi OT.
Napisano 02 marca 2009 - 10:00
Madziuś, Magda to ze masz jakiegos malego foszka nie znaczy ze musisz robic takie rzeczy i pokazywac co to nie jestes:) zachowaj sie dorosle i zadaj komus to pytanie i bedzie ok;)
Napisano 02 marca 2009 - 10:00
Dlaczego tak się na mnie uwziełaś ? Jeśli tak Ci przeszkadza moja obecnośc na forum to zniknę,mogę odejśc z forum.Nie ma problemu.
Napisano 02 marca 2009 - 10:08
nie uwziełam sie na Ciebie, poprostu twoja sytuacja mnie irytuje i tyle.Dlaczego tak się na mnie uwziełaś ?
nie ma takie powodu żebyś zniknęła z forum, przestań, poprostu jestem ciekawaJeśli tak Ci przeszkadza moja obecnośc na forum to zniknę,mogę odejść z forum.Nie ma problemu.
nie denerwuj sie tak bo sama mówisz że to przeszkadza Twojej chorobie.
Pytanie do Kity
czy planowaliście już swoja podroż poślubną? gdzie sie wybierzecie lub się wybieracie ?
Napisano 02 marca 2009 - 13:42
Jakies osobiste wycieczki zalatwiajcie miedzy soba a nie na forum publicznym.
Jakie pytanie taka odpowiedz
Napisano 02 marca 2009 - 18:33
hmm...myslelismy juz o tym pare razy i tak naprawde sami nie wiemy co robic, jecha czy nie, a jesli jechac, to gdzie i na jak dlugoPytanie do Kity
czy planowaliście już swoja podroż poślubną? gdzie sie wybierzecie lub się wybieracie ?
Pytanie do Madzius
Jak sobie wyobrazasz swoje zycie z D. za jakies 5 lat
Napisano 02 marca 2009 - 18:57
Ale napewno bym chciała abyśmy byli zawsze tacy szczęśliwy,zakochani w sobie jak teraz i nigdy nic się pomiędzy nami nie zepsu
ło.Nawet z D.rozmawialiśmy o naszych planach więc napewno przed ślubem będziemy kupowac różne rzeczy takie drobniejsze jakąś wieże,odkurzacz itp.Potem ślub,po ślubie będziemy mieszkac albo na blokach albo z moimi rodzicami.No i po ślubie gdzieś za 2 lata,chcieli byśmy się starac o dzidziusia.
No jak narazie to takie plany.Zobaczymy co z tego wyniknie
Pytanie do madzia :
Jakie masz najbliższe plany z Twoim chłopakiem ?
Napisano 04 marca 2009 - 00:38
a powazniej, chcemy zaczac starac sie o bejbika po jego powrocie, w sumie to na wszystko sie zgadzam bylebysmy zdrowi i szczesliwi byli do poznej starosci razem
Tilia, kochana
Czy jest cos w twoim zyciu osobistym, co chcialabys zmienic?
Napisano 04 marca 2009 - 01:06
Hmm pierwsze co mi przyszło na myśl to chęć zamieszkania ze swoim połówkiem. Gdy nadarzy się taka okazja to jak najszybciejCzy jest cos w twoim zyciu osobistym, co chcialabys zmienic?
A teraz ja muszę wymyślić pytanie...hmmm
krówka17 jaką pracę mogłabyś/chciałabyś wykonywać w przyszłości jeżeli wykluczymy fryzjerstwo?
Napisano 04 marca 2009 - 01:13
Ogólnie chciałabym pracowac w sklepie z ciuchami, w solarium bądź gdzieś za granicą
pytanie do madzi
czemu nie masz jeszcze dzieci .
Napisano 04 marca 2009 - 01:32
Pytanie do.... Olciiia, cos co chcialabys powiedziec dobitnie do szefa a nigdy sie na to nie zdecydujesz to...?
Napisano 04 marca 2009 - 08:16
hahaPytanie do.... Olciiia, cos co chcialabys powiedziec dobitnie do szefa a nigdy sie na to nie zdecydujesz to...? mozesz sie wyzyc
ogolnie moj szef jest najwspanialszym szefem jakiego kiedykolwiek spotkalam i mialam.... jest wyrozumialy nawet jesli jestem wpisana w grafik moge zadzwonic i po prostu nie przyjsc i nic sie nie stanie itp.....
jedyne co moglabym powiedziec dobitnie to: " Ty geju !!!! dobrze ci jak cie Daniel wali w dupke? "
nigdy tego nie powiem ale czasami mnie korci
Pytanie do Madzius jakie masz plany na przyszlosc masz ochote studiowac jesli tak to jaki kierunek bys wybrala a jesli nie to co innego masz w planach?
Napisano 04 marca 2009 - 08:54
Pewnie teraz pomyślicie ona ma taki dziwny typ myślenia..Ale rok temu dostałam takiego kopniaka od życia,że poprostu tak myślę na temat szkoły,studiów..Ale nie chcę tutaj tego pisac,bo to dośc prywatne.
Pytanie do Kita:
Jak tam przygotowania do ślubu ? Jesteś zarejstrowana na jakimś forum ślubnym ? Żeby miec większą wiedzą o ślubie i o rzeczach z nim związanych.
Napisano 08 marca 2009 - 08:58
Przygotowania do slubu caly czas trwaja, wlasciwie wiekszosc rzeczy, ktore na ta chwile powinnismy miec pozalatwiane to mamyJak tam przygotowania do ślubu ? Jesteś zarejstrowana na jakimś forum ślubnym ? Żeby miec większą wiedzą o ślubie i o rzeczach z nim związanych.
Pytanie do nie(d)ocenionej, wiele podrozujesz i zapewne wiele widzialas, jaki kraj Twoim zdaniem jest najpiekniejszy, co Cie w nim urzeklo i czy chcialabys tam zamieszkac
Napisano 09 marca 2009 - 16:05
i jeszcze dużo chciałabym zobaczyć ...i zapewne wiele widzialas,
na chwile obecną za najpiękniejszy uznaję Portugalię ... głównie ze względu na ludzi: przyjaźni, otwarci, życzliwi, pomocni ... czyli ogólnie ach i och ...jaki kraj Twoim zdaniem jest najpiekniejszy,
czy chciała bym zamieszkać ? musiałabym sie nieźle zastanowić ... na pewno chciałabym mieć tutaj jakieś mieszkanie, taki swój azyl, gdzie mogłabym uciec na jakiś czas ... poza tym tutejsza atmosfera bardzo fajnie na mnie wpływa, z drugiej strony ... chyba nie chciałabym nigdzie sie osiedlać na stałe ... jestem typem który raczej nie usiedzi długo w jednym miejscu ...i czy chcialabys tam zamieszkac
pytanie do angik dlaczego wyjechałaś akurat do anglii? czy patrząc z perspektywy czasu nie żałujesz jakiś decycji tam podjętych ?? czy nie wolałabyś zmienić miejsca zamieszkania?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 marca 2009 - 16:27
bo byl tu moj brat i byl tak zafascynowany tym krajem,ze az sie zarazilam ta miloscia do Angli,milosc trwala do momentu kiedy zobaczylam Anglie,a konkretnie Londyn na wlasne oczyakurat do anglii?
zaluje tego,ze na poczatku tak slabo wierzylam w swoje mozliwosci i tego ze znajdujac byle jaka i nielegalna prace trzymalam sie jej,bo balam sie ze sobie nic lepszego nie znajde i sobie nie poradze,dopiero kiedy zaczelam parce w klinice zaczelam wierzyc w to ze jednak potrafie i ze stac mnie na wiecej niz myslalam.Gdybym od poczatku pobytu w Angli chwytala byka za rogi i nie bala sie tak zycia,to pewnie nasza sytuacja wygladalaby teraz lepiej,ale i tak jest dobrze.czy patrząc z perspektywy czasu nie żałujesz jakiś decycji tam podjętych ??
a to jest trudne pytanie.czy nie wolałabyś zmienić miejsca zamieszkania?
Gdybym mogla zyc na tym samym poziomie w Polsce to pewnie tam bym mieszkala bo tam mam rodzicow,ale pewnie zawsze porownywalabym te dwa kraje i przypuszczam ze kiedy wrocimy do Pl za te kilka lat ( o ile wrocimy) to zawsze bedzie mi UK brakowalo.
pytanie do Calineczki
slub coraz blizej,spelnia sie te wszystkie marzenia z nim zwiazane,sliczna suknia itd. Jak wyobrazasz sobie wasze zycie po slubie,czy myslisz ze slub cos miedzy wami zmieni,jesli tak to co? I czy macie juz jakies plany konkretne ktore zamierzacie zaczac realizowac po slubie?
Napisano 09 marca 2009 - 20:25
takich konkretnych planów nie mamyslub coraz blizej,spelnia sie te wszystkie marzenia z nim zwiazane,sliczna suknia itd. Jak wyobrazasz sobie wasze zycie po slubie,czy myslisz ze slub cos miedzy wami zmieni,jesli tak to co? I czy macie juz jakies plany konkretne ktore zamierzacie zaczac realizowac po slubie?
Życie po slubie chyba az tak bardzo sie nie zmieni poza ta swiadomoscia , że ten facet obok to mój mąz
Pytanie do madzi czy oprócz Szwecji i Polski jest jakis kraj w którym byś chciała mieszkac ze swoja miłościa
Napisano 09 marca 2009 - 21:16
krowka17 , wypisz wszystkie swoje wady i zalety
Napisano 09 marca 2009 - 21:55
wady :
zalety :
na razie chyba tylko tyle
pytanie do calineczki
za jaki czas zaczniesz starania o bobaska ?