Pogaduchy II
Napisano 11 lipca 2008 - 10:55
Napisano 11 lipca 2008 - 11:26
Saja zlosc pieknosci szkodzi czarnulko,nie denerwuje sie tam
mnie tam nie zaszkodzi bo piekna nie jestem haha...
a co sie dzieje?
byla mojego meza jest tak bezczelna ze skzoda mi slow...
Napisano 11 lipca 2008 - 11:39
Za pare godzin mamy już weekend
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 11 lipca 2008 - 11:53
a co ta była Twojego męża zrobiła?
Napisano 11 lipca 2008 - 11:57
ostatnio na nk widzilam ze byla pare razy na moim profilu wiec ja wczoraj tez jej sie odwdzieczylam i pare arzy weszlam do niej.. dzis sprawdzam poczte a tam wiadomosc od niej cytuje : "przegladanie mojego profilu pozostawie bez komentarza"... wiec odpisalam jej pare slow... Pawel mial 29 czerwca imieniny wiec oczywiscie smsa z zyczeniami musial mu wyslac... to sa niby dorbne rzecyz ale strasznie mnie deprymuja... pozatym dzien przed slubem napsiala do mojego P.
Napisano 11 lipca 2008 - 12:07
ale pomyśl jedno - Ty jesteś z P a nie ona
A to co Ci napisała, że oglądasz jej profil heh każdy ma prawo do tego, niech sobie opcję tę wyłączy będzie mieć spokój...że ktoś ją podgląda
Napisano 11 lipca 2008 - 12:14
saja, czyli masz objawy zazdrości to dobrze
no jetsem zazdrosna jestem ehhh...
Ty jesteś z P a nie ona
wydaje mi sie ze o czyms to swiadczy...
każdy ma prawo do tego
dokladnie to jej napsialm...
Donn, ale wiesz to nie tylko o to chodzi.. ta sa male rzeczy ale bardzo mnie wkurzaja naprawde... w sobote 2 lutego bralismy slub a ona 1 lutego napisala do p... niby pytala co tam u niego i tak dalej.. moj maz wtedy jej odpisal ze wszystk dobrze... ze firma sie rozwija.. studia konczy... i ze najwazniejsze jutro bierze ze mna slub i jest bardzo szczesliwy.. poczym ona napisal mu kolejenego smsa w ktorym naskoczyla na niego ze jak to on bierze slub... ze po jaka cholere.. ze co wpadlismy... naprawde bardzo niesmaczne... Pawel wtedy jej odpisal ze po pierwsze nie wpadlismy bo jak juz to bysmy sie spodziewali naszego dziecka a nie wpadli ale nie spodziewamy sie a po drugie bierzemy slub bo sie kochamy i chcemy bec ze soba... ona wypisywal do niego smsy... wiec w niedziele juz po slubie jako zona.. napisalam do niej ze nie zycze sobie aby do niego pisala... ze jest nachalna.. chamska... i nie ma godnosci.. bo skoro p. wybral mnie i jets moim mezem to nie wiem na co ona liczy... i podpisalam sie nowymnazwiskiem... no bezczelna.... potem jeszcze wchodizla na fotke mojej siostry i zadawala jej 100 pytan kiedy i gdzi esi epoznalismy czy czasme aby w ciazy niejestm.. no naprawde wkurzajace
Napisano 11 lipca 2008 - 12:18
Napisano 11 lipca 2008 - 12:21
Napisano 11 lipca 2008 - 12:23
Poda go tylko najbliższym
bo to faktycznie wkurzające, że wypisuje tak i że 'wpadliście' np. itd.
Napisano 11 lipca 2008 - 12:27
zmieni numer telefonu?
kochanie nie moze za bardzo... bo to nie tylko jest jego nmer prywatny ale tez numer sluzbowy.. dzwonia na niego jego wszyscy klienci... wiec nie bardzo...
ale jak się podpisałaś nowym nazwiskiem to musiało ją ładnie zdenerwować
zrobilam to celowo i premedytacja... a pozatym mialam do tego prawo...
Napisano 11 lipca 2008 - 12:33
bardzo dobrze zrobiłaś niech sobie teraz myśli co chce! P jest tylko Twój i to się liczy resztę miej w d.. kochana i to tak głęboko, jak tylko to jest możliwe!zrobilam to celowo i premedytacja... a pozatym mialam do tego prawo...
brawo kochana tak trzymaj!! nie daj się tej... ekhem!!!
Napisano 11 lipca 2008 - 12:35
Napisano 11 lipca 2008 - 12:36
nie daj się tej... ekhem!!!
nie ma takiej opcji... ona miala swoja szanse... P byl z nia 3 lata.... nie moja wina ze wolal mnie... z czego sie bardzo ciesze... to ze mna sie ozenil... to mnie sie oswiadzczyl.. to mi powiedzial ze chce miec ze mna dziecko...
[ Dodano: 2008-07-11, 13:37 ]
pośmiać z tego, że ona coś jeszcze kombinuje.
kochana mnie to smieszy uwierz mi.... i nie tyle sie tym przejmuje chociaz moze to tak wygladac.. co mnie to najzwyczajnie w swiecie denerwuje
Napisano 11 lipca 2008 - 12:38
Napisano 11 lipca 2008 - 12:40
pomysł świetny i jaki trafiony... masz klasę...zrobilam to celowo i premedytacja.
Napisano 11 lipca 2008 - 12:40