Torii, jak wyobrażasz sobie swoje życie za 10 lat? Gdzie chciałabyś pracować, jakie osiągnięcia mieć na koncie i co robić? Możesz popuścić wodze fantazji
hmmm za 10 lat....
To samo pytanie do wisienkowa
Napisano 20 kwietnia 2013 - 12:57
Torii, jak wyobrażasz sobie swoje życie za 10 lat? Gdzie chciałabyś pracować, jakie osiągnięcia mieć na koncie i co robić? Możesz popuścić wodze fantazji
Napisano 20 kwietnia 2013 - 13:21
No dobrze...To samo pytanie do wisienkowa
Napisano 20 kwietnia 2013 - 17:50
Pytanie do marcys
Wymień i rozwiń krótko 3 cechy, które w sobie lubisz
Napisano 20 kwietnia 2013 - 18:45
Napisano 21 kwietnia 2013 - 22:10
Chciałabym być słoniem, wiadomo, nikt słonia nia ruszygdybyś po śmierci mogła odrodzić się jako zwierzątko co by to było??
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 21 kwietnia 2013 - 22:51
Riia skoro się domagasz to proszę
![]()
Jeśli miałabyś możliwość wybrania jednego zakątka na Ziemii, gdzie mogłabyś spędzić tydzień to gdzie byś pojechała i dlaczego tam?
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 22 kwietnia 2013 - 07:37
Pytanie do Kala1702
Czy gdybyś miała możliwość zajrzeć w swoją przyszłość to byś to zrobiła? Jeśli TAK to czemu i jeśli NIE to też czemu.
Napisano 23 kwietnia 2013 - 18:51
Pytanie do marcys - co uważasz za swój największy życiowy sukces?
Napisano 23 kwietnia 2013 - 19:00
kocham konwalie i to chyba ten kwiat . Jest kojarzony z niewinnoscią i prostota ;Jest tylko kilka tygodni dostepna nie jest taka spowrzechniała. I chyba dlatego bym chciała być tym kwiatemPytanie do magdaaaaa jeżeli miałabyś być kwiatem to jakim i dlaczego?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 kwietnia 2013 - 19:45
kala co by sie stało gdyby sie okazało ze twoje gorsze samopoczucie ostatnio to wynik II kresek
Napisano 24 kwietnia 2013 - 15:39
Jeżeli mówimy tu o WYMARZONYCH a nie REALNYCH do spełnienia to chciałabym być lekarzem. Może ze względu na to, że zawsze lubiłam pomagać ludziom, jestem bardzo społeczna i często sama sobie od ust odłożę, byleby tylko dać coś drugiemu człowiekowi. Czy bym się sprawdziła? Pewnie takJaki i jest Twój wymarzony zawód ? Czy uważasz, że sprawdziłabyś się w nim ?
// Mission completed
Napisano 27 kwietnia 2013 - 08:37
Kupiłabym ten nowy śliczny domek niedaleko nas który jest na sprzedaż, za pół miliona okTorii gdybyś miała milion złotych do wydania tu i teraz
Napisano 27 kwietnia 2013 - 21:08
Napisano 27 kwietnia 2013 - 21:13
Napisano 27 kwietnia 2013 - 21:20
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 kwietnia 2013 - 07:29
kala opisz najgorsza randke, albo najbardziej zenujacy podryw z jakim miałas do czynienia .
Napisano 26 maja 2013 - 13:24
Ojjj. Bez dwóch zdań są tą wakacje w liceum. beztroskie, bezproblemowe, najlepsi znajomi byli pod ręką (nie to co teraz wszyscy się rozjechali), codzienne wypady nad jezioro jak pogoda dopisywała, wieczorem wyjścia w plener na piwko, opalone ciałka, dużo nowych znajomości, czasem wypady jednodniowe nad morze, jakieś biwaki, nocki pod namiotaki na podwórku, ogniska, grilleOlenka Opisz swoje najbardziej udane wakacje
Napisano 28 maja 2013 - 16:34
Podejście do zdrady mam takie, że nie popieram takiego rozwiązywania problemów w związku (bo wg mnie zdrada następuje wtedy gdy jest źle) ale staram się zrozumieć argumenty w stylu: ona mnie nudziła w łóżku, on był taki przystojny i czuły... Natomiast zdrady bez powodu, z nudów, dla zabawy, która jest celowa a jeszcze gorzej długofalowa, nie zrozumiem i nie wybaczę nigdy. Wtedy facet jest kompletnym baranem i brak mi słówWisienkowa: Jakie masz podejście do zdrady? czy wybaczyłabyś jednorazowy wyskok partnerowi? Czy wydaje Ci się, że Partner wybaczył by Tobie?
Napisano 28 maja 2013 - 17:27
Przystojny był* i chyba niższy ode mnieNapisz kilka zdań o swojej pierwszej miłości.
Napisano 28 maja 2013 - 17:43
Aaaaale mam pytanieinqaa, gdybyś mogła przez tydzień 'wejść w skórę' jednej z forumek, to która by to była. I co byś robiła, będąc nią?
// Mission completed
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
[WYWIAD] Kobiety, które odniosły sukces w sferze zawodowej |
|
|
|
Wywiad z Łowcy.b |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych