jabym powiedziala,ze o totalnym braku kulktury w tym przypadkuto świadczy tylko o niskiej kulturze.
Pogaduchy II
Napisano 11 lipca 2008 - 12:43
To już jest cios po niżej pasa.. ale ja wiem, czemu ona tak pisze. bo albo..ale teksty typu "po co sie chajtasz,wpadles" to juz PRZESADA!
albo..
Napisano 11 lipca 2008 - 12:44
masz klasę...
dziekuje... podpisanie sie nazwiskiem meza a tkze i moim w sumie bylo pokazaniem jej kto tu radzi... haha... chodizlo mi o to zeby delikatnie dac jej do zorzumienia ze to ja wygralam...
angik1683, to świadczy tylko o niskiej kulturze.
tez tak uwazam
tylko babeczki moje po co ona to robi?? przeciez my jestesmy malzenstwem do teog dodam ze szczesliwym wiec na co ona liczy??
Napisano 11 lipca 2008 - 12:47
może coś czuje jeszcze do niego? byli ze sobą przez 3 lata w końcu...tylko babeczki moje po co ona to robi??
a kto zerwał on czy ona?
moim zdaniem zżera ją totalnie zazdrość, że Wy jesteście szczęsliwi a ona nie (z nim)
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 11 lipca 2008 - 12:48
Wczoraj mnie nie bylo, bo caaaaly dzien spedzilam z Misiakiem
Milego dnia
Napisano 11 lipca 2008 - 12:48
totalnym braku kulktury w tym przypadku
tez racja... dobrze to ujelas...
chce do niego jakoś wrócić, bo zrozumiała, co straciła i chce teraz odzyskać
kochanie to bylo od samego poczatku wiadome... najpier udawal ze pogodzila sie z faktem ze on od niej odchodzi.. tylko ze nie wiedziala wtedy o mnie... po paru miesiacach Pawel mi sie oswidczyl... a potem byl slub i ona nie mogla uwierzyc ze poprstu przegrala...
mam nadzieję, że zdaje on sobie sprawę, że ma cudowną żonę!?
no a ba
to zagroź jej, że zgłosić to na policję.. i tyle.. nie daj jej się..
nie bede znizac sie do jej poziomu... grozba nic nie zalatwie... ewentualnie pojade do tersciowej i wpadne po drodze do niej i wytlumacze jej co i jak... (to jest bol ze pawel i ona pochodza z tej samej miejscowosci... a ona nie moze przezyc ze cala jego rodizna mnie teraz akceptuje znajomi pawla i sasiedzi tez sa za mna a w jej przypadku tak nie bylo)
ojjj napewno sie jej nie dam
Napisano 11 lipca 2008 - 12:49
na przysłowiową wodę po ogórach!na co ona liczy??
saja jak się nie odczepi, to ją załatwimy, chcesz?
Złożymy się na jakiegoś killera, albo łagodniej na jakiegoś żigolaka, który ją rozkocha w sobie i rzuci, albo...sama nie wiem???
A tak poważnie, to pewnie żal jej tyłek ściska, że mogła z nim być, a nie jest...śmiech na sali, olej ją, najważniejsze, że się kochacie i że Twój mąż ma ją w głębokim poważaniu...
Napisano 11 lipca 2008 - 12:50
angik1683,
Agula,
Kahela
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 11 lipca 2008 - 12:51
a kto zerwał on czy ona?
on.. decyzja o zerwaniu dojrzewala w nim przez rok... potem spotkal mnie.. i to byl juz gwozdz to trumny w ich zwiazku.. poczatkowo to byla tylko miedzy nami znjaomosc.. nie naleze do kobiet ktore rozbijaja zwiazki i wprost mu to powiedzialam... ale on juz zadecydowal ze nie chce z nia byc.. jej nie kocha... i od ponad roku juz tak jest... i on sie tym dusi... wtedy z nia zerwal... a my no coz... staloi sie... zakochalismy sie w sobie
Napisano 11 lipca 2008 - 12:51
W ogóle witajcie wszystkie Babeczki
Napisano 11 lipca 2008 - 12:52
ooo, jakie miłe powitanieczesc Kahela czarownico
![]()
Napisano 11 lipca 2008 - 12:53
saja jak się nie odczepi, to ją załatwimy, chcesz?
Złożymy się na jakiegoś killera, albo łagodniej na jakiegoś żigolaka, który ją rozkocha w sobie i rzuci, albo...sama nie wiem???
haha dobre.. ty to masz pomysly... ale dlaczego by nie.. trzeba rozwazyc kazda opcje haha
najważniejsze, że się kochacie i że Twój mąż ma ją w głębokim poważaniu...
to prawda:)
[]angik1683[/b],
no coz kochanie... jesli nie da sie jej wytlumaczyc inaczej trzeba bedzie rak uzyc... hahah
zartuje
Napisano 11 lipca 2008 - 12:55
killera zatrudnimy jakiegos
tez racja... bo co mam niby rece brudzic... szkoda...
[ Dodano: 2008-07-11, 13:56 ]
a tak pwaznie.. to jej zachowanie jest bardzo denerwujace.. bo ja moge wiele zrozumiec... ale braku kultury i oglady... bycia nachalnym i chamskim nie toleruje