Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#201 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 26 marca 2009 - 14:04

hehe jakie pytanie...:)Jesli bym odpowiedziala ze jade i zostawiam wszystko i wszystkich(rodzine) to bym skłamała.
na prawde nie wiem co bym zrobila. Nie jestem tak odważną osobą,żeby poleciec sobie sama do Ameryki i mieszkac , równiez sama w potężnym domu... No chyba żeby pojechal ze mną Damianek :-P hihi. A tak na powaznie to bylo by mi bardzo szkoda tej posiadlosci, ale mimo to nie zdecydowalabym sie na wyjazd i to jeszcze tak daleko...sama... nie to nie dla mnie. Chyba nie poradziłabym sobie... Nie wiem może gdybym tam miala jakąs rodzine bliską. Ale jesli mialabym byc sama tam za oceanem nie zdecydowalabym się na taki krok. Może z czasem bym żałowała, ale wole być tutaj w Polsce tu w swoim małym domku ponieważ tu najlepiej sie czuje. :->
Pytanko do Marzycielka24 Jak wyobrażasz sobie twoje życie po ślubie :?: jak chcesz zeby ono wyglądało :?: jesli mozesz to opisz swoje przyszle życie "marzeń", i takie bardziej realistyczne oczywiscie juz po ślubie:)

iv09i09kftvt0mdm.png

#202 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:29

Jak wyobrażasz sobie twoje życie po ślubie :?: jak chcesz zeby ono wyglądało :?: jesli mozesz to opisz swoje przyszle życie "marzeń", i takie bardziej realistyczne oczywiscie juz po ślubie:)

Wydaje mi się, że po ślubie w naszym życiu nic się za wiele nie zmieni po ślubie- no oczywiście do momentu aż pojawi się dziecko w naszym życiu ;-) No i nazwisko zmienię ;-) Tyle prawdę powiedziawszy :-)

Co do życia "marzeń" to trafiamy szóstkę w totka i żyjemy z odsetek, razem z gromadką dzieci w Kanadzie w naszym małym domku z kominkiem w salonie...

Życie rzeczywiste- jesteśmy szczęśliwą parką, ja z własna firmą (ale jeszcze ciii.... żeby nie zapeszyć ;-)), po pewnym czasie- jak moja tarczyca się unormuje zaczniemy starania o dziecko i tak powoli we trójkę (bądź czwórkę) będziemy razem znosić dole i niedole tego świata- mam nadzieję <dreams></span>

Pytanie do Mirabelki: Twoje życie w tej chwili trochę się uspokoiło, obroniłaś się, szukasz stażu i rozpoczynasz studia magisterskie, planujesz ze swoim ukochanym ślub. W firmie w której rozpoczynasz staż Twoim szefem jest bardzo przystojny, inteligentny facet, z którym spędzasz coraz więcej czasu i naprawdę Ci się podoba- co więcej on również Cie adoruje. W pewnym momencie on proponuje Ci prosty układ- dostaniesz stałą posadę na fantastycznych warunkach pod warunkiem, ze się z nim prześpisz. Co robisz? Rzucasz staż i dalej czegoś szukasz? Czy jednak decydujesz się na ten mały romans przed ślubem, tym bardziej, ze warunki pracy są naprawdę kuszące?

#203 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:38

Marzycielka24, skad ja wiedzialam ze bedzie do mnie :mrgreen:

Hm.. nie wiem czy to teoretycznie, bo slubu nie planujemy :-P Ale.. na pewno bym sie nie zgodzila. P jest moim pierwszym facetem i jesli sie pobierzemy to tak zostanie. Zreszta ani on, ani ja nie tolerujemy zdrady i bysmy sobie nie wybaczyli. Zreszta... jaka to kariera przez lozko. Mam w sobie za duzo godnosci zeby sie zgodzic na cos takiego. A poza tym.. obiecanki cacanki, co bym z nim umowe spisala ze za sex mam prace? :mrgreen:

Pytanie do Madzik:
Macie ostatnio maly kryzys.. Przypadkiem dowiadujesz sie ze Twoj ukochany przespal sie z tamta laska... Jak reagujesz? Nadal starasz sie zeby bylo "normalnie" i udajesz że nic się nie stało?

#204 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 05 kwietnia 2009 - 15:12

Zabawa stoi w miejscu...

Mirabelka__22 może zmień osobę,albo pytanie,bo pewnie w obecnej sytuacji Madzikowi trudno byłoby odpowiedzieć...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#205 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 kwietnia 2009 - 20:19

Pytnie do Elodi:

Przenosimy sie w czasie.. masz 25lat. Jak to widzisz? Co robisz? Czy jestes z K? Czy jest was wiecej :mrgreen: ? Itd itp

#206 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 09:45

Na pierwszym miejscu oczywiście stawiam naukę, z pewnością skończyłabym już filologię angielską albo kolegium językowe na UAMie i zaczęła kolejne studia, przygotowujące mnie do zawodu tłumacza, bo mi się marzy. Nie ukrywam, że również chciałabym zostać na UAMie, ale różnie to może być, więc i na kursie zwykłym się może skończyć :roll: Na dzieci zdecydowanie za wcześnie, chciałabym skończyć naukę, rozpocząć pracę w tym kierunku, znaleźć mieszkanie - jednym slowem ustabilizować sobie życie. Czy byłabym z K.? Nie wiem, pewnie i bym chciała, chociaż teraz między nami jest różnie, czuję, że aż za sucho, więc nawet sobie wyobrażam bycie sinieglką w tym wieku, albo najzwyczajniej z kimś innym. W miarę możliwości odwiedzała bym swoją mamę, brata z żoną i małego tuptusia ich :D W zależności od pomocy mamy zadecyduję czy studiować zaocznie, czy dziennie. Jeśli to pierwsze, to pracę będę musiała znaleźć już wcześniej, a mieszkać będę być w może w jakiejś kawalerce z K. lub koleżanką :P

Pytanie do asia21_87 :

Jak wpływa ciąża na Ciebie? Jesteś szczęśliwsza, pełna radości czy może nękają Cię jakieś stany depresyjne i czujesz się osłabiona?

#207 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 10:40

Ciąża to wspaniały stan w którym może znajdować się kobieta. Może doświadczać czegoś niesamowitego, pierwsze ruchy dziecka :-)

Jesteś szczęśliwsza

zdecydowanie bardziej szczęśliwa, jedynie czego się obawiam i mnie dołuje to cała sytuacja w szpitalu, pród, przyznam się szczerze że boje się porodu, ale bedzie przy mnie mąż wiec nie będę sama, bedzie mnie wspierał.

Pytanie do Kashira
Jak wyobrażasz sobie swój związek za kilka lat (5 lat) :?:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#208 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 10:49

Hmmm... za 5 lat mam nadzieję, że będziemy już małżeństwem i będziemy mieli bobaska :-) Wydaje mi się, że między nami nie zmieni się zbyt wiele, bo nasz związek jest raczej stabilny i coraz mocniej się kochamy... A nasze plany są właśnie takie, by za kilka lat wziąc ślub i postarac się o dzidzi... Ze studiami jakoś sobię poradzę ;-)

Pytanie do krowki17:

Czy czujesz się już dojrzała? Jeżeli tak, to jakie wydarzenie w Twoim życiu sprawiło, że taka się poczułaś?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#209 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 10:58

hmm trudne pytanie :P na tyle dojrzała jak bym chciała się nie czuje.... mało jeszcze wiem o życiu i mało przeszłam ... narazie nie było żadnej takiej sytuacji bym poczuła się dojrzała ... może jakieś drobnostki ale taka prawdziwa najprawdziwsza nie ...

jak wrócę z praktyk to zadam pytanie :) muszę pomyślec :P

[ Dodano: 2009-04-10, 23:44 ]
dobra więc zadaję pytanie : Tori

jeśli zaproponowano by ci rolę w filmie gdzie grałabyś rolę prostytutki za milion zł , to czy byś się zgodziła? jeśli tak to dlaczego a jeśli nie to dlaczego? ;>

#210 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 22:48

zgodziłabym się :)
dlaczego ??? dla kasy... :)

magdaaaaa twoje największe marzenie ??? możesz zdradzić ? ;-)

#211 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 22:56

mam wiele marzeń, widomo zdrowie , praca itp ale takie najwieksze i najbardziej nieprawdopodobne to :jak bede miec kiedys dzieci to chciałabym aby były to blizniaki a dokładnie bliźniaczki.
pytanie do malutkiej -iwonki : Kiedy urodzis swoje drugie dziecko to bedzie to juz ostatnie planowane czy rozważasz mozliwośc ze mogło by byc wiecej niz jedno?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#212 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:54

Kiedy urodzis swoje drugie dziecko to bedzie to juz ostatnie planowane czy rozważasz mozliwośc ze mogło by byc wiecej niz jedno?

To już będzie ostatnie planowane ;-)
Tak zdecydowaliśmy razem z mężem.
Chociaż wiem, że on marzy o synu, więc jak będzie dziewczynka to może będziemy starać się nadal :lol:

Pytanie do madd: Co zrobić, jak któregoś pięknego dnia twój mąż powie ci, że jest z tobą tylko ze względu na dziecko? że nigdy cię nie kochał?
Jestem w Peru...

#213 madd

madd
  • Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 15 kwietnia 2009 - 09:05

malutka-iwona, to trudne...
Mam nadzieje, że nigdy tego nie usłyszę.
Jednak gdyby kiedyś coś takiego się zdarzyło poprostu żyłabym dla synka i siebie - spełniała swoje marzenia...
...nawet nie chcę sobie tego wyobrażać, nie potrafię.

krowka17, jesteś szczęśliwa z swoim D??

#214 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 kwietnia 2009 - 19:04

madd, hmmm... to pytanie już nie powinno istniec ...czy mogę prosic o zmianę pytania ?

#215 madd

madd
  • Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 19 kwietnia 2009 - 20:05

krowka17, jaka jest rzecz lub osoba która sprawia, że na Twojej twarzy pojawia się uśmiech pomimo złych i smutnych chwil??

#216 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 kwietnia 2009 - 19:01

obecnie jest nią nowo poznany chłopak :) nie płaczę a się śmieję :)
moja koleżanka też sprawia że czuję się lepiej i znacznie szczęśliwsza :)

pytanie do Tori
co ci przeszkadza we mnie lub denerwuje ?

#217 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 kwietnia 2009 - 19:34

krowka17, zmien pytanie, ewentualnie usune sama. byla juz tu podobna sytuacja i nic nie nauczylo?
Z takimi pytaniami na PW.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#218 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 kwietnia 2009 - 19:49

dobra to zmieniam ... pytanie do Donn
czy jest ktoś w Twoim życiu kto jest dla Ciebie ważny ? i wiążesz z nim jakieś plany na przyszłośc ;>

#219 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 20 kwietnia 2009 - 20:01

Pewnie ze jest. :-)
A czy wiąze plany - hm? chciałabym ale zycie i tak samo napisze scenariusz...

Pytanie do calineczki
Gdzie chciałabyś wyjechać na pierwsze wakacje będąc mężatką razem z mężem?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#220 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 kwietnia 2009 - 20:12

Gdzie chciałabyś wyjechać na pierwsze wakacje będąc mężatką razem z mężem?

prawdę mówiąc miejsce az tak ważne nie jest chociaz przyznaje , że marzy mi sie Grecja Tunezja albo Włochy ale najwazniejsze aby oderwac się na kilka dni od całego zgielku ..........( może kiedys się takie wakacje spelnią ;-) )

Pytanie do tuptunio
Czy chciałabym coś zmienić w wychowywaniu swojego synka ?
Dołączona grafika
Dołączona grafika