Wywiad
Napisano 29 grudnia 2008 - 13:07
Napisano 29 grudnia 2008 - 13:20
Pytanie do nie(d)ocenionej:
Chłopak oświadcza Ci, że bardzo Cię kocha i chce spędzić z Tobą resztę życia, jednak sumienie go gryzie niemiłosiernie i przyznaje się do tego, że był gejem. Przyjmujesz oświadczyny, zrywasz, czy coś innego?
Napisano 29 grudnia 2008 - 14:50
pytanie do ........ Mirabelki (zapewne co niektórzy będą je znać bo brzydko zgapiłam
za chwilę ma nastąpić gigantyczny kataklizm!!! można przetrwać tylko w jednym miejscu... ty jesteśtym szczęsliwcem, który posiada samochód i może sie do niego dostać
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 29 grudnia 2008 - 15:05
Moze zostane potepiona za staruszke i przyjaciela, ale milosc stawiam ponad wszystko.. Wiec pewnie bym sie nie zastanawiala. Zreszta P jest rowniez moim przyjacielem, wiec full serwis.miłośc twojego życia
A przyjaciele jak sie przekonalam stale sie zmieniaja, nie mam kogos kogo znalabym od piaskownicy..
A wiec idac za ciosem. Pytanie do mysiunia89:
Rodzicow nie ma w domu, wy szalejecie.. Postanowiliscie kochac sie kuchni, na stole.. No i nagle widzisz rodzicow stojacych w drzwiach.. Nie macie na sobie nic.. Jak reagujecie
Napisano 29 grudnia 2008 - 15:16
Jak reagujecie I Twoja pierwsza mysl
Nie wchodzicccccccc!!!!O BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 04 stycznia 2009 - 14:45
gosiaczek199022 napisała
ja jestem już pełnoletnie i przecież bym nie przejmowała się opinią dziadka.Przecież jeśli całuje się 16latka to co w tym złego.
Pytanie...
Dlaczego to,ze jestes pełnotenia uprawnia Cie do tego,zeby innym nie dawac wyboru?
Chodzi mi o to,ze taki dziadek moze nie chciec patrzec na takie rzeczy,dziadzius,ale nawet kazdy inny czlowiek...ale musi skoro sa osoby ktore uwazaja,ze nie musza sie przejmowac nim,tym co on czuje itd.
Calowanie to nic zlego,ale dlaczego osoba strasza musi byc tego swiadkiem???
Napisano 18 stycznia 2009 - 11:37
Napisano 27 stycznia 2009 - 22:21
hehe rozesmialam sie normalnie jak przeczytalam to pytaniePytanie do Olci
Jak wygladalyby twoje wymarzone zareczyny?
Aniu ty to wiesz co mnie przesladuje
No wiec ogolnie rzecz biorac glupio mi jest mowic cokolwiek na ten temat i w sumie nawet sama w myslach nie chce sie na to nakrecac bo zaczne sobie za duzo wyobrazac i pozniej sie rozczaruje... (mam nadzieje ze nie
wiadomo ze chcialabym zeby to byla romantyczna chwila chcialabym zeby bylo to dla mnie ogromne zaskoczenie... i zeby w koncu to nastapilo
szczerze mowiac Aniu jak slysze zareczyny to sobie twoje wyobrazam bo najbardziej mi sie spodobaly - Twoj mezus to ma lepek na karku wie co kobiecie sie spodoba....
Pytanko do Kahelci:
Jestes mama i psychologiem, wiem ze to jest bardzo obszerne pytanie ale co robic zeby wychowac madre i i nteligentne dziecko ?
preferujesz metode bicia i krzyku rozmowy czy moze cos jeszcze innego?
Napisano 28 stycznia 2009 - 14:13
Coś w tym jest, bo faktycznie więcej się od swoich dzieci wymaga...
Co do wychowania, to zawsze najlepsza jest rozmowa i tak staram się moje dzieci wychowywać - za pomocą rozmowy i jasno określonych zasad.
Kary, nagrody, konsekwencja...
Na pewno nie wychowanie bezstresowe i na pewno nie klapsy...
Czasem mi nie wychodzi i podniosę głos, ale staram się rozumieć co do mnie mówią moje dzieci...
Pytanie do: Mirabelki
Jesteś na Forum już jakiś czas i troszkę znasz nas wszystkie...
Gdybyś miała spełnić marzenia trzech osób z forum, to które to by były osoby..?
Napisano 28 stycznia 2009 - 14:26
A ja mam pytanie do Melodia19:
Czy Twoj wymarzony facet posiadalby jakies cechy Twojego bylego, czy teraz wolalabys zeby byl zupelnie inny?
Hm.. lekko drazliwy temat.
Napisano 03 lutego 2009 - 18:38
Chcialabym zeby był inny. Chociaż jakby potrafił tak całować jak T bylo by ok:) Chcialabym zebym dla swojego chłopaka była oczkiem w głowie, zeby byl delikatny uprzejmy, szarmancki, odpowiedzialny zawsze mowil mi prawde, liczyl sie z moim zdaniem, zeby na mnie nie podnosił głosu i zawsze pokazywal jak mnie kochaA ja mam pytanie do Melodia19:
Czy Twoj wymarzony facet posiadalby jakies cechy Twojego bylego, czy teraz wolalabys zeby byl zupelnie inny?
Napisano 04 lutego 2009 - 09:52
A potem strzeliła w pysk,i zerwała z nim.
Napewno strasznie by mnie to bolało,jestem strasznie zżyta z D.
Nie wyobrażam sobie,żeby mógł mnie zdradzic,okłamac.
Ale wszystko jest możliwe..Nie wiemy kiedy nam coś do głowy strzeli,i szajba odbiję.
[ Dodano: 2009-02-04, 09:57 ]
Olciiia co byś zrobiła jak byś zauważyła,że Twój chłopak ogląda strony erotyczne ?
Napisano 05 lutego 2009 - 09:31
nie mam nic przeciwko ale... oczywiscie z umiarem zeby pozniej jeszcze mial ochote na mnie bo co to za przyjemnosc dla kobiety gdy facet zaspokaja sie takimi stronkami.... - zadna
wczoraj nawet o tym rozmawialismy i poprosilam go zeby nie robil tego zbyt czesto - ale jak juz wczesniej napisalam nie mam mu tego za zle
wszystko jest dla ludzi ale z umiarem
Pytanie do Roxi
Co bys zrobila gdybys po slubie (w cudownym zwiazku) spotkala swoja dawna milosc, spotkalabys sie z nim tak pogadac i nagle uczucie powrociloby i to nie dawaloby ci spac....
gdybys czula ze go pragniesz a on odwzajemnialby twoje pragnienia ?
Co bys wtedy zrobila?
Napisano 05 lutego 2009 - 10:03
Pytanie do Ismail: Gdyby twój ukochany zachorował poważnie to oddałabyś mu swój organ np. nerkę?
Napisano 05 lutego 2009 - 13:07
jeśli by sie okazało ze jest poważnie chory i potrzebowałby organu ( a ja mogłabym być dawca) to oczywiście bez zastanowienia oddałabym mu nerkę lub inny organ.
Pytanie do naszej pani moderator
Donn nadchodzi dzień twojego ślubu.
bardzo kochasz swojego przyszłego męża, nie wyobrażasz sobie bez niego życia.
przed ceremonia przed wejściem do kościoła dowiadujesz sie ze Twoj narzeczony Cie zdradził w swój wieczór kawalerski ze striptizerka, która miała im "umilać wieczór".
wszyscy goście już czekają w kościele. co robisz???
Napisano 05 lutego 2009 - 21:25
hm..
nie toleruje zdrady
ale też nie moge przekreślać naszego przyszłego życia na rzecz tego co trwało krótką chwilke a przed nami byłoby całe życie...
myśle, ze bym wybaczyła skok w bok
nie zachowała się jak nastolatka, ze foch..że koniec itd. zdradziłeś to koniec.. nie nie..
życie należy brać garściami, bo jest krótkie... a narzyczonemu wybacze... bo to jeszcze było przed ślubem
Pytanie do angik1683:
Jak sie czujesz w roli moderatora? Czy uważasz, że bycie modkiem to coś łatwego, przyjemnego i lekkiego?
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...