wczesniej bylam wierzaca ale byla to taka wiara nie wiara do kosciola chodzilam bardziej z obowiazku a nie po to zeby uczestniczyc we mszy sw i brac w niej udzial , nie kierowalam sie w zyciu przykazaniami i w ogole religia nie byla dla mnie az tak wazna jak teraz.Zawsze tak było?
mozna powiedziec ze nawrocilam sie w strone wiary w naprawde przelomowym momencie mojego zycia bo wtedy kiedy mialam straszna depresje w swoim zyciu. Tak na dobra sprawe to chorowalam na depreche od jakis 3 lat chodzilam po psychologach ale bez zadnych rezultatowCzy może zwróciłaś się w stronę wiary w jakims konkretnym momencie?
Nad pytaniem musze chwile pomyslec
[ Dodano: 2010-05-02, 15:36 ]
pytanko kieruje do Lolka000
Widzialam twoje zdjecia i musze przyznac ze bardzo mi sie podobaly. Jestes dziewczyna o bardzo fajnym i niespotykanym typie urody w zwiazku z tym moje pytanie brzmi: co bys zrobila gdyby jakis magazyn dla panow np. playboy zaoferowal ci rozbierana sesje i w zamian jakies super wysokie wynagrodzenie. zgodzilabys sie na taka sesje czy podziekowalabys. jak zareagowalby na to twoj narzeczony