Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#241 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 31 maja 2009 - 18:16

pytanie do cerraty

kurka zawsze zaglądam do tego tematu z obawą, że ktoś zada mi pytanie ;-)

Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat :?: ;-)

otóż..
Będę gorącą 25tką ;-)
Mam nadzieję, że bd kochana i zakochana w Radku jak dzisiaj, bądź jeszcze bardziej ;)
No i za 5 lat to już... chciałabym mieć dzidzię, może i wcześniej ;-)
W każdym bądź razie chcę być młodą mamą.

Nie umiem powiedzieć co będę robiła, gdzie pracowała, jakie będą moje zajęcia
Bo wiesz, jestem roztrzepańcem, chciałabym wszystko, chciałabym być wszędzie, chciałabym wielu rzeczy doświadczyć, wiele zobaczyć. Nigdy nie wybiegam planami w przód. Ważne dla mnie jest to co dzieje się w tym momencie :)
Może to dziwne, może jeszcze dorosnę, zdziadzieję i zmienię nastawienie ;-)

Dlatego jedno powiem,
na pewno będę szczęśliwą kobietą, chciałabym być szczęśliwą żoną i matką
I chciałabym żeby mnie życie nie zepsuło
tyle

;-)

Pytanie do KROWY: jak wyobrażasz sobie swoje życie za 2h? (to apropo twojej zmienności :P )
nie ma mnie tu i nie będzie.

#242 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 maja 2009 - 18:20

cerrata, to pytanie troche nie na miejscu :)
pójdę zapewne spac bo jestem zmęczona :) przed tym zjem jeszcze loda którego mi mama przywiozła i napiję się coli z lodem ^^

pytanie do kity
jakie jest Twoje życie po ślubie? czy jest takie jakie sobie wyobrażałaś ?

#243 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 13:43

No, już pół miecha minęło, zabawa stoi, może czas najwyższy zmienić osobę, która ma odpowiedzieć?

#244 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 18:37

krowka17, wyznacz inna osobe
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#245 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 18:42

angik1683, to pytanie do Ciebie będzie :)

czy myślisz już o drugim dziecku ? jak tak to za ile byś chciała je miec ?

#246 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 18:50

czy myślisz już o drugim dziecku ?

pewnie,ze mysle bo zawsze marzylam o tym zeby miec coreczke wiec na synusiu nie poprzestaniemy ;-)

jak tak to za ile byś chciała je miec ?

mysle,ze jak maly skonczy 3 latka to zaczniemy sie starac o kolejna dzidzie :->

pytanie do cerraty:
za rok konczysz szkole ze swietnymi wynikami i otrzymujesz mnostwo ofert pracy od znanych firm w swoim zawodzie,jednak kazda z ofert dotyczy innej dziedziny,mozesz zajac sie fotografia mody,fotografia reportazowa itd. Na jaka dziedzine sie decydujesz? Wybierasz cos z ofert,czy raczej nie chcesz sie ograniczac i postanawiasz otworzyc wlasne studio.
sl-11609.png

#247 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 19:28

angik1683, sytuacja w pytaniu graniczy z cudem ;-)

hmm...

na własne studio trzeba wyłożyć CAŁĄ MASĘ pieniędzy. nie dość, że lokal to jeszcze niestety BARDZO drogi sprzęt.
Także najpierw trzeba na nie zarobić.
Także najpierw wolałabym zostać zatrudnioną niż zatrudniać.
To na pewno.
A jaka dziedzina? nie wiem
moda w Polsce na pewno nie, bo takie rzeczy tylko w Paryżu, Mediolanie, Nowym Jorku. . .
problem w tym, że fotografia w Polsce nie jest na takim poziomie co za granicą
i wielkiej kariery na pewno się nie zrobi.

Myślę, że ciekawszym dla mnie zajęciem byłaby reportażówka + dorabianie na sesjach studyjnych (wynajem studia)

tak mi się wydaje ;-)
z czegoś trzeba żyć! :mrgreen:

pytanie do. . . WweronikaA :)

Jesteś młoda, ciekawa jestem jakie masz plany na przyszłość, jak je będziesz powoli realizowała i jak wyobrażasz sobie całokształt za kilka lat ? :)

#248 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 17:22

Jesteś młoda, ciekawa jestem jakie masz plany na przyszłość, jak je będziesz powoli realizowała i jak wyobrażasz sobie całokształt za kilka lat ?

hurra w koncu ktos i mnie o cos zapytal.

Wiec tak. Moze ja powiem co mi sie marzy.
Chcialabym skonczyc szkole (za rok) Zaczac jakies studia (powoli mysle jakie ale jeszcze nie wiem) zaoczne i pojsc do pracy:) Najfajniej byloby wykonczyc domek ktory wybudowali dla mnie rodzice wziac slub i zamieszkac w nim za jakies 2-3 lata no i slub. Ten wymarzony z moim W. Ale to nie zalezy tylko odemnie. No i jak juz bedziemy na swoim i po slubie szybciutko zmajstrowac bobaska :)
Ale to takie marzenia :) Ale fajnie byloby gdyby sie spelnily:)

Moje pytanie do kashiry

Skonczylas szkole. Jestes zareczona:) Planujecie slub. Jest troszke problemow z praca i mieszkaniem ale co planujesz na najblizszy czas tzn na najblizsze 5 lat? Dziecko? Studia? czy raczej tylko slub i zycie narazie we dwoje a dziecko pozniej??

#249 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 21:49

co planujesz na najblizszy czas tzn na najblizsze 5 lat?

ślub i dzidzia...
Generalnie to mam nadzieje, ze uda mi sie tak urodzic by juz obronic licencjata, bo wtedy mialabym juz jakis dyplom i moglabym sobie zrobic przerwe :-)
Ale dziecko po ślubie bedzie na pewno, bo bardzo tego pragne juz teraz i nie wyobrazam sobie odkladac tego z powodu studiow, tym bardziej ze bede studiowala zaocznie :-)

Pytanie do Olenki

Gdyby Twoj facet chcial sie teraz z Toba ozenic, zgodzilabys sie? Myslisz, ze znasz go na tyle, ze jestes gotowa spedzic z nim reszte zycia??
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#250 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 22:01

Gdyby Twoj facet chcial sie teraz z Toba ozenic, zgodzilabys sie? Myslisz, ze znasz go na tyle, ze jestes gotowa spedzic z nim reszte zycia??

Myśle ze bym sie zgodziła. Kocham go bardzo i jest to pierwszy mężczyzna do którego czuje to "COŚ". Wiem że on tez mnie bardzo kocha, zależy mu na mnie i nigdy by mnie nie skrzywdzil ani nic z tych rzeczy. Może czasem między nami sa lekkie zgrzyty ale to chyba w każdym związku wystepuje coś takiego.
Więc moja odpowiedz : TAK, zgodziła bym się ! ;-)

PS. Tydzien temu D. zadał mi podobne pytanie. A mianowicie zapytał czy gdyby mnie porwał pewnego dnia i zaprowadzil do urzedu żeby wziąść ślub cywilny czy miała bym cos przeciwko :lol:

No to może pytanie do Zielonookiej:
Niedługo masz obrone. Masz juz jakieś plany co potem? ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#251 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 22:14

Małe sprostowanko do mojej obrony dwa lata jeszcze:) praca nad którą siedzę to po prostu normalna praca, a nie magisterska. A co do planów to studia magisterskie, może wyjazd na staż zagraniczny gdzieś bardzo daleko stąd:)
Pytanie do krowka17,: jak Ci się żyje teraz samej i czy nie żałujesz odejścia od P?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#252 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 20:38

przepraszam ... dopiero teraz zauważyłam ... :)już odpowiadam ...

a więc jak mi się żyje samej ... na pewno lepiej bo wstaję sobie rano nie myślę o złym od razu :) spotykam się z kim chce... robie co chce :) nie żałuje odejścia od P. w żadnym stopniu ( szkoda tylko że praca mi kolo nosa przeleciała :P ) powiem szczerze że koledzy traktują mnie lepiej niż on :) póki co chce byc sama... możliwe że po wakacjach rozejrzę się za kimś tak na stałe :)

Pytanie do angik1683,
niedługo poród jak trwają przygotowania do niego Twoje i Twojego męża ... czy boisz się ? i jak Twój mąż jest nastawiony do tego psychicznie ?

#253 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:17

krowka17, ales sie mnie uczepila :-P

niedługo poród jak trwają przygotowania do niego Twoje i Twojego męża

jesli wogule mozna sie przygotowac do porodu to nasze przygotowania wlasciwie juz zakonczone i teraz jest oczekiwanie. Torby do szpitala spakowane od miesiaca czekaja razem z nami ;-) Co do przygotowan to polegaly one glownie na czytaniu roznych artykulow i ksiazek o porodzie,byla tez szkola rodzenia i szukanie roznych informacji w internecie.

czy boisz się ?

samego porodu nie, w koncu nie ja pierwsza i nie ostatnia bede rodzic no i bede pod opieka lekarska wiec nie mam sie czego obawiac,ale ostatnio coraz czesciej zaczynam myslec o tym czy maluszek bedzie zdrowy i zaczynam sie o niego bac - nie jest to wielki strach,poprostu coraz czesciej o tym mysle.

i jak Twój mąż jest nastawiony do tego psychicznie ?

moj maz podobnie jak ja nie moze sie doczekac dnia w ktorym maluszek przyjdzie na swiat,wiem ze sie troche obawia tego wszystkiego - patrzenia na moje ciepienie itd. ale ogolnie nastawiony jest pozytywnie i nie moze sie doczekac az zobaczy swojego synusia :-D

Pytanie do kashiry:
Wyobraz sobie,ze otrzymujesz propozycje pracy za granica;swietne warunki,swietna placa i kontrakt na minimum pol roku. W miedzyczasie znajdujecie tez wymarzone mieszkanko,ale bank nie chce udzielic wam kredytu bo zarobki twojego partnera nie sa wystarczajace,a ty nie mozesz znalezc pracy w Polsce. Co robisz? Decydujesz sie podjac ta prace za granica ze swiadomoscia,ze nie zobaczycie sie przez najblizsze 6 miesiecy,czy jednak zostajesz w Polsce,szukasz dalej pracy a wymarzone mieszkanko zostaje sprzedane komus innemu?

sl-11609.png

#254 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 27 czerwca 2009 - 13:55

angik1683, trudne pytanie...

Mysle, ze probowalibysmy szukac innego wyjscia, np. poproszenie ktoregos z rodzicow o zyrowanie czy inną pomoc... Nigdy w zyciu nie wyjechalabym na taki czas, bo nie kasa jest w zyciu najwazniejsza... Nie wytrzymalabym tyle czasu bez Ł., poza tym balabym sie, ze przez moj wyjazd cos moze sie zepsuc... Tutaj tez predzej czy pozniej znajde jakas prace. Poza tym wymarzone mieszkanko zawsze mozna znalezc inne... i tak bedziemy je sprzedawac, bo chcemy wybudowac domek na wsi :-) Wiec nie byloby warto wyjechac ;-)

Hmmm...
to pytanie do Martek (bo plakala ze jej nikt nie pyta :-P ):
Jak widzisz swoje zycie za 5 lat? Jak myslisz, gdzie bedziesz mieszkala? Wybierzesz wyksztalcenie i karierę, czy bedziesz wolala najpierw zalozyc rodzinke?? ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#255 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 27 czerwca 2009 - 17:34

kashira, hehe spostrzegawcza jestes :P Poprostu nikt mnie o nic nie chce pytac, bo wszyscy wszystko wiedza :P

Wracajac... jak widze swoje zycie za 5 lat?... Bede piekna 23latka :P Mam nadzieje, ze juz mezatka... chcialabym studiowac, napewno... no i mysle, ze w tym wieku spodziewalabym sie dzidziusia - ten moment najbardziej bedzie odpowiadal :) Co jeszcze - mieszkanko w Gliwicach czy gdzie tam studiowac bede... i sielanka :)
I bede Pania Marta K. :)

Pytanie do... WweronikaA
Jestem ciekawa, jaka bylaby Twoja reakcja, gdybys ktoregos pieknego dnia ujzala w drzwiach od domu badz gdzies w poblizu Imbirka... ?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#256 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 12:40

maartekkk, Tos mi dowalila.... :cry:
Wysciskalabym wycalowala nigdzie juz samego bym nie puscila i zyl by sobie jak krol... Strasznie szczesliwa bym byla :-( :-( :-( Pomazyc mozna.... :roll:

Pytanie do ... Melodia19

Jak czujesz sie po odejsciu od swojego faceta? Jest Ci lepiej czy chcialabys wrocic... Co masz w planach w zwiazku z nim?

#257 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 21:27

Jak czujesz sie po odejsciu od swojego faceta? Jest Ci lepiej czy chcialabys wrocic... Co masz w planach w zwiazku z nim?

Hmm jest taka sytuacja... ze powiedzielismy sobie, ze dajemy sobie troche czasu, musimy odpoczac od siebie. Troche mi sie teskni... Nie wiem jak bedzie, wiem jedno , ze umialabym bez niego żyć. :->
Pytanie do Madzia
Madziu, jestes bardzo zgrabną kobietą. I tak sie zastanawiam, czy nie boisz sie tego , że po porodzie moglabys stracić tę figure, tzn że ona nie bylaby taka idealna jak teraz...?? Czy to w ogole miałoby dla ciebie jakies znaczenie :?:

iv09i09kftvt0mdm.png

#258 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 czerwca 2009 - 16:25

czy nie boisz sie tego , że po porodzie moglabys stracić tę figure, tzn że ona nie bylaby taka idealna jak teraz...??

szczerze, to nigdy sie nad tym nie zastanawialam. Dziecko, to cos czego pragnelam juz dlugi czas, i nie liczy sie nic innego. Jedne po ciazy tyja, inne ladnie zrzucaja i sa szczuplejsze niz przed. Jakos to bedzie. Moja mama jest drobinka, wiec moze i mnie sie uda zatrzymac wszystko na swoim miejscu :P

Czy to w ogole miałoby dla ciebie jakies znaczenie

mam silna wole, i jesli bede chciala schudnac to schudne. Kiedys mi sie udalo zrzucic 7 kg. wiec jak sie chce to mozna. Bede sie martwic jak pojawi sie problem :D

Pytansko do cerraty
No dobra , stalo sie... przeslodzilas ten kompot. Po powrodzie Radzislaw probuje, i za kare mowi, ze nie nadajesz sie na gosposie, i wynajmuje laske :P dla ktorej 20 cm spodniczka itp, to chleb powszedni... ma wam gotowac. Traf chcial, ze Radzioch ma urlop i spedza czas w domu, kiedy ty masz zajecia :P jak sie zachowujesz :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#259 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 czerwca 2009 - 16:32

jak sie zachowujesz :P

zatrudniam sexy mechanika, hydraulika, masażystę i w ogóle wszystko w jednym
Jak na nie umiem gotować to on nie umie tego ^ wszystkiego :P

i jesteśmy kwita :P
haha

>

Pytanie do Donn:
czy jesteś zadowolona ze swojego życia i siebie samej czy coś byś zmieniła?
Jeśli jesteś zadowolona to z czego najbardziej?
Jeśli coś chciałabyś zmienić to co i dlaczego?

#260 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 29 czerwca 2009 - 19:24

Pytanie do Donn:

ja tu widze 3 pytania a wlasciwie to 4 :lol:

czy jesteś zadowolona ze swojego życia

tak jestem zadowolona

i siebie samej czy coś byś zmieniła?

z siebie tez jestem zadowolona, choć chcialabym mieć dłuższe nogi :-P

Jeśli jesteś zadowolona to z czego najbardziej?

z tego, ze zrealizowalam swoje marzenie i ukonczyłam uczelnie swoich marzen

Jeśli coś chciałabyś zmienić to co i dlaczego?

akceptuje siebie taką jaką jestem i inni też akceptują wiec oprocz tych nóg niczego bym nie chciala zmienic

pytanie do Tilii:
Ponieważ nie wiem gdzie mieszkasz - przybliż nam cos więcej o Twoim miejscu zamieszkania. Co można zobaczyć w Twojej miejscowości. Czy są jakies atrakcje turystyczne godne polecenia? A moze coś w okolicy?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...