Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#121 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:07

Elodi, ok zmieniam osobę na Ciebie ;-)

<ookk>

#122 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:20

Roxi, zacznijmy od tego, że nie chodzę do fryzjera ;) Ale podejrzewam, że jeśli moja fryzura byłaby spaprana to bym powiedziała co mi na sercu leży. Płacę to wymagam...

Pytanie do nie(d)ocenionej:

Chłopak oświadcza Ci, że bardzo Cię kocha i chce spędzić z Tobą resztę życia, jednak sumienie go gryzie niemiłosiernie i przyznaje się do tego, że był gejem. Przyjmujesz oświadczyny, zrywasz, czy coś innego? :D Wiem, że pytanie lekko zdziczałe, ale nie mam już pomysłów :P

#123 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:50

Elodi, eee... <wow></span> eee ... <wow></span> hehe...he ... dobre dobre ... więc ... po tym jak się wypytuję co go skłoniło do takiej decyzji ... zwiewam gdzie pieprz rośnie :mrgreen: chociaż to raczej spowodowane jest tym że mam małą awersję do wszystkiego "ślubowego" <hihihi1></span>

pytanie do ........ Mirabelki (zapewne co niektórzy będą je znać bo brzydko zgapiłam :oops: ):

za chwilę ma nastąpić gigantyczny kataklizm!!! można przetrwać tylko w jednym miejscu... ty jesteśtym szczęsliwcem, który posiada samochód i może sie do niego dostać :mrgreen: no więc jedziesz... na przystanku widzisz 3 osoby: starowinkę, twojego przyjaciela takiego od serca, któremu na prawdę dużo zawdzięczasz i miłośc twojego życia <hihihi1></span> w aucie masz miejsce tylko dla jednej osoby ... kogo zabierasz i dlaczego?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#124 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 15:05

miłośc twojego życia

Moze zostane potepiona za staruszke i przyjaciela, ale milosc stawiam ponad wszystko.. Wiec pewnie bym sie nie zastanawiala. Zreszta P jest rowniez moim przyjacielem, wiec full serwis.

A przyjaciele jak sie przekonalam stale sie zmieniaja, nie mam kogos kogo znalabym od piaskownicy.. <bezradny></span> Wiec chyba milosc jest silniejsza od przyjazni..

A wiec idac za ciosem. Pytanie do mysiunia89:
Rodzicow nie ma w domu, wy szalejecie.. Postanowiliscie kochac sie kuchni, na stole.. No i nagle widzisz rodzicow stojacych w drzwiach.. Nie macie na sobie nic.. Jak reagujecie :?: I Twoja pierwsza mysl :?: :mrgreen:

#125 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 15:16

Jak reagujecie I Twoja pierwsza mysl

Nie wchodzicccccccc!!!!O BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((

:(
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#126 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 14:45

Przepraszam juz jestem...:(

gosiaczek199022 napisała

ja jestem już pełnoletnie i przecież bym nie przejmowała się opinią dziadka.Przecież jeśli całuje się 16latka to co w tym złego.

Pytanie...

Dlaczego to,ze jestes pełnotenia uprawnia Cie do tego,zeby innym nie dawac wyboru?
Chodzi mi o to,ze taki dziadek moze nie chciec patrzec na takie rzeczy,dziadzius,ale nawet kazdy inny czlowiek...ale musi skoro sa osoby ktore uwazaja,ze nie musza sie przejmowac nim,tym co on czuje itd.
Calowanie to nic zlego,ale dlaczego osoba strasza musi byc tego swiadkiem???
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#127 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 17 stycznia 2009 - 21:35

mój dziadek i moja rodzina nie odzywają się do siebie od 16lat..Więc mówiłam na swoim przykładzie.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#128 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 11:37

gosiaczek199022, musisz zadac komus pytanie bo takie sa zasady i gra stoi w miejscu.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#129 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 21:33

angik1683,bałaś się nocy poślubnej?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#130 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 21:51

bałaś się nocy poślubnej?

nie balam sie,a wrecz przeciwnie nie moglam sie jej doczekac :-P

Pytanie do Olci

Jak wygladalyby twoje wymarzone zareczyny?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#131 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 22:21

Pytanie do Olci

Jak wygladalyby twoje wymarzone zareczyny?

hehe rozesmialam sie normalnie jak przeczytalam to pytanie

Aniu ty to wiesz co mnie przesladuje :P :mrgreen:

No wiec ogolnie rzecz biorac glupio mi jest mowic cokolwiek na ten temat i w sumie nawet sama w myslach nie chce sie na to nakrecac bo zaczne sobie za duzo wyobrazac i pozniej sie rozczaruje... (mam nadzieje ze nie :P )

wiadomo ze chcialabym zeby to byla romantyczna chwila chcialabym zeby bylo to dla mnie ogromne zaskoczenie... i zeby w koncu to nastapilo :P

szczerze mowiac Aniu jak slysze zareczyny to sobie twoje wyobrazam bo najbardziej mi sie spodobaly - Twoj mezus to ma lepek na karku wie co kobiecie sie spodoba.... :mrgreen:

Pytanko do Kahelci:
Jestes mama i psychologiem, wiem ze to jest bardzo obszerne pytanie ale co robic zeby wychowac madre i i nteligentne dziecko ?
preferujesz metode bicia i krzyku rozmowy czy moze cos jeszcze innego?

#132 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 14:13

Olciiia, aj jestem pedagogiem, a to ponoć najgorsi rodzice... :-P
Coś w tym jest, bo faktycznie więcej się od swoich dzieci wymaga...
Co do wychowania, to zawsze najlepsza jest rozmowa i tak staram się moje dzieci wychowywać - za pomocą rozmowy i jasno określonych zasad.
Kary, nagrody, konsekwencja...
Na pewno nie wychowanie bezstresowe i na pewno nie klapsy...

Czasem mi nie wychodzi i podniosę głos, ale staram się rozumieć co do mnie mówią moje dzieci...

Pytanie do: Mirabelki

Jesteś na Forum już jakiś czas i troszkę znasz nas wszystkie...
Gdybyś miała spełnić marzenia trzech osób z forum, to które to by były osoby..?
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#133 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 14:26

Kahela, ale pytanko :lol:

:arrow: malutka-iwonka zaszlaby w ciaze :mrgreen:
:arrow: nie(d)oceniona, w sumie nie wiem czy chce.. ale zalatwilabym jej super kolesia.. kochajacego i oczywiscie szalonego.. takiego juz na forever..
:arrow: Olciia znalazlaby swoja przegenialna wmarzona prace.. I ta jej rozmowa poszlaby swietnie. Pewnie i tak poszla :-P

A ja mam pytanie do Melodia19:
Czy Twoj wymarzony facet posiadalby jakies cechy Twojego bylego, czy teraz wolalabys zeby byl zupelnie inny?
Hm.. lekko drazliwy temat.

#134 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 18:38

A ja mam pytanie do Melodia19:
Czy Twoj wymarzony facet posiadalby jakies cechy Twojego bylego, czy teraz wolalabys zeby byl zupelnie inny?

Chcialabym zeby był inny. Chociaż jakby potrafił tak całować jak T bylo by ok:) Chcialabym zebym dla swojego chłopaka była oczkiem w głowie, zeby byl delikatny uprzejmy, szarmancki, odpowiedzialny zawsze mowil mi prawde, liczyl sie z moim zdaniem, zeby na mnie nie podnosił głosu i zawsze pokazywal jak mnie kocha

iv09i09kftvt0mdm.png

#135 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 18:43

pytanie do Madziuś Co byś zrobiła gdybyś sie dowiedziała ze twój chłopak cię okłamuje i zdradza?

iv09i09kftvt0mdm.png

#136 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 04 lutego 2009 - 09:52

Wpierw bym się z nim spotkała i wyjaśniła wszystko.
A potem strzeliła w pysk,i zerwała z nim.
Napewno strasznie by mnie to bolało,jestem strasznie zżyta z D.
Nie wyobrażam sobie,żeby mógł mnie zdradzic,okłamac.
Ale wszystko jest możliwe..Nie wiemy kiedy nam coś do głowy strzeli,i szajba odbiję.

[ Dodano: 2009-02-04, 09:57 ]
Olciiia co byś zrobiła jak byś zauważyła,że Twój chłopak ogląda strony erotyczne ?

#137 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 09:31

Madziuś, hmmm ja wiem ze moj chlopak oglada takie strony
nie mam nic przeciwko ale... oczywiscie z umiarem zeby pozniej jeszcze mial ochote na mnie bo co to za przyjemnosc dla kobiety gdy facet zaspokaja sie takimi stronkami.... - zadna :!:
wczoraj nawet o tym rozmawialismy i poprosilam go zeby nie robil tego zbyt czesto - ale jak juz wczesniej napisalam nie mam mu tego za zle
wszystko jest dla ludzi ale z umiarem ;-)

Pytanie do Roxi
Co bys zrobila gdybys po slubie (w cudownym zwiazku) spotkala swoja dawna milosc, spotkalabys sie z nim tak pogadac i nagle uczucie powrociloby i to nie dawaloby ci spac....
gdybys czula ze go pragniesz a on odwzajemnialby twoje pragnienia ?
Co bys wtedy zrobila?

#138 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 10:03

Olciiia, trudno sie postawić w takiej sytuacji, póki się jej nie przeżyje...ale jeśli byłaby to miłość to pewnie trudno by z nią było walczyć, pewnie zaczęlibyśmy sie spotykac i porzuciłabym swoj związek, ale tylko gdyby była to miłośc warta tego.

Pytanie do Ismail: Gdyby twój ukochany zachorował poważnie to oddałabyś mu swój organ np. nerkę?

<ookk>

#139 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 13:07

Roxi, każdego dnia mojego D. kocham coraz bardziej, coraz bardziej sie do niego przywiązuje i wiem ze bardzo wiele mogłabym dla niego zrobić.
jeśli by sie okazało ze jest poważnie chory i potrzebowałby organu ( a ja mogłabym być dawca) to oczywiście bez zastanowienia oddałabym mu nerkę lub inny organ.

Pytanie do naszej pani moderator :mrgreen:
Donn nadchodzi dzień twojego ślubu.
bardzo kochasz swojego przyszłego męża, nie wyobrażasz sobie bez niego życia.
przed ceremonia przed wejściem do kościoła dowiadujesz sie ze Twoj narzeczony Cie zdradził w swój wieczór kawalerski ze striptizerka, która miała im "umilać wieczór".
wszyscy goście już czekają w kościele. co robisz???
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#140 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 21:25

Co robie?
hm..

nie toleruje zdrady ;-) jak pewnie większość z Nas...
ale też nie moge przekreślać naszego przyszłego życia na rzecz tego co trwało krótką chwilke a przed nami byłoby całe życie...
myśle, ze bym wybaczyła skok w bok ;-)
nie zachowała się jak nastolatka, ze foch..że koniec itd. zdradziłeś to koniec.. nie nie..
życie należy brać garściami, bo jest krótkie... a narzyczonemu wybacze... bo to jeszcze było przed ślubem

Pytanie do angik1683:
Jak sie czujesz w roli moderatora? Czy uważasz, że bycie modkiem to coś łatwego, przyjemnego i lekkiego?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...