Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wakacyjne plany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#161 ESMERALDA

ESMERALDA
  • Użytkownik
  • 549 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 13:40

jadę nad nasze polskie Morze Bałtyckie :mrgreen:
planowany wyjazd- końcówka lipca

Ja też się wybieram nad morze ale w połowie sierpnia :-D

#162 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 13:48

końcówka lipca, ten ostatni tydzień

To tak jak ja ;-) Tylko, że ja na 3 dni śmigam z D. świętować nasze 2 latka ;-)
A tak poza tym to pewnie jakieś jednodniowe wypady nad Bałtyk ze znajomymi, a pod koniec sierpnia (jak siorka wróci) na jakiś biwak nad jeziorko :mrgreen: :mrgreen:

A tak to moje jeziorko jak pogoda dopisuje <plywak1></span> <opalanko></span> <opalanko></span> <opalanko></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#163 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 13:55

My mamy tygodniowy urlop od 26 lipca i wtedy jedziemy na wieś, a prawdziwe wakacje będziemy mieli podczas podróży poślubnej w październiku - wtedy chcemy wybrać się gdzieś za granicę :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#164 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 20:32

Jakie plany? A więc przede wszystkim czekam na odpowiedź w sprawie pracy i jednocześnie szukam dalej. I od tego są uzależnione moje wakacje. Wyjazd jest sprawą drugorzędną, jeśli już się uda- co nie jest pewne- wybierzemy się ze znajomymi pewnie na Mazury (jak co roku, bo są blisko mnie i tanio :-P ).
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#165 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 20:38

siedze w domku , w ostatni weekend lipca bawie sie na weselu . I moze jaks jedna lub dwie jednodniowe wycieczki z kolezanka.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#166 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 08:42

Niestety nie wypalą polecane przez Lady Mazury, gdyż w głosowaniu 'gdzie jedziemy' było 3 do 1 za morzem

nie znają się :lol:

wybierzemy się ze znajomymi pewnie na Mazury (jak co roku, bo są blisko mnie i tanio ).

widzę, że nie tylko ja uwielbiam za to jeżdżenie nad jeziorka :mrgreen:

u mnie planów na razie brak własciwie :-/ Bo brak też fundyszy na wakacje :-/
Jest mglista koncepcja, żeby w sierpniu jak co roku jechac na mazury pod namiot, ale raczej nie wypali...

Za to w październiku może sie Grecja szykuje, tak jakw zeszłym roku, z kołem naukowych.. Tylko, żeby tam pojechać też musze znaleźć pracę (tą drugą, o która wszystko się rozbija). Ech... cienki ten rok jest <bezradny></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#167 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 08:44

Moje plany na wakacje:
:arrow: do końca lipca przygotowywania do porodu, odpoczynek
:arrow: 07.08 poród (no chyba że wcześniej lub później wypadnie) następnie spacerki i "relaksik" z moją córuchną,
:arrow: przygotowania do ślubu i wesela

za rok jeśli tylko wszystko będzie ok i stwierdzimy że mała jest wystarczająco duża wybierzemy się gdzieś na wczasy :mrgreen:

#168 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 14:39

Z moich planow wakacyjnych jak na razie to praktyka, ktora robie do 23 lipca.
Po praktyce bede ponownie sie rozgladala za jakas praca, poki co na razie daje sobie spokoj. W siepniu ide z K. na wesele. Planujemy jeszcze jakis wyjazd na wakacje tylko sami nie wiemy gdzie <bezradny></span>

W tamtym roku zawitalismy nad zalew solinski pod namioty nsd 3 dni. W tym roku chcialabym wyskoczyc gdzies poza granice kraju jakby sie dalo. Marzy mi sie Bułgariaaaa. Zobaczymy co z tego wyjdzie gdzies na pewno pojedziemy <bryka2></span>

201407101662.png

#169 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 14:43

U mnie planów jako takich brak, może pojawi się jakiś spontaniczny pomysł na krótki weekendowy wypad o dłuższym nie marzę, bo Łukasz pracuje...
Chciałabym żebyśmy wyskoczyli do Zakopanego albo chociaż w Bieszczady... :->

#170 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 15:21

24 lipca idziemy z M na wesele <zatancz3></span>

Jak dobrze pójdzie, tzn jak M załatwi urlop, to jedziemy na tydzień nad morze <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span>
Mieliśmy jechac teraz - ale problemy w pracy :-> a tu taka piękna pogoda <sun></span>

Wyjazdów w góry juz mi wystarczy, choć chętnie odwiedziłabym moje ukochane Bieszczady :-D kto wie... może i się uda ;-)

#171 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 19:41

A ja w sierpniu wybieram się w góry. Znów :mrgreen: <bananowy1></span> <bananowy1></span> <bananowy1></span> <bananowy1></span> <bananowy1></span> <bananowy1></span> Inne miejsce, ale jakoś bardziej mnie to kręci niż morze.... Mazur mam dość :-P

No i poza tym wesele u kumpeli.

#172 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 06:49

ja niestety konkretnych planów na wyjazd nie mam boo.... nie mam z kim <bezradny></span>
2 kumpele pracują na stałe i nie da rady żeby wzięły urlop w tym samym czasie, 2 wyjechały do pracy za granicę i jeszcze trooochę ich nie będzie, a jeszcze jedna kumpela nie ma pieniążków... eh
ale rozmawiałam z mamcią wczoraj, że może pod koniec lipca wybiorę się z nimi (rodzicami) na jakieś fajne zwiedzanko Polski :mrgreen:
bardzo mi się ten pomysł spodobał bo po pierwsze uwielbiam zwiedzać a po drugie (może to głupie ale..)..lubię towarzystwo moich rodziców - to wspaniali i bardzo wyluzowani ludzie :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#173 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 07:37

My wybieramy się razem z moim bratem i jego żoną do Chorwacji <dreams></span>
Dopiero na początku września, ale już bardzo się cieszę <hura></span>
Jestem w Peru...

#174 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 13:57

moje plany są takie że...
pewnie co weekend (jak do tej pory) będę siedziała nad morzem :) w sierpniu tydzień w Gdańsku .

#175 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 13:12

jako takich planów na wakacje nie mam, jak na razie siedzę u siebie, w sierpniu najprawdopodobniej pojadę nad polskie morze -> kierunek Kołobrzeg, Międzyzdroje :-D reszta wyjdzie w praniu :-P
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#176 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 13:45

my planujemy wyjazd nad morze w ostatnim tygodniu sierpnia, ale do konca nie wiemy gdzie, myslimy na jastrzebia gora
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#177 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 17:40

Moje wakacje :

- wyjazd z kolegami z pracy nad "Błękitne oko Syberii" czyli nad jezioro Bajkał :mrgreen:
- 2 wesela
- wypady na pobliskie jeziorka
- Kraków u znajomych
- początek października po wszystkich stresach wypad z siostra na Cypr

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#178 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 09:24

a ja juz jestem po wakacjach, na przełomie maja i czerwca wzięłam dwutygodniowy urlop i w czerwcu pojechaliśmy z D. moja siostra i znajomymi na 6 dni na słowacje do Tatralandii. Tj, największy aqua park w polsce na słowacji i w czechach, wrazenia super, na prawę kazdej z Was goraco polecam to miejsce, pogoda nie jest wymagana koniecznością. A teraz jeżdzimy co weekend gdzieś nad wodę korzystając z pięknych pogód. W sierpniu na wesele sie wybieramy, podobnie jak we wrześniu i pażdzierniku a więc wakacje jesk najbardziej barwne, jestem zadowolona:). :mrgreen:

#179 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 09:29

A my z mezem w te wakacje poki co nie planujemy nic wielkiego. Jedynie pod koniec juz, czyli pod koniec wrzesnia, chcemy z przyjaciolmi jechac na 2tyg gdzies za granice na wczasy. MYslimy poki co o Egipcie ;-)

Poza tym w wakacje obchodzimy jeszcze nasza rocznice slubu :-)

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#180 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 10:30

My niestety nie mamy planów wakacyjnych nie w tym roku, jedynie co to mozemy sobie pozwolić wyskoczenie nad jeziorko :D
Dołączona grafika