Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy II

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14932 odpowiedzi w tym temacie

#541 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 21:54

Donn, no co Ty jeszcze młoda godzina:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#542 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 21:55

Zielonooka, masz racje młoda godzina, ja młoda noc jeszcze młoda wiec bawmy się :-)

mi sie tańczyć chce kto ma ochotę na imprezę???????

#543 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 21:57

Kurcze powinnam iśc spac ale co tam posiedze z Wami <piwo></span> <piwo></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#544 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 21:59

<jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <piwo></span> <piwo></span> <piwo></span> <piwo></span> <zespol></span> <czirl1></span> <czirl1></span> <slonik1></span> <pijmy1></span> <pijmy1></span> <tancza3></span> <tanczy7></span> <tancza3></span> <zatancz3></span> no to bawmy się

#545 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:00

chłopak mógłby sobie znaleźc wreszcie dziewczyne

no niestety zle szuka, sorry ale te laski z agencji... nie sa odpowiedznimi kandydatkami na jego kobiete... on ciagle sie zachowuje jak dzieciak i pozniej cierpi bo go rzucaja po 1 spotkaniu :P

chcialam napisac ze dobrze nich sobie pogadaja, a przeciez oni cale dnie na tym spedzaja
:P <bing1></span>

ehhh niech sobie popija ;) faceci wbrew pozorom tez lubia poplotowac ;)

P.s w sumie ciesze sie ze juz tam nie pracuje bo zle sie czulam w towarzystwie tych dziewczyn, one takie stanowcze a ja taka ciela klucha nie pasowalam tam i dobrze ze sie tak skonczylo ;)

#546 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:02

w sumie młoda godzina :-P ...ale jak ktoś wstał o świcie to mu się już ziewa :-P
a widze, że Wy znów tańcujecie <31></span> <31></span> <31></span> <31></span> <31></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#547 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:03

faceci wbrew pozorom tez lubia poplotowac ;)

kiedys słyszałam ich rozmowe ...głowa mała my to przy nich wymiękamy :mrgreen: :mrgreen:

no niestety zle szuka, sorry ale te laski z agencji..

i sa tego skutki
teraz zarywa inną ...zoboaczymy jak bedzie tylko jakbys kiedys tam z nim gadała to nic ode mnie nie wiesz :-P bo mnie zabija oboje :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#548 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:07

Olciiia,

faceci wbrew pozorom tez lubią poplotowac

najbardziej mnie śmieszy że faceci się tego wypierają:-)

mój tomek niby nigdy nic nie wie a jak kiedyś w sekrecie mu zdradziłam że koleżanka koleżanki jest w ciąży to on mi a co nie wiedziałaś? i jeszcze się śmieje a jak zapytałam skąd wie to się okazało że przy piwku i kuzyn od koleżanki tej koleżanki co jest w ciąży opowiadał o tym w tajemnicy. (notabene dziewczyny na oczy nigdy nie widział a oniej mówił bo miała taaaaki biust) ...

#549 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:10

notabene dziewczyny na oczy nigdy nie widział a o niej mówił bo miała taaaaki biust) ...

<umieraam></span> <umieraam></span>
Jakie plany na weekend dziewczyny ?
Tzn Olcii znamy wybiera sie do Polski i będzie szalec z Tomkiem po tygodniu rozłaki :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#550 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:12

calineczka, spoko nic nie powiem :lol:juz sie domyslam tych rozmow.. :P Krzysiu to niedlugo "stara panna" zostanie jak tak dalej pojdzie nie masz jakiejs porzadnej kolezanki...? moze udaloby sie zeswatac?

a swoja droga to dawno sie do niego nie odzywalam ;) Rafal niedawno znowu pisal ze mam szukac taniego hotelu w berlinie to mnie odwedzi <umieraam></span>

a Krzysiu pracuje tam juz tyle lat i jeszcze sie na wlasnej skorze nie nauczyl ze nie warto z tymi lalami..... on tez jest w sumie taki dobry i laski go w konia robia... i we wszystko im wierzy.... szkoda
Twoj krzysiek dobrze trafil :)

w sumie teraz chyba ciezko znalezc porzadna dziewczyne i w druga strone podobnie... jakies dziwne czasy nastaly ja balabym sie zaczynac zwiazku gdybym teraz nagle byla samotna.... az strach....

[ Dodano: 2008-07-10, 23:15 ]
fajna babka, no wlasnie w takich sytuacjach wychodzi jacy oni sa :lol: a wzbraniaja sie od tego i nas krytykuja

ale wiecie ze jak tomkowi jakis kumpel powierzy tajemnice to on mi nie chce powiedziec :P no kurde no... ale ja wiem ze jemu mozna zaufac i nigdy nikogo nie wyda.... z jednej strony to dobre... a z drugiej jestem jego kobieta to moglby mi powiedziec bo ja z natury bardzo ciekawska jestem :P

#551 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:18

nie masz jakiejs porzadnej kolezanki..

niestety nie sa w jego typie

w sumie teraz chyba ciezko znalezc porzadna dziewczyne i w druga strone podobnie... jakies dziwne czasy nastaly ja balabym sie zaczynac zwiazku gdybym teraz nagle byla samotna.... az strach....

ja to samo ostatnio o tym samym z bratową rozmawiałam , że bałabym sie , że jakis ukryty mąż bez obrączki albo zboczeniec albo morderca :roll: :roll:
Chyba mamy wybujałą wyobraznię :mrgreen:

:mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#552 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:20

calineczka, u mnie nuda komp i BS cały weekend, jedynie co to rożne przetwory porobię owoce są a jakoś w tym tygodniu nie miał do tego głowy. Ptem wam napisze ile znowu słoików mi nie złapało :-)

#553 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:23

Chyba mamy wybujałą wyobraznię :mrgreen:

moze i tak :P
o tych mordercach tez myslalam ale bardziej o tym ze musialabym wszystko zaczynac od samego poczatku a niedaj Boze jeszcze by sie okazalo ze mnie nabieral.... a ja bym sie wkrecila i od nowa...

#554 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:23

fajna babka, u mnie to w sumie jeszcze nie wiem <bezradny></span>
Duzo zalezy tez od pogody
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#555 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:25

Olciiia,

wiecie ze jak tomkowi jakis kumpel powierzy tajemnice to on mi nie chce powiedziec

to trzeba go podejść no gadasz coś ogólnie o rożnych sekretach takich drobnostkach a potem rzucasz hasło ty to pewnie jakbyś miał jakaś tajemnice to milczał byś prawda... a masz jakaś no powiedz wiesz ze nikomu nie powiem a komu ja bym miało powiedzieć chomikowi ( chomik to mój i tomka synek) przecież on nikomu nie wygada ... jak nic nie pomaga to mówię mu no to niemów .... i on wtedy za jakieś pół godzinki sam zaczyna ...

calineczka, jak bedzie padac to zapraszam do mnie na BS tu zawsze jest co robić :-)

#556 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:30

fajna babka, oj kochana to ty masz dobrze moj jak sie zaprze to nic nie powie

a jak ja bym zaczela zdradzac jakies inne sekrety to by powiedzial ze mi tym bardziejj nie powie bo wygaduje mu sekrety innych czyli jestem pepla :P i koniec tematu

<bezradny></span>

#557 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:36

Olciiia, bo to trzeba wiedzieć co sie mówi ja raczej wtedy wymieniam rzeczy o których wie ale ujmuje to tak że ona sie podekscytuje i chce jeszcze, jeszcze ,jeszcze :lol: no ale powiem szczerze plotkara to z tego mojego chłopa sie zrobiła... może to dlatego że studiuje z samymi kobietami i o czymś musi z nimi gadać :-) czasem sam mi podsuwa niusy bym potem wiedział o czym te dziewczyny rozmawiają jak gdzieś wychodzimy z jego koleżankami ... bo juz wystarczy ze co chwilę go szturcham by mi przetłumaczył to jeszcze musiał by mi mówić kto z kim no i miał by nie ciekawy wieczór:-)

#558 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:39

jestem pepla :P

ja to zawsze powtarzam Krzychowi , ale naprawde jest pepla :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#559 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:55

pozwolą panie że już się pożegnam życzę miłej nocki i kolorowych snów <byebye></span> grzeczne dzieci już śpią wiec ja sie też kładę <bejbi3></span>

#560 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 22:57

fajna babka, wyśpij się :-) dobranoc :-P
grzeczne dzieci już po dobranocce poszły spać :-P a tu jest już godzina 00:00 :-D
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...