Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wakacyjne plany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#101 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:15

Ja już odliczam dni do urlopu (jeszcze 10 <jupi></span> ) a w tym roku Grecja, a dokładnie Paralia, już nie mogę się doczekać, bo od dłuższego czasu brakuje mi odpoczynku <opalanko></span>
Dołączona grafika

#102 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:01

no a ja niestety nie pojade nad morze moje wymarzone.... :( myslalam ze wyrobie z kaska ale niestety... tomek nie pracowal przez ponad miesiac i nie da rady, gdybysmy chcieli to moglibysmy jechac ale pozniej... trzebaby bylo pasa zaciagnac a tego nie chce.... :-/

ale swiat sie nie wali :mrgreen:

od nastepnego tygopdnia tomek zaczyna prace i ustalilismy ze na nasza 4-ta rocznice (sam sylwek) pojedziemy w gory moze na slowacje czy cos od razu po siwtach na tydzien i mysle ze to jest fajny pomysl ;)

niestety nie zawsze jest tak kolorowo jakby sie tego chcialo... :roll: ;-)

#103 Kejti

Kejti
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 30 września 2008 - 09:48

W Zakopanem byłam w weekend, ach ! Góry o tej porze roku są piekne, uwielbiam jeździć w góry jesienią. A teraz 17 października wybieram się do Egiptu, słońce, plaża i drinki - słodkie lenistwo przez 2 tygodnie :) o TAK! :)

#104 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 02 października 2008 - 15:02

W te wakacje była na Słowacji tydzień, natomiast w następne chcemy pojechac do Chorwacji i najlepiej na początku września, bo wtedy jest taniej, strasznie mi się marzy Chorwacja:)

<ookk>

#105 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 04 października 2008 - 02:39

chcemy pojechac do Chorwacji i najlepiej na początku września, bo wtedy jest taniej

I najładniej ;-) tzn. wg mnie.

#106 Kejti

Kejti
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 28 października 2008 - 11:33

Wróciłam i mogę napisać, że było rewelacyjnie. Wycieczka udała się i to bardzo. Mysle teraz zeby sylwestra tez spędzić w takim klimacie :)

#107 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 04 lipca 2009 - 14:45

Wakacje sie zaczely,a temat stoi w miejscu? ;>
Nigdzie sie nie wybieracie,ze sie nie chwalicie?

My poki co konkretnych planow nie mamy,ale najprawdopodobniej w drugiej polowie sierpnia jedziemy do domciu do Polski :-D Ciesze sie niesamowicie,bo nie bylismy w domku od stycznia to raz,a dwa to bedzie nasza pierwsza "wieksza" wycieczka w trojke :-D
A jak juz bedziemy w Polsce to pewnie bedzie wypad nad morze (chociaz jednodniowy) i beda rybki i grilowanie na dzialce i duzo swiezego powietrza :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#108 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 lipca 2009 - 15:14

stoi

ups :P

Nigdzie sie nie wybieracie,ze sie nie chwalicie?

ja już trąbię od kwietnia :P

Teraz u Radka na wiosce, w połowie lipca przyjeżdża do mnie moja najdroższa przyjaciółeczka z Poznania :)
A w połowie sierpnia nad jeziora w okolice angikowe :P (o ile dobrze pamiętam )
nie ma mnie tu i nie będzie.

#109 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 04 lipca 2009 - 17:44

Ja chciałam pojechać z kolegą na jeden dzien do Poznania, w celu zwiedzenia rodzinnych stron i z mamą jeszcze na 2, 3 dni nad morze... ale zobaczymy czy cokolwiek z tego wypali <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#110 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 lipca 2009 - 19:32

ja całe wakacje w domu , chciąłabym jakas prace sobie znaleźc ale nie robie sobie nadziej.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#111 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 04 lipca 2009 - 19:33

ja też spędzam wakacje w domu a książki jakoś mnie nie ciągną.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#112 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 04 lipca 2009 - 21:20

Ja niestety w tym roku też nie mam żadnych planów wakacyjnych :-/ Zresztą P. i tak nie będzie miał urlopu.. <bezradny></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#113 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 04 lipca 2009 - 21:23

Oj, mi się marzy jakiś wyjazd na kilka dni...opcje są dwie, albo z dzieciakami - pod namiot nad jeziorko, albo sami - do Włoch...
Nic z tego nie wyjdzie, bo mój mąż nie chce brać urlopu <bezradny></span>
Jest budowlańcem i lato to najlepszy okres...szkoda, że on taki...sknera ;-)
Wolałabym stracić trochę kasy, ale wziąć tydzień urlopu... :-P

Zostają mi codzienne wypady nad jezioro lub nad morze z dziewczynami - co też uskuteczniam od środy dzień w dzień... :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#114 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 lipca 2009 - 09:11

My dokladnie za 19 dni wyruszamy na wyprawe ad morze polskie, co prawda tylko na tydzien
ale dla mnie to zbawienie

mam taka radoche <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

#115 tysienka0703

tysienka0703
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 05 lipca 2009 - 21:06

A ja w sierpniu nad morze na 4 dni chyba :-P

Chciałabym Międzyzdroje bo mi sie tam podoba i jeszcze jakaś miejscowośc gdzie nie byłam ;-)

A tak w weekendy jakiś wypad nad jezioro.
'Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla samego siebie' :P

#116 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 06 lipca 2009 - 11:22

ja już pisałam, że moje plany się zmieniły. I tak za tydzień jadę do Sopotu (jedynie na 3 dni, ale cieszę się jak głupia). Tylko musze pewne formalności w pracy załatwić ;-)
Cały czas mam nadzieje na ten wyjazd do Poznania... ale to już w sierpniu.Może pojadę z mamą na jeden dzień?? Ona tez w sumie dawno tam nie była... a tak to może jakies wycieczki ;)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#117 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 07 lipca 2009 - 11:29

My chcemy połączyć wakacje z podróżą poslubną.
Jutro odbieramy paszporty i chcemy coś zarezerwować, mam na oku Grecję ale nie mogę się zdecydowac na którą wyspę może któraś z Was była ?

#118 milena23

milena23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 07 lipca 2009 - 12:34

Ja w sierpniu wybieram się nad nasze polskie morze. Oby tylko pogoda była ;-)
"I gdy w końcu skrzyżują się drogi tych dwojga i spotkają się ich spojrzenia, wtedy znika cała przeszłość i cała przyszłość."

#119 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 09 lipca 2009 - 10:12

no a my planujemy weekend jakiś w górach... bo B. nie dostanie urlopu a po drugie finanse ograniczone... tak więc poszukuję czegoś fajnego... B. mi o Porąbce coś mówił, że fajnie ale nie jestem przekonana tak więc szukam dalej... :mrgreen:
a za rok... Polskie morze <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> już chcę następne wakacje :-P :-P
Dołączona grafika

#120 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 09 lipca 2009 - 10:46

No planow mielismy duzo ale teraz stanelo na tym ze na weekend nad morze pojedziemy. Oby sie spelnilo bylabym taka szczesliwa!