Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#101 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 02 października 2008 - 07:47

zaniepokojona, o matyldo :shock: straszne by to bylo :!:
na pewno porozmawialabym z Tomkiem i zerwalabym z kolezanka wszelkie kontakty bylabym w stanie nawet pozmieniac nasze numery lub sie wyprowadzic bo wiem ze takie sytuacje nie raz niepotrzebnie rozbijaly malzenstwa....

Pytanie do Alisekai:
Co jest twoim najwiekszym marzeniem zyciowym na dzien dzisiejszy i co moglabys w tej chili dla tego poswiecic gdyby byla okazja je zrealizowac ;)

#102 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 03 października 2008 - 16:28

Olciiia moim największym marzeniem jest być już na zawsze z Michałem i mogłabym zrezygnować z całego swojego dotychczasowego życia, rzucić studia i wszystko.

Pytanie do Olciii:
Gdyby Twoja najbliższa przyjaciółka, która nie może mieć dzieci, poprosiłaby Cię o to, by Twój mężczyzna ją zapłodnił (w sensie nie tylko został dawcą spermy, ale też doszedłby akt seksualny), to czy byś się zgodziła?

#103 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 03 października 2008 - 19:19

Alisekai, no dobra gdyby bylo tak ze jej facet jest bezplodny i moj toem mialby ja zaplodnic i kochac sie z nia jakby nie bylo.... :shock: :shock: :shock: NIGDY W ZYCIU
podalabym jej nr do banku spermy albo do jakiegos pana na telefon.....

jejku jak sobie tak pomysle to juz mnie zazdrosc wziela :P :P

Pytanie do Elodi:
robisz test ciazowy i okazuje sie ze jestes w ciazy... cieszysz sie bo od dawna staraliscie sie o dziecko..
Od razu postanawiasz jechac do meza pracy zeby od razu oznajmic mu szczesliwa nowine i zastajesz go w jego gabinecie z mloda praktykantka w dosc niezrecznej sytuacji.... co robisz :?:

#104 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 13:38

Jesli chodzi tu o zdrade na moich oczach podczas gdy ja chcialam powiedziec mu o ciazy, to podejrzewam, ze wytrwalabym w postanowieniu i zdrada wiazalaby sie z zakonczeniem zwiazku. Wychowanie dziecka przez dwojke rodzicow jest wazne, aczkolwiek zycie w zwiazku bez zaufania i przyszlosci tez nie mialoby sensu i dziecko rowniez by cierpialo. Jest to decyzja trudna, na szybko nie jest sie w stanie odpowiedziec co dokladnie by sie zrobilo, bo przed taka sytuacja mnie nie postawiono. Dziecko uswiadomilabym w odpowienim dla niego momenie, a sama zaczelabym nowe zycie. Nie wiem, to pierwsze co mi sie nasuwa na mysl, a zastanawialam sie nad tym troche czasu, a i tak niczego nie jestem pewna.

Pytanie do katti:
Rodzice informują Cię, że jesteś z domu dziecka, a zaadoptowali Cię, kiedy byłaś zupełnia mała i oznajmiają Ci również, że masz rodzeństwo, o którym nic nie było Ci wiadomo. Jak reagujesz?

#105 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 12 października 2008 - 10:11

hmmm .... Elodi trudne pytanie....
Sadze, ze bylabym w szoku, ale z czasem gdy juz by minal napewno bylabym wdzieczna adopcyjnym rodzicom, za to ze mnie zaadoptowali, pokochali, stworzyli mi dom.
Co do rodzenstwa, napewno chcialabym je odnalezdz, spotkac sie z nim, tak samo mysle ze dociekalabym prawdy o moich bilogicznych rodzicach.

Pytanie do PdM :
2 dni przed swoim slubem dowiadujesz sie, ze twoja narzeczona pod wplywem alkoholu zdradzila Cie z twoim kolega. Ona twierdzi ze byla to jej najwieksza pomylka, ze malo pamieta. Co robisz ?

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#106 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 13 października 2008 - 09:12

Pytanie do PdM :
2 dni przed swoim slubem dowiadujesz sie, ze twoja narzeczona pod wplywem alkoholu zdradzila Cie z twoim kolega. Ona twierdzi ze byla to jej najwieksza pomylka, ze malo pamieta. Co robisz ?

"do wora a wór do jeziora..." ;-) A poważniej... po alkoholu czy nie... zdrada to zdrada... raczej ciężko byłoby mi wybaczyć i ponownie jej zaufać... Trudne pytanie bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji i nie chce być. ;-)

Pytanie do kattie21 ;)

Pewnego pięknego słonecznego dnia kiedy siedzisz sobie przy kawce w salonie... przychodzi do Ciebie Twoja 19 letnia córka i oznajmia Ci że poznała wspaniałą dziewczynę w której jest zakochana i chce sobie ułożyć z nią przyszłość... Jaka jest Twoja reakcja? co robisz z takim newsem? ;-)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#107 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 13 października 2008 - 21:06

hehe no to PdM, mnie zaskoczyl ;D
wydaje mi sie ze probowalabym jej wybic to z glwy, nie to zebym miala cos do takich zwiazkow, ale mloda dziewczyna, bo 19 lat, wiec i troche inne spojrzenie na swiat by miala :) a ja jako matka, staralabym sie jej wytlumczyc ze chce dla niej jak najlepiej i zeby dobrze przemyslala swoja decyzje, bo z kobieta dziecka, ktore utrwala niejednokrotnie zwiazek by miec nie mogla ;)

no to teraz moja kolej, pytanie do calineczki

Jestes na super wakacjach, ostatnie wakacje w stanie wolnym, za rok juz bedziesz miala meza... i poznajesz super przystojniaka, ktory zawraca Ci w glowie :D Co robisz ??

#108 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 października 2008 - 21:17

Jestes na super wakacjach, ostatnie wakacje w stanie wolnym, za rok juz bedziesz miala meza... i poznajesz super przystojniaka, ktory zawraca Ci w glowie :D Co robisz ??

mam nadzieję , że zdrowy rozsądek by zwycięzył i nie dałabym sie zbałamucić ( chcoiaz na pewno cięzko by było bo rozumiem , że wersja taka iz ten przystojniak podoba mi sie a ja jemu ............) najlepiej wtedy chyba zakończyć te wakacje jak najszybciej ( bo mimo , że kocham nie wierze , że byłabym zupełnie nie wrazliwa na jakies ciacho :-P )

Pytanie do krówki17

Masz juz 25 lat ..........jak wyglada Twoje zycie ( jak je sobie wyobrażasz i dlaczego )
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#109 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2008 - 13:11

calineczka, kiedy skoncze 25 lat pujde na studia poniewaz na zawodowce nie chcem zakonczyc swojej edukacji :P napewno bede mieszkała już z chłopakiem może narzeczonym..bede pracowala w salonie fryzjerskim i zarabiala kase :P

pytanie do elodi
co bys zrobila gdyby okazalo sie ze twoj obecny partner zdradzil cie z twoja najlepsza przyjaciolka?

#110 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 15 października 2008 - 20:17

Ból niesamowity, ale przyjaciółki i mężczyzny bym już nie miała ;) Jak mówiłam - zdrady nie wybaczę. Tyle jeśli o to chodzi.

Pytanie do Mirabelka_22:

Od jakiegoś czasu coś się święci. Kupujesz test ciążowy i cyk! Będzie baby. Jak informujesz o tym swojego faceta i jak zmieniasz swoje plany na przyszłość?

#111 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2008 - 21:58

No to tak.. Mowie mu szczerze, choc pewnie pierwszy scenariusz dzwonie rozchisteryzowana krzyczac co my teraz zrobimy :lol: Albo mozliwe ze test robilabym razem z nim. Wiec sam by sie przekonal. Dzialam pod wplywem impulsu.. Wiec pewnie nawet bym nie myslala zeby to delikatnie ujac <bezradny></span>
A plany.. Pewnie bym poszla dalej na studia po skonczeniu tych, co by sie stalo jeszcze przed pojawieniem dzidziusia. Czyli dalej zaoczne.. i niestety praca juz by odpadala. No i slub? Ale to by zalezalo od niego. Wszystko bardzo by sie zmienilo..musialabym wydoroslec :roll:

Pytanie do Olciia
Okazuje sie ze lekarz wykrywa u Ciebie nowotwor piersi.. (tfu, tfu) Jak mowisz o tym Tomkowi i co zamierzasz dalej?

#112 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 października 2008 - 18:37

hmmm.... ciezkie pytanie chociaz zastanawialam sie nad tym juz nie raz..
na pewno poprosilabym zeby poswiecil mi chwile czasu i powiedzialabym wprost
a pozniej zaczeloby sie pewnie jezdzenie po specjalistach i robienie tego co sie da, na pewno bylabym zalamana ale musialabym nauczyc sie z tym walczyc i na pewno bym sie nie poddala- uwazam ze to najgorsze co mozna zrobic w takiej sytuacji

Pytanie do Lowca motyli:
Gdybys mogl cofnac czas... co bys zmienil w swoim zyciu :?:

#113 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 29 października 2008 - 11:27

Gdybys mogl cofnac czas... co bys zmienil w swoim zyciu

Co bym zmienił? Napewno zacząłbym trenować piłkę nożną o wiele wcześniej niż zacząłem. Teraz grałbym pewnie w jakimś wielkim klubie 8-) Nie robiłbym przed dziewczynami takiego frajera jak kiedyś, więcej bym się uczył żeby dostać się na lepszą uczelnię. Nigdy nie zaczynałbym palić, nie tknąłbym żadnych narkotyków. Mógłbym długo wymieniać to naprawdę temat rzeka :-P

pytanie do Roxi :

co byś zrobiła gdyby po wielu latach związku okazało się że Twój facet był kiedyś kobietą?
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#114 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 03 listopada 2008 - 14:10

lowca_motyli,
Jeśli bym go kochała prawdziwą miłością to zostaałąbym z nim, ale na pewno coś by we mnie pękło...Miałąbym przez pewien czas jakiś uraz do niego, ale myślę że bym została z nim...Ale to tylko moje domysły, nie wiem do końca bo nie byłąm w takiej sytuacji, i mam nadzieję że nie będę.

Pytanie do Iloock:
Co byś zrobiłą gdybyś nagle dowiedziałą się, że twój ojciec przez 20 lat zdradzał twoją mamę z inną kobietą? Powiedziałabyś jej?

<ookk>

#115 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 09:28

To więc zmieniam osobę, lecz pytania nie - pytanie więc kieruję do tanika_aha. ;-)

<ookk>

#116 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 11:14

pytanie więc kieruję do tanika_aha.

Co byś zrobiłą gdybyś nagle dowiedziałą się, że twój ojciec przez 20 lat zdradzał twoją mamę z inną kobietą? Powiedziałabyś jej?

Skoro trwało by to już 20 lat i nikt o tym nie wiedział to nie raniła bym matulki tym bardziej jeśli była by z ojczulkiem szczęśliwa...ale sama postarała bym się zatruć mu życie jego własnymi wyrzutami sumienia ;-)

pytanie doKahela,

Wybierasz się z przyjaciółką na zakupy. Ona będąc dość konkretnie przy kości decyduję się na kupno bluzeczki stanowczo na nią za małej o conajmniej 2 rozmiary. Wygląda fatalnie ale sama jest zachwycona i mówi,że zawsze o takiej marzyła. Pyta co Ty na to,i czy nie wygląda super... Co jej odpowiesz? :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#117 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 11:30

tanika_aha, no jakbyś o mnie pisała - moja przyjaciółka jest:

dość konkretnie przy kości

Oczywiście mówię, że fatalnie wygląda, że szukamy dalej, ale na pewno nie pozwolę wyjść jej ze sklepu w bluzce, w której wygląda, jak kiełbasa w za ciasnym flaku... :-P
Nie lubię ściemniać w kwestii wyglądu i jeśli coś jest wybitnie nie tak, to mówię co myślę...lubię też jeśli ktoś wobec mojego wyglądu jest tak samo szczery... :-)

Pytanie do: kashira...
... patrząc wstecz na swoje życie, na wszystkie uczynki jakie popełniłaś, czy możesz o sobie powiedzieć że jesteś dobrym człowiekiem? (Chodzi o Twoje zdanie na tę kwestię, nie o opinię innych)

#118 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 12:53

Hmmm... trudno mi samą siebie oceniac. Z pewnoscią zrobiłam w życiu wiele dobrych rzeczy, ale robienie tych złych też mi się zdarzało.
W każdym razie dążę do tego, by byc dobrym człowiekiem, ale czy nim jestem? Chyba nie mnie to oceniac ;)

Czyli teraz kolej na moje pytanie... Hmmm...
Alisekai, jaka jest dla Ciebie najważniejsza wartośc, od której uzależniasz całą resztę :?:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#119 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:24

Jestem już :) Ostatnio poprostu sprawdzam tylko pocztę i wchodzę na BS dosłownie na chwilkę, bo nie mam normalnego dostępu do kompa ;)

Odpowiadając na pytanie: miłość, ponieważ bez miłości nie wyobrażam sobie życia.

Roxi czy uległabyś promocji Tymbarku z reniferkiem ze świecącym noskiem

#120 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:38

Alisekai, haha ale trafiłaś ja tez zbieram te kody <dreams></span>
"nie zostawiaj Reniferka ze świecącym noskiem samego" <placze></span> to takie wzruszające...

Pytanie do asiuni:
Czy kiedy jesteś niezadoowolona z usług fryzjera to mówisz mu to prosto w oczy tak ze wszystkimi detalami, czy raczej wolisz przemilczeć fakt i iść do innego fryzjera żeby naprawił to co spaprał tamten? Pytam bo zawsze mi było głupio powiedzieć.... :-| a żałowałam, chciałąm mu to wykrzyczeć!!! :evil:

<ookk>