Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#861 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 30 maja 2012 - 04:06

wygrywasz bilety lotnicze do zrealizowania w 1 stronę i załóżmy,że chcesz je koniecznie wykorzystać. Jednak po przylocie musicie radzić sobie z mężem sami. Gdzie wyjeżdżacie i dlaczego ten kraj?

Trudne pytanie bo jest dużo miejsc gdzie był chciała pojechać i się poszwędać.
Na obecną chwilę wybrałabym Nowy York.

Dlaczego? Pewnie dla samego zwiedzania, dla tych wszystkich budowli...Na pewno chciałabym zobaczyć widok samego Manhatanu nocą, te wszystkie wieżowce, oczywście zaliczyć Statue Wolności, Empire State Building i budynek Chryslera.
Obowiązkowo połazić po Central parku, Metropolitan Museum of Art, Brodway.. dużo by wymieniać no ale na pewno byśmy się nie nudzili:D Lubię duże miasta, gdzie coś się dzieje non stop.
No i na sam koniec, nie było by problemu z dogadaniem się :mrgreen:

Krówka:
Umierasz i masz możliwość odrodzenia się ale jako jakiś męski celebryta (tu masz pole do popisu :-D ) kto by to był i dlaczego?? Uzasadnij wybór :D

#862 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 maja 2012 - 09:37

AgnieszkaT, Łooo kurcze... ale pytanie :D
Jak bym miała możliwość to chciałabym się stać Hugh Hefnerem może przystojny nie jest ale ma kase , sexowne laski wokół siebie i jakos mu się tam żyje :)
Zrobiłabym po prostu to dla luksusów :mrgreen:

Takie samo pytanie kieruje do Natalki :mrgreen:
Nie mam niestety pomysłu.

#863 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 30 maja 2012 - 09:52

chyba Lionel Andrés Messi 8-)
Nie jest wybitnie przystojny, ale zawsze marzyło mi się granie w piłkę przed wieeelką publicznością (co nie jest osiągalne w przypadku kobiet). A bycie numerem 1 wśród napastników to już w ogóle - łał :-D
Wiem, że to piłkarz, ale też jest celebrytą...w końcu gdy się jest najlepszym to ciężko być niezauważalnym przez media :-P

to teraz pytanie do Aspirynki:

gdybyś mogła odrodzić się jako...roślinka - co by to było i dlaczego? :-D

#864 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 30 maja 2012 - 10:03

:lol:

Chyba chciałabym być krzaczkiem bzu. :lol: Uwielbiam bzy, pięknie pachną. Zawsze w maju na nie czekam, a ich widok i zapach baaaaardzo poprawia mi humor. :lol:
Myślę, że nie tylko ja mam takie odczucia co do bzu, więc pewnie byłabym bardzo lubiana. :-P No i bezpańskie psy nie obsikiwałyby mi kwiatów tak jak roślinom niższym. :mrgreen:

Majorka :mrgreen:
Gdybyś miała okazję zacząć teraz życie za granicą, z zapewnioną BARDZO dobrze płatną pracą, mieszkaniem i możliwością zabrania bliskiej osoby, zdecydowałabyś się? Dlaczego? :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#865 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 30 maja 2012 - 11:28

Gdybyś miała okazję zacząć teraz życie za granicą, z zapewnioną BARDZO dobrze płatną pracą, mieszkaniem i możliwością zabrania bliskiej osoby, zdecydowałabyś się? Dlaczego? :-)

zdecydowałabym się, ale nie na stałe :-> Ogólnie żyję skromnie i jak bym miałam możliwość troszkę więcej zarobić i uzbierać na np własne autko to bym skorzystała. Nie chciałabym zostać za granicą na stałe, ponieważ za bardzo jestem przywiązana do naszego kraju, do swojego miasta, nie wyobrażam sobie zostawić wszystkich którzy są mi bliscy- znajomych, rodzinę, tylko dlatego żeby zostać wieczną dorobkiewiczką :lol: Zarobić żeby czegoś więcej się dorobić, ale wrócić. Oczywiście z kimś jak najbardziej byłoby mi łatwiej :-D

Pytanie do.... eli :-P
co zrobiłabyś z wygraną w totka :lol: takie np z 15 mln?
:mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#866 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 30 maja 2012 - 11:44

co zrobiłabyś z wygraną w totka :lol: takie np z 15 mln?

Ja jeśli chodzi o marzenia materialne, to jakoś wygórowanych pragnień nie mam, ale dla Ciebie uruchomię wyobraźnię :P
na pewno chciałabym kupić mały domek w dużym mieście - tak na obrzeżach, ale nie na wsi :P żeby był z ogródkiem i poddaszem <dreams></span>
Dołączona grafika
i w tym momencie jestem już szczęśliwa :P no ale co dalej z tymi milionami?
No - kazałabym zrobić sobie w tym domu garderobę na buty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i oczywiście dokupiłabym kilka, no może kilkanaście - no ostatecznie kilkadziesiąt par butów :P

Dołączona grafika

Potem kupiłabym sobie audi a8 :mrgreen:
Dołączona grafika

Ale największą frajdę sprawiłoby mi to, że część pieniędzy dałabym na pewno braciom :mrgreen:
Kupiłabym im mieszkania i samochody :mrgreen: Fury nie takie wypasione jak moje, ale fajne :P

A za to co by zostało zaprosiłabym na przyjęcie w moim nowym domku babeczki z BS :mrgreen:

Olenka - jaką cechę podziwiasz najbardziej u innych? Dlaczego?

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#867 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 maja 2012 - 14:42

Olenka - jaką cechę podziwiasz najbardziej u innych? Dlaczego?

Kilka by się znalazło ;-)
Na pewno to, że ludzie potrafią nie przejmować sie opinią na swój temat.
Ja jestem taka, że szybko biorę wszystko do siebie. Przejmuje sie tym za bardzo i analizuje po tysiąc razy czy ten ktoś czasem nie ma racji. Czasem, żeby uniknąć niemiłych słów pod moim adresem wolę dmuchać na zimne i robię coś wbrew sobie, a potem wychodzi jeszcze gorzej :/ Ciężko mi z tym walczyć...

Pytanko do Aspirynki:
Jakie jest Twoje największe marzenie? I co byś była w stanie poświęcić aby je zrealizować?
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#868 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 30 maja 2012 - 20:24

Pytanko do Aspirynki

Olenka, zamorduję za TO pytanie. <killer></span> :lol: :lol:

Jakie jest Twoje największe marzenie? I co byś była w stanie poświęcić aby je zrealizować?

To tak banalnie: dziecko. Zdrowe, szczęśliwe, nasze dziecko.
Generalnie fajna, wesoła rodzinka. Dom z mężem wracającym z pracy z kwiatkiem dla mnie i tupotem małych nóżek roznoszącym się po pomieszczeniach, śmiechem. :-P

A co bym była w stanie poświęcić dla dziecka? Chyba teraz nie mam w moim życiu rzeczy, której nie byłabym w stanie poświęcić. :-> Mi się w ogóle wydaje, że ja je już kocham, nie mogę się go doczekać. Ale ciii, bo się nakręcam. :oops:

Pytanie teraz, pytanie...
Nie no pomyślę do kogo :D Jaśminka? :D :D

Ostatnio zapytano Cię tu o rzeczy, które chciałabyś żeby się w Twoim życiu zmieniły. A ja teraz proszę, żebyś opowiedziała o tych, które powinny zawsze pozostać takie jak teraz. Czego nie chciałabyś zmieniać, gdybyś mogła wcisnąć taki magiczny przycisk "zachowaj na zawsze"?
:)

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#869 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 31 maja 2012 - 20:41

:D

Przede wszystkim związek z Połówkiem, a dokładniej etap, na którym teraz jesteśmy.
Jesteśmy z sobą na tyle długo, że związek jest już dojrzały, miłość rozkwitła a my znamy się bardzo dobrze i jesteśmy siebie nawzajem nauczeni :lol:
Ale z drugiej strony na tyle krótko, że nie zachowujemy się jak stare małżeństwo.
Zaraz po ślubie, ktoś u góry może kliknąć ctrl+s i już na zawsze może tak zostać pomiędzy nami :mrgreen:

Po drugie: praca w domu :mrgreen:
Miałam kilka podejść do etatowej pracy poza domem i nie nadaje sie do tego i tyle :shock:
Uwielbiam pracować sobie w domu a dodatkowo w międzyczasie zajmować się sprawami domowymi.
Lubię sama sobie organizować czas i nie lubię jak ktoś mi patrzy na ręce.
Niezależnie od tego czy w przyszłości będę pracowała dla kogoś, czy na własny rachunek chciałabym aby zostało tak jak jest :-P :-P

I trzecie, całe grono otaczających nas osób (znajomi/przyjaciele) , którzy zawsze są, na których zawsze można liczyć :-)

Pytanie do Elizabeth :D
Opisz najpiękniejszą chwilę swojego życia :D

#870 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 31 maja 2012 - 21:03

Opisz najpiękniejszą chwilę swojego życia :D

Opiszę dwie, bo nie potrafię się zdecydować :P

Po pierwsze ciężko z przyjemnych i radosnych chwil wybrać najpiękniejszą, ale spróbowałam :)

1) Pierwszy pocałunek z R. Niby normalnie - park, zachód słońca, spacerowaliśmy, gadaliśmy, ale jak przyszło do pocałunku, to naprawdę była to dla mnie chwila nie z tej ziemi <wstydnis></span> no jak w filmie, z mnóstwem motyli, endorfin i wszystkiego najcudowniejszego :mrgreen:

2) Moje spotkanie z braćmi, kiedy już byli w DD. Pojechałam ich odwiedzić i w jednej chwili kiedy się zobaczyliśmy relacje między nami uległy dużej zmianie. Zawsze się kochaliśmy, ale wiadomo rodzeństwo nie mówi tak po prostu do siebie "kocham Cię", a wtedy przytulili mnie mocno, wycałowali, widać było jak się cieszą, że jestem i powiedzieli, ze mnie kochają :mrgreen: i teraz prawie za każdym razem jak się widzimy, to to słyszę :mrgreen: chyba sytuacja rodzinna bardzo nas do siebie zbliżyła ;-) w każdym razie to było piękne ;-)

halynka - porównaj się do jakiejś postaci z bajki i napisz dlaczego wybór padł akurat na taką postać ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#871 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 31 maja 2012 - 21:32

elizabeth, pojechałaś po bandzie :mrgreen:

Pierwsze co mi przychodzi na myśl to... Moja ulubiona postać, z którą zawsze się identyfikowałam i od zawsze podziwiałam - Mulan. Nie pasująca do schematu, do którego stara się ją wepchnąć otoczenie. Walcząca ze stereotypami. Wojownicza. Wie czego chcę i potrafi z całych sił o to walczyć. Popełniająca czasem błędy z powodu decyzji podejmowanych szybko, lecz w imię wyższych celów. I do tego przy okazji piękna ;P
Tylko nie wiem na ile udało mi się to osiągnąć, a na ile to jest bardziej ideał :P

Swoje pytanie kieruje do... Jasminki
Dostajesz tajemniczy telefon, że ktoś ma dla ciebie bardzo ważne informacje dotyczące Twojego mężczyzny, nie chce zdradzasz szczegółów tylko się spotkać. Zapewnia, że może to mieć dla Ciebie ogromne znaczenie. Co robisz? Umawiasz się na spotkanie czy ignorujesz?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#872 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 31 maja 2012 - 22:13

Czuję się rozchwytywana w tym temacie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co robisz? Umawiasz się na spotkanie czy ignorujesz?

Nie umawiam się z żadnymi tajemniczymi osobami.
Jak ktoś ma mi coś do powiedzenia to niech przyjdzie i powie.
Na jakieś sekretne spotkanie z tajemniczą osobą bym nie poszła.
Bym powiedziała co myślę i odłożyła słuchawkę.
Jeśli to faktycznie by było coś ważnego, to i tak prędzej czy później bym się dowiedziała.
Mój Połówek rzadko ma przede mną tajemnice, a jak już Mu się zdarzy to szybko sam je wygada :->

Pytanie do Aspirynki:
Wymień 7 rzeczy, które Twoim zdaniem, każda kobieta powinna mieć w swojej ubraniowej szafie (albo innymi słowy, bez których Ty nie wyobrażasz sobie swojej szafy) :D

#873 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 13:24

Ale że tylko 7? :mrgreen: :mrgreen:
No to tak:
- czarne szpilki (najbardziej uniwersalne, a jednak sexy)
- mała czarna
- komplet bielizny, w którym kobieta czuje się ładnie i ponętnie, kolor dowolny :-P
- dresy (nie wyobrażam sobie, że można codziennie po mieszkaniu łazić w czymś innym)
- wygodne butki
- porządne ciemne dżinsy
- bluzka/koszula typu koszulowego :lol: (wiecie o co chodzi 8-) )

Pytanie do Madź :mrgreen:
Jak widzisz się za 10 lat? Co się zmieni? Do czego masz zamiar dążyć, a czego za wszelką cenę unikać? Uruchom fantazję. :lol:
(Przepraszam za to, że nie poszalałam z pytaniem, ale kompletnie nie mam pomysłu ;-) )

#874 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 06 czerwca 2012 - 08:34

kompletnie nie mam pomysłu

a ja nie mam kompletnie pomysłu na odpowiedź :lol:

Jak widzisz się za 10 lat?

Ciężko, oj ciężko :-> Nie mam pojęcia, mam nadzieję, że w końcu ludzie przestaną się mnie pytać o dowód w sklepie <lol></span> i ogólnie myślę, że będę mamą na jakimś pracowym etacie, obrzydliwie szczęśliwą i zadowoloną z życia :mrgreen:

Co się zmieni?

Mam nadzieję, że życie mnie zaskoczy :-P Mam jakąś wizję, marzenie, ale kurde, nie chcę się nią dzielić, bo jeszcze zapeszę :-P Powiem tylko, że bardzo się pokrywa z wizją D. na temat tego jak ma wyglądać życie za 2, 4, 10 lat :-P

Do czego masz zamiar dążyć, a czego za wszelką cenę unikać?

Chcę kiedyś wyjść za mąż :-P Mieć pełną, wspaniałą rodzinę ;-) Może jeszcze jakieś dzieci (tak, tak, w liczbie mnogiej :lol: ). Czego unikać? Nie wiem czy czegoś w życiu da się uniknąć, jak coś się złego ma wydarzyć to się wydarzy. Ale kurde, taką kumulację miałam swojego czasu, że chyba w końcu karta się odwróciła :-> Oby ;-)

Pytanie do, hmmmmmm, Tilki :mrgreen:
Wymień 5 cech, które najbardziej denerwują Cię u innych ludzi i dlaczego właśnie te :-P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#875 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 czerwca 2012 - 17:38

Aż 5?... :-P

1.skrajna nieodpowiedzialność jeśli chodzi o zwierzęta...zawsze mnie dziwi,że kupując telefon bądź laptopa ludzie potrafią czytać,wnikać,porównywać,ale jeśli w ich domu niedługo ma się pojawić żywe zwierzę to często nie mają pdst. informacji na jego temat :-/ a o wyrzucaniu zwierzaków już w ogóle nie wspominam.... :-/ a niedługo zacznie się wysyp,bo nadchodzą wakacje...

2. spóźnialstwo - ja zawsze staram się być chwilę przed umówioną godziną,a jeśli się niestety spóźniam to przynajmniej uprzedzam czekających na mnie.

3. nie lubię też u ludzi oszukiwania i wciskania innym kitu. Niektórzy rodzą się chyba kombinatorami :roll: Dobrym przykładem jest tutaj np. sprzedaż aut - przeraża mnie,że ktoś potrafi drugiemu człowiekowi wcisnąć rupieć i jeszcze jest z siebie zadowolony,że udało mu się go opchnąć :-/

4. chciwość - wyjaśniać chyba nie muszę ;-)

5. agresywność - nie znoszę gdy ludzie przemocą,krzykiem załatwiają jakieś sprawy :-/

Pytanie do....Madzik
Jaka była najbardziej zwariowana rzecz,którą zrobiłaś w życiu i jej nie żałujesz? :-)

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#876 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 23 czerwca 2012 - 12:29

Probuje sobie cos przypomniec i jakos ciezko mi to wychodzi, bo ja generalnie zwariowana i spontaniczna nie jestem :-P wiec i szalu nie ma :-P

Jedyne co mi chodzi po glowce, to to, ze zgodzilam sie pojechac z M. na weekend do Warszawy :-P znalismy sie raptem kilka dni i to jeszcze za posrednictwem Internetu :-) weekend szalony - duzo imprez, duzo alkoholu, duzo <sex></span> :-P milo sie wspomina pierwsze wybryki :-P

Pytanie do.... nikus
Gdybyś miała wystartować w jakimś teleturnieju na jaki byś się zdecydowała i dlaczego :?:

#877 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 23 czerwca 2012 - 12:40

[quote name="Madzik

Gdybyś miała wystartować w jakimś teleturnieju na jaki byś się zdecydowała i dlaczego

Eeeeee, ale ja sie ie znam na teleturniajach, bo nie ogladam/-dalam zadnych nigdy :lol: Moze tylko jeden znam ciut wiecej- Familiada <H></span>

Stworzylabym druzyne z samych hipermozgow (musialabym ich najpierw poszukac :-P ) i wygralibysmy milion zlotych :lol: Potem pojechalabym na Kube (albo Dominikane) i tak mieszkala do konca moich dni <lol></span>

Pytanie do karatetyka

Pracujesz w firmie, gdzie szef przenosi Cie do oddzialu znajdujacego sie na... Antarktydzie :-P . Jaka jest Twoja reakcja? :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#878 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 09 lipca 2012 - 20:41

Pracujesz w firmie, gdzie szef przenosi Cie do oddzialu znajdujacego sie na... Antarktydzie . Jaka jest Twoja reakcja?

:lol:

Wolałabym nieco inną lokalizację :lol: ale zgodziłabym się pod warunkiem, że spełnione zostałyby przynajmniej 2 z 3 punktów:
1. W grę wchodziłyby olbrzymie pieniądze.
2. Wyjazd nie byłby na długo
3. Mogłabym zabrać ze sobą Męża ;-)

magdaaaaa, gdybyś mogła być mężczyzną jeden dzień :lol: co byś zrobiła? :lol:

#879 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 lipca 2012 - 20:50

magdaaaaa, gdybyś mogła być mężczyzną jeden dzień :lol: co byś zrobiła? :lol:

napisałabym swoje imię na sniegu <umieraam></span> <biglol></span>

w sumie sie nigdy nad tym nie zastanawiałam , le pewnie bym sparwdziła ile taki facet ma siły i co jest w stanie zrobic , albo bym sie sprawdziła w podrywaniu , w sumie jak znam nature kobiet to chyba by mi sprawnie poszło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tilia gdybys spotkała zlota rybke i ona powiedziałaby , ze spelni jedno zyczenie jakiejś osoby z twojej rodziny -co by to było :?:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#880 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 08:27

Tilia gdybys spotkała zlota rybke i ona powiedziałaby , ze spelni jedno zyczenie jakiejś osoby z twojej rodziny -co by to było :?:

Takie co pierwsze przyszło mi na myśl - żeby zafundował(a) mojej Mamie wakacje dookoła świata :-D

mloda co do tej pory było najbardziej stresującym przeżyciem jakie miałaś? :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png