Pogaduchy II
Napisano 10 lipca 2008 - 21:54
Napisano 10 lipca 2008 - 21:55
mi sie tańczyć chce kto ma ochotę na imprezę
Napisano 10 lipca 2008 - 21:59
Napisano 10 lipca 2008 - 22:00
no niestety zle szuka, sorry ale te laski z agencji... nie sa odpowiedznimi kandydatkami na jego kobiete... on ciagle sie zachowuje jak dzieciak i pozniej cierpi bo go rzucaja po 1 spotkaniuchłopak mógłby sobie znaleźc wreszcie dziewczyne
chcialam napisac ze dobrze nich sobie pogadaja, a przeciez oni cale dnie na tym spedzaja
ehhh niech sobie popija
P.s w sumie ciesze sie ze juz tam nie pracuje bo zle sie czulam w towarzystwie tych dziewczyn, one takie stanowcze a ja taka ciela klucha nie pasowalam tam i dobrze ze sie tak skonczylo
Napisano 10 lipca 2008 - 22:02
a widze, że Wy znów tańcujecie
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 10 lipca 2008 - 22:03
kiedys słyszałam ich rozmowe ...głowa mała my to przy nich wymiękamyfaceci wbrew pozorom tez lubia poplotowac
i sa tego skutkino niestety zle szuka, sorry ale te laski z agencji..
teraz zarywa inną ...zoboaczymy jak bedzie tylko jakbys kiedys tam z nim gadała to nic ode mnie nie wiesz
Napisano 10 lipca 2008 - 22:07
najbardziej mnie śmieszy że faceci się tego wypierająfaceci wbrew pozorom tez lubią poplotowac
mój tomek niby nigdy nic nie wie a jak kiedyś w sekrecie mu zdradziłam że koleżanka koleżanki jest w ciąży to on mi a co nie wiedziałaś? i jeszcze się śmieje a jak zapytałam skąd wie to się okazało że przy piwku i kuzyn od koleżanki tej koleżanki co jest w ciąży opowiadał o tym w tajemnicy. (notabene dziewczyny na oczy nigdy nie widział a oniej mówił bo miała taaaaki biust) ...
Napisano 10 lipca 2008 - 22:12
a swoja droga to dawno sie do niego nie odzywalam
a Krzysiu pracuje tam juz tyle lat i jeszcze sie na wlasnej skorze nie nauczyl ze nie warto z tymi lalami..... on tez jest w sumie taki dobry i laski go w konia robia... i we wszystko im wierzy.... szkoda
Twoj krzysiek dobrze trafil
w sumie teraz chyba ciezko znalezc porzadna dziewczyne i w druga strone podobnie... jakies dziwne czasy nastaly ja balabym sie zaczynac zwiazku gdybym teraz nagle byla samotna.... az strach....
[ Dodano: 2008-07-10, 23:15 ]
fajna babka, no wlasnie w takich sytuacjach wychodzi jacy oni sa
ale wiecie ze jak tomkowi jakis kumpel powierzy tajemnice to on mi nie chce powiedziec
Napisano 10 lipca 2008 - 22:18
niestety nie sa w jego typienie masz jakiejs porzadnej kolezanki..
ja to samo ostatnio o tym samym z bratową rozmawiałam , że bałabym sie , że jakis ukryty mąż bez obrączki albo zboczeniec albo mordercaw sumie teraz chyba ciezko znalezc porzadna dziewczyne i w druga strone podobnie... jakies dziwne czasy nastaly ja balabym sie zaczynac zwiazku gdybym teraz nagle byla samotna.... az strach....
Napisano 10 lipca 2008 - 22:20
Napisano 10 lipca 2008 - 22:23
moze i takChyba mamy wybujałą wyobraznię
o tych mordercach tez myslalam ale bardziej o tym ze musialabym wszystko zaczynac od samego poczatku a niedaj Boze jeszcze by sie okazalo ze mnie nabieral.... a ja bym sie wkrecila i od nowa...
Napisano 10 lipca 2008 - 22:25
to trzeba go podejść no gadasz coś ogólnie o rożnych sekretach takich drobnostkach a potem rzucasz hasło ty to pewnie jakbyś miał jakaś tajemnice to milczał byś prawda... a masz jakaś no powiedz wiesz ze nikomu nie powiem a komu ja bym miało powiedzieć chomikowi ( chomik to mój i tomka synek) przecież on nikomu nie wygada ... jak nic nie pomaga to mówię mu no to niemów .... i on wtedy za jakieś pół godzinki sam zaczyna ...wiecie ze jak tomkowi jakis kumpel powierzy tajemnice to on mi nie chce powiedziec
calineczka, jak bedzie padac to zapraszam do mnie na BS tu zawsze jest co robić
Napisano 10 lipca 2008 - 22:30
a jak ja bym zaczela zdradzac jakies inne sekrety to by powiedzial ze mi tym bardziejj nie powie bo wygaduje mu sekrety innych czyli jestem pepla
Napisano 10 lipca 2008 - 22:36
Napisano 10 lipca 2008 - 22:55
Napisano 10 lipca 2008 - 22:57
grzeczne dzieci już po dobranocce poszły spać
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...