Na ulotce jest napisane, żeby brać od 1 do 2 tabletek dziennie. Pani w aptece powiedziała, że wystarczy brać 1. Ja od początku biorę 2 i z efektów jestem bardzo bardzo zadowolona
PAZNOKCIE
Napisano 01 października 2013 - 12:23
Na ulotce jest napisane, żeby brać od 1 do 2 tabletek dziennie. Pani w aptece powiedziała, że wystarczy brać 1. Ja od początku biorę 2 i z efektów jestem bardzo bardzo zadowolona
Napisano 01 października 2013 - 13:28
sprobuje teraz
. Jaki koszt ?Silica
Napisano 01 października 2013 - 13:34
Napisano 01 października 2013 - 18:35
jak dlugo bralasja mialam ostatnio merz special i faktycznie fajna ...ale pazurki byly ok przez 2 miesiace pozniej znowu nijaki
palomka a badania krwi masz ok, ja mialam straszne paznokcie jak anemie miałam, planowałam jakies tabletki lykac , ale unormowanie zelaza i hemoglobiny wystraczyło.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 października 2013 - 18:49
Dawno już w sumie żadnych badań nie miałam robionych.... a z powodu rozdwajających się paznokci to już w ogóle bym nie wpadła na to, żeby zrobić... Dzięki za radę!palomka a badania krwi masz ok
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 01 października 2013 - 19:08
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 października 2013 - 10:17
Napisano 07 października 2013 - 11:25
Napisano 07 października 2013 - 12:47
wszystko ma swoich zwolenikow i przeciwnikowtę odżywkę eveline 8w1
Czytałam wiele dobrych jak i negatywnych opini o niej
ja sie chyba pogodze z tym ze nigdy moje pazurki nie beda mocne.
Taki ich los.
Napisano 07 października 2013 - 15:55
wszystko ma swoich zwolenikow i przeciwnikowtę odżywkę eveline 8w1
Czytałam wiele dobrych jak i negatywnych opini o niej
ja sie chyba pogodze z tym ze nigdy moje pazurki nie beda mocne.
Taki ich los.
I ja ją kupiłam i chyba nawet na początku chwaliłam. Ale teraz już jakoś nie widzę poprawy. Może na początku jakoś były a może wydawały mi się mocniejsze. Teraz znów wystarczy że o coś zahaczę i się łamie. Do tego strasznie mi się rozdwajają i pękają skórki.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 08 października 2013 - 07:37
Napisano 21 października 2013 - 14:44
Aolej rycynowy stosowałaś? Ale codzienie conajmniej przez miesiąc. DOpiero wtedy widać jakieś efekty.
Napisano 21 października 2013 - 14:54
Olej rycynowy to raczej na poprawę włosów, a nie skóry czy paznokci...
Tak mi się coś kojarzy, chociaż może jeszcze tego nie wiem ![]()
Użytkownik malwitka edytował ten post 21 października 2013 - 14:55
Napisano 21 października 2013 - 15:41
eee
Tak mi się coś kojarzy, chociaż może jeszcze tego nie wiem
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 21 października 2013 - 15:47
na paznokcie jak najbardziej jest polecany
nie wiedziałam powiem szczerze, używałam go jak zapuszczałam brwi...
ale już jestem mądrzejsza ![]()
Napisano 10 grudnia 2013 - 08:28
Dziewczyny, a żeby zrobić sobie żelowe paznokcie lub manicure hybrydowy to trzeba mieć swoje długie paznokcie, czy kosmetyczki nakładają jakąś płytkę na paznokieć i dopiero robią?
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 11 grudnia 2013 - 01:19
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 30 stycznia 2014 - 19:44
dlugo uzywalas ?? i jakie twoje pazurki byly przed ??
bo efekty na moich zniszczonych pazurach były całkiem całkiem
u mnie niestety odzywka 8w 1 przestala dzialac. A skoro badania ok, tarczyca ok, witaminy biore, odzywiam sie ok to moze to zwyczajnie kwestia chemii jakiej sie uzywa. Zaczne wkoncu korzystac z rekawiczek no i ten olejek rycynowy
Napisano 30 stycznia 2014 - 20:01
ja mam ogólnie strasznie duży problem z rozdwajającymi sie paznokciami. I to od kilku lat. Nie wiem skąd się wziął. Więc możesz sobie wyobrazić w jakim stanie bywają moje paznokcie w najgorszych momentach... Pół płytki rozłazi sie na pół i płatami schodzi
i jakie twoje pazurki byly przed ??
ja od niedawna myje naczynia i sprzątam w rękawiczkach. Poprawa jest widoczna. Nie tylko na paznokciach, ale i na skórze dłoni
Zaczne wkoncu korzystac z rekawiczek
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 stycznia 2014 - 20:18
uuuu faktycznie...kiepsko. U mnie sie rozdwajaja ale przede wszystkim sa cienkie, jak igielki;) slabe, a teraz jeszcze matowe.
... Pół płytki rozłazi sie na pół i płatami schodzi
Jak uzywalam tej odzywki 8w 1 to mialam super mocne ladne przez jakies 2miesiace
a teraz znowu dramat
ja wiceram od wczoraj ale nie zmywam. Nie wiem jak dlugo wytrzymam bo ja raczej nie mam cierpliwosci
... Tylko tak jak pisałam... tłuste to strasznie i po prostu znudziła mi sie zabawa w zmywanie tego później
no a ja sama skore dloni tez mam sucha.
ja od niedawna myje naczynia i sprzątam w rękawiczkach. Poprawa jest widoczna. Nie tylko na paznokciach, ale i na skórze dłoni
A jak ja czyszcze cos w proszku np. Izo to sie nie dziwie ze mam paznokcie jakie mam ![]()
A robilas badania czy wszystko ok ?