Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Avon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
302 odpowiedzi w tym temacie

#21 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 10:39

Kociak, Thx :-D

dzisiaj tez widziałam u mnie jakaś babka handlowała na targu tymi kosmetykami ale nie chciało już mi sie zachodzić ale jak będzie jutro to zajdę do niej :-D a nóż coś fajnego wypatrzę.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#22 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 11:39

perfumy wcale nie sa takie złe, mam Pur Blanca i jestem zadowolona

avon nie ma czystych perfum, tylko wody toaletowe albo perfumowane :-P

#23 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 11:41

Magdaru, wydaje mi sie ze mało kto używa określeń Woda toaletowa :roll: czy perfumowana...ja nawet na najtańsze badziewia mowie perfumy.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#24 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 11:44

Magdaru, wydaje mi sie ze mało kto używa określeń Woda toaletowa czy perfumowana...ja nawet na najtańsze badziewia mowie perfumy.

ok, niby tak się mówi ;-) ale jednak nie są czystymi perfumami i o % zaperfumowania mi chodziło, bo czyste perfumy mają od 20% w góre, a te mają mniej :)

#25 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 21:13

ale jednak nie są czystymi perfumam

sa czy nie są - zapach jest trwały i śliczny :) Marcin to nawet następnego dnia rano mówi mi, że pachnę, jak się popsikam Salmą Hayek :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#26 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 02 września 2007 - 12:29

Zdarzają się fajne kosmetyki, zdarzają się też buble. Generalnie staram się nie kupowac nic z kolorówki Avonu, bo po prostu ani razu nie trafiłam na nic godnego uwagi, za to bardzo lubię ich balsamy, płyny do kąpieli np. Czekoladowa Trufla i żele pod prysznic. :-)

#27 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 02 września 2007 - 16:44

ja najbardziej z avonu lubie kupowac mgielki :-)
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#28 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 02 września 2007 - 17:08

dobre są również kremy do rąk z serii SS

#29 Jeffanny

Jeffanny
  • Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 02 września 2007 - 20:41

Fakt te kremy są niesamowite. Ja lubię jeden z tuszy do rzęs, z Avonu i balsamy do ciała :-)

#30 mirra-streetcom

mirra-streetcom
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 03 września 2007 - 12:50

A mi balsamy z Avonu nie podpasywały. Kiedyś kupiłam taki kokosowy (przepięknie pachniał), ale tak strasznie wysuszył moją biedną skórę, że powiedziałam sobie dość. Nie tknę już więcej tego cholerstwa.

#31 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 07 września 2007 - 09:17

A mi balsamy z Avonu nie podpasywały. Kiedyś kupiłam taki kokosowy (przepięknie pachniał), ale tak strasznie wysuszył moją biedną skórę, że powiedziałam sobie dość. Nie tknę już więcej tego cholerstwa.

ale wiesz to zależy chyba od rodzaju skóry.. mnie tak podobaja sie balsamy.. i wcale mi nie wysuszają skóry.
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#32 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 07 września 2007 - 09:20

Ananasiku ale zjechałaś troszke avon...

Bo nie mają dobrej jakosci kosmetykow, procz zeli i płynow jak pisałam wyzej, noo.. ostatnio przekonuję sie do kremu do stóp, i peleengu.
Ale to wszystko.
:)

#33 zabcia

zabcia
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 12 września 2007 - 15:54

moja mama jest konsultantka. przetestowalam juz wszystkie kosmetyki i co moge powiedziec:
- tusz: beznadziejny, szybko wysycha i sie kruszy
- szminki: nietrwale
- blyszczyki: ok, super sie trzymaja na ustach
- lakiery do paznokci: bubel- kiedys jeden to mi nie chcial schnac przez 2 godziny
- podklady: polecam ten o konsystencji musu
- kulki: super
- pudry prasowane: super
- serum na zniszczone koncowki: naprawde rewelka,tylko trzeba umiejetnie stosowac- nawetmoja fryzjerka go poleca
- szampony i odzywki sa dobre, ale tylko te drozsze
- balsamy to polecam te z serii: aways, today itp
- perfumy nawet ok
- mgielki: uwielbiam
- wszystkie kosmetyki do stop sa ok
- seria spa bardzo dobra
- krem brazujacy do twarzy - rewelka
- eyeliner w pisaku i nawet te z color trend sa dobre: tu polecam srebrny
- cienie: nawet ok
- odzywki do paznokcia sa za geste
- pilingi, scruby, zele pod prysznic, plyny do kapieli: to chyba wszyskie lubimy
- antyperspiranty: jako takie - sama ich nie uzywam, ale jak ktos nie ma problemow z poceniem sie to sa ok
- kosmetyki dla mezczyzn: nie wiem, bo moje kochanie jest przeciwnikiem kladzenia czegokolwiek na twarz- uzywa tylko zel pod prysznic i dezodorant
- maseczki- naprawde warto je kupic i cena jest przystepna
- kremu z serii anew i inne gadzety ;) sa rewelacyjne- inne srednia jakosc

#34 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 września 2007 - 18:09

- lakiery do paznokci: bubel- kiedys jeden to mi nie chcial schnac przez 2 godziny

:shock:

- serum na zniszczone koncowki: naprawde rewelka,tylko trzeba umiejetnie stosowac- nawetmoja fryzjerka go poleca

a to wlasnie mialam w planach ale za pozno dostalam katalog :-/

perfumy nawet ok

potwierdzam :-D

To niezle doswiadczylas tego "kwiatu" ;-)

#35 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 12 września 2007 - 20:54

A o jakim tuszu piszesz? Bo Pełnia Rzęs jak dla mnie jest fantastyczny, uwielbiam go :)
Poza tym, z większością opinii się zgadzam - bo też praktycznie wszystko wypróbowałam, tylko mi by się pisać nie chciało :mrgreen:

#36 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 12 września 2007 - 21:06

Bo Pełnia Rzęs jak dla mnie jest fantastyczny, uwielbiam go :)

tak tak masz absolutną racje rewelacja <ookk></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 zabcia

zabcia
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 13 września 2007 - 08:48

pelnia rzes to ten z sylikonowa szczoteczka??? nie ma mnie od kilku miesiecy w Polsce i jakos mi sie zapomnialy nazwy! jezeli tak to juz pisze: dostalam ten tusz jakos pod koniec maja. nie otwieralam go do konca czerwca, bo mialam inny! po niecalych 2 miesiacach byl juz suchy i robil gulki! ta szczoteczka to nawet u drozszeych producentow zachowuje sie tak samo! ja uzywam tusz z tradycyjna szczoteczka. tu polecam z tych w sredniej cenie: max factor 2000 kalori i tusze bourjois- wyrozniaja sie bardzo dobra trwaloscia i nie gulkuja sie, poza tym JAKIE EFEKTY! staram sie zmieniac tusz co 3 miesiace

#38 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 17 września 2007 - 18:41

Mi tusze z Avonu też podpasowały, natomiast moja siostra narzeka że jej sklejają rzęsy. Poza tym uwielbiam płyny do kąpieli, żele pod prysznic z każdej serii, no i zawsze w kosmetyczce mam perełki brązujące :-)
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#39 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 11 października 2007 - 19:44

szczerze to nie lubie kosmetykow z avonu zraziłam sie po tym jak kolezanka opowiedzila mi pewno historie o kosmetykach z avonu

#40 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 11 października 2007 - 20:00

To się nią z nami podziel :D
Ja ogólnie lubię kosmetyki avonu, znam też szereg osób, które w nim pracują, bywałam w fabryce, więc jestem ciekawa, o czym nie wiem ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych