Na pierwszym miejscu oczywiście stawiam naukę, z pewnością skończyłabym już filologię angielską albo kolegium językowe na UAMie i zaczęła kolejne studia, przygotowujące mnie do zawodu tłumacza, bo mi się marzy. Nie ukrywam, że również chciałabym zostać na UAMie, ale różnie to może być, więc i na kursie zwykłym się może skończyć

Na dzieci zdecydowanie za wcześnie, chciałabym skończyć naukę, rozpocząć pracę w tym kierunku, znaleźć mieszkanie - jednym slowem ustabilizować sobie życie. Czy byłabym z K.? Nie wiem, pewnie i bym chciała, chociaż teraz między nami jest różnie, czuję, że aż za sucho, więc nawet sobie wyobrażam bycie sinieglką w tym wieku, albo najzwyczajniej z kimś innym. W miarę możliwości odwiedzała bym swoją mamę, brata z żoną i małego tuptusia ich

W zależności od pomocy mamy zadecyduję czy studiować zaocznie, czy dziennie. Jeśli to pierwsze, to pracę będę musiała znaleźć już wcześniej, a mieszkać będę być w może w jakiejś kawalerce z K. lub koleżanką

Pytanie do
asia21_87 :
Jak wpływa ciąża na Ciebie? Jesteś szczęśliwsza, pełna radości czy może nękają Cię jakieś stany depresyjne i czujesz się osłabiona?