Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wakacyjne plany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#121 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 14:24

a kto zgadnie co ja robie na tych wakacjach :P no przecież w życiu sie nie domyślicie :P

jak co roku obozy :P póki co mam w planie 3 - z czego jeden już za mną. teraz tydzień przerwy i znowu w drogę :P a co więcej? nie wiem, brak mi pomysłu ... może wreszcie zaczne szukać stałej pracy?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#122 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 15:13

A my z Tomciem jedziemy jutro w jego rodzinne strony, planujemy troche pobyc nad morzem i generalnie 25 lipca mamy wesele, potem jedzemy znow do mnie, zdaje egzamin na prawko, po czym idziemy na 18stke do kumpelki

Oto moje wakacyjne plany :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#123 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 16:10

a ja już jutro do sopotu jadę :mrgreen:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#124 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 20:40

A ja 25 lipca lecę do Polski, zostaję aż do 29 sierpnia, głupia jestem, że zabukowałam bilet na tak długo, ale nie było mnie w Polsce ponad rok :) Więc spotkania ze znajomymi pewnie jakiś wyjazd z nimi i na pewno pojadę w rodzinne strony do Zakopanego. A później na pewno ponownie pojadę do Szkocji(muszę tam być chociaż raz w roku, mój Tata tam pracuje, a ja nie mam kiedy jechać :P ), a poza tym moi rodzice chcieliby zorganizować jakąś egzotyczną wycieczkę, ale wszyscy musimy się zsynchronizować, więc póki co Polska i wycieczki tam no i Szkocja.

#125 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 21:16

my w srode lub w czwartek jedziemy na 2 dni do Suwałk nad jezioro jesli bedzie pogoda juz niemoge sie doczekac i mam nadzieje ze bedzie swiecic słonce
Dołączona grafika

#126 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 lipca 2009 - 14:25

Moje plany wakacyjne jak narazie wszystkie wypaliły. Czyli jedno dniowy wypad nad morze i biwak :D

W planach mamy jeszcze jakis dluzszy pobyt nad morzem, ale czekamy na jakis przypływ gotówki bo po ostatnich wypadach troche krucho ... :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#127 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 lipca 2009 - 14:40

a ja czekam z niecierpliwością na tą połowę sierpinia i jeziorka z Radziem....

Mam nadzieję, że będziemy mieć fajną pogodę bo wypadałoby się opalić :D :D :D

Trzeba się zaopatrzyć w filmy jakieś (w razie brzydkiej pogody ) i inne bajery :)
Szkoda, że pociągiem jedziemy (chyba, że Radek kupi samochód w ciągu miesiąca; stara się jak może ;-) ) to wtedy trzeba uważać żeby za dużo rzeczy nie zabrać, nie tachać tego wszystkiego :P

Chciałabym w te wakacje wpaść też do Krakowa ale nie wiem czy nam się to uda :(
W tamtym roku byliśmy, na sylwestra tez i przydałby się chociaz weekend w Krakowie :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#128 annka

annka
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 06:13

Moje plany na wakacje hmm.... ze względu na to, że z mężem mamy do załatwienia sporo rzeczy nie możemy sobie pozwolić na wakacje :( Zapewnię będziemy wyskakiwać na jednodniowe wycieczki do Tokyo i okolic, jak również na spacerki i chodzić nad rzekę.
Dołączona grafika

#129 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 16 lipca 2009 - 14:59

plan wakacyjny- wesele i może jakiś wyjazd last minute, a jak się nie uda to nad morze

#130 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 18:21

jestem zła, moje plany wzieły w łeb :-x miałam mieć wolną drugą połowę sierpnia a dzisiaj szefowa mnie poinformowała że w poniedziałek wstawia auto do warsztatu i w związku z tym że nie będzie miała jak dojeżdżać, więc od poniedziałku mam przymusowy urlop. na razie tydzień, ale zobaczymy czy mechanik się wyrobi bo może mi tak przekładać po jednym dniu. :roll:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#131 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 20:47

no to fajnie cie szefówka wyrolowała... :roll:

a gdzie miałaś jechać? miałaś jakieś plany??
nie ma mnie tu i nie będzie.

#132 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 21:49

a gdzie miałaś jechać? miałaś jakieś plany??

w planach był remont pokoju, a potem prawdopodobnie wypad w bieszczady. najgorsze że akurat szwagrowie (bo mieliśmy z nimi jechać) i R. mają wtedy wolne. a teraz się wysiedze co najmniej tydzień w domu na tyłku :-?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#133 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 20:54

a ja za 3 tygodnie jadę do Polandii do domu ,a potem z miśkiem nad morze i moze na mazury,zależy wszystko od tego czy nam sie spodoba nad morzem i czy zostać tam dłuzej.
Wolałabym te wakacje pozostać nad morzem ,bo mój misiek nigdy nad polskim nie był ,więc chciałabym mu je pokazać :)
You float in my veins...

#134 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 21:30

a ja czekam z niecierpliwością na tą połowę sierpinia i jeziorka z Radziem....

To już zaliczyłam. Ale że na Mazury to ja często wpadam, to teraz cieszę się że wkońcu odwiedzimy góry :-D Jeszcze tylko dwa tygodnie.

#135 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 lipca 2009 - 08:08

wesele
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#136 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 28 lipca 2009 - 08:23

13 sierpnia jedziemy na biwak nad wodę. Jeszcze dokładnie nie wiemy gdzie, ale jakie to ma znaczenie. Ważne by się wyrwać od szarej rzeczywistości <opalanko></span>
Jestem w Peru...

#137 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 28 lipca 2009 - 08:34

my po 20 jedziemy na tydzien nad morze,P.cos wspminal o Chlapowie czy jakos tak, ale wazne, ze morze bedzie :-D
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#138 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 28 lipca 2009 - 11:37

To ja do moich planów jeszcze dopisze:
3 dni u Skarba byłam
potem tydzien w Berlinie siedziałam :lol:
Misiek był u mnie na 3 dni :lol:

i zapowiada sie wypad nad morze na 4 dni (jesli bedzie pogoda w miare) :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#139 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 28 lipca 2009 - 11:59

:arrow: byłam w Bieszczadach
:arrow: byłam na Słowacji w Szirawie
:arrow: jakies wypady nad wode itd były

:mrgreen:

:arrow: chcemy jechać nad morze ale nie wiadomo jeszcze czy damy rade <bezradny></span>

#140 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 28 lipca 2009 - 13:42

jak pogoda dopisze to w ten wekend jedziemy nad wode pod namioty,w zeszłym roku byliśmy w tym samym miejscu,ale był hardcore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />