Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Avon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
302 odpowiedzi w tym temacie

#41 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 11 października 2007 - 20:02

bardzo dibre sa z avonu kosmetyki Spa , oprocz tego szminki i peeling do twarzy !
natomiast slabiutkie sa balsamy do ciala i szampony oraz odzywki do wlosow!
I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!

#42 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 11 października 2007 - 21:52

szampony oraz odzywki do wlosow!

To prawda- tragedia :-?
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#43 Kaś

Kaś
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 11 października 2007 - 22:13

Ja miałam balsam do ciała z serii planet SPA.Ryż i sake.Cudownie pachniał i fajnie rozświetlał :).

#44 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 października 2007 - 11:26

To się nią z nami podziel :D
Ja ogólnie lubię kosmetyki avonu, znam też szereg osób, które w nim pracują, bywałam w fabryce, więc jestem ciekawa, o czym nie wiem ;-)

opowiedziałam mi jak na.pakuja krem do pojemniczkow ze nawet jak spadnie im na podloge to wkładaja do tych własnie pojemniczkow ale to jest historia z mojej miejscowosci gdyz u Ciebie moze wygladac to całkiem inaczej dlatego wlasnie nie kupuje zadnych kremow balsamow do ciala kremow do twarzy maseczek peel-off kremow oczyszczajacych maski do twarzy bo nie wiadomo co mozna miec na ciele <bezradny></span>

#45 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 października 2007 - 12:08

nie wiadomo co mozna miec na ciele <bezradny></span>

ale fakt taki, że tak może być wszędzie. To tak samo jak kiedyś była akcja, że w Świdnicy w Mc'Donaldzie szejki podawali z "dodatkiem" - przecież to nie oznacza, że w każdym Mc"Donaldzie tak robią <bezradny></span> to zależy od pracowników :)

#46 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 października 2007 - 12:12

nie wiadomo co mozna miec na ciele <bezradny></span>

ale fakt taki, że tak może być wszędzie. To tak samo jak kiedyś była akcja, że w Świdnicy w Mc'Donaldzie szejki podawali z "dodatkiem" - przecież to nie oznacza, że w każdym Mc"Donaldzie tak robią <bezradny></span> to zależy od pracowników :)

nio tak ale tak i tak zgroza:)

#47 kasianr123

kasianr123
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 12 października 2007 - 20:25

Dziewczyny- czy istnieje jakis sposob zamówienia tuszu do rzęs i kulek z Avonu przez internet albo telefon? Nie jestem konsultantką i nie znam zadnej,a skonczyl mi się swiwetny tusz i musze go miec znowu:P

#48 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 października 2007 - 20:42

kasianr123, niestety, nie ma takiej możliwości. Możesz zamówić jedynie poprzez konsultantkę, albo jeśli w Twoim mieście jest sklep Avonu to możesz bezpośrednio tam kupić. A skąd jesteś?

#49 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 13 października 2007 - 09:21

a ja widziałam nieraz jak ktoś na allegro wystawiał kosmetyki z avonu

#50 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 13 października 2007 - 09:58

Magdaru, to prawda, tylko właśnie wtedy nie wiadomo, przez co te kosmetyki przeszły ;-)
Co do tego, co się dzieje z kosmetykami, to oczywiście, że zgroza, z tym, że tak naprawdę nie wiemy, czy tak samo nie jest np. z jakimś Garnierem czy czymś takim.
Dobry przykład z tym McDonaldem ;P W tej Świdnicy to była jednak kuriozalna akcja, normalnie się to nie zdarza (Piotrek pracuje w McDonaldzie :-P :-P )

#51 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 13 października 2007 - 10:07

a ja widziałam nieraz jak ktoś na allegro wystawiał kosmetyki z avonu

ano tak ;) ale nie każdy lubi kupować kosmetyki przez allegro, poza tym nie zawsze wszystko tam można znaleźć :)

#52 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 13 października 2007 - 17:22

Magdaru, to prawda, tylko właśnie wtedy nie wiadomo, przez co te kosmetyki przeszły

ano tak ale nie każdy lubi kupować kosmetyki przez allegro, poza tym nie zawsze wszystko tam można znaleźć

zgadzam sie z Wami, ja bym też na allegro nie kupiła :-)
ale mówie, ze widziałam ;-)

#53 Kasiula

Kasiula
  • Użytkownik
  • 538 postów

Napisano 13 października 2007 - 17:47

Dziewczyny- czy istnieje jakis sposob zamówienia tuszu do rzęs i kulek z Avonu przez internet albo telefon? Nie jestem konsultantką i nie znam zadnej,a skonczyl mi się swiwetny tusz i musze go miec znowu:P

Wydaje mi się, że najprostszy sposób, to zadzwonić do Avonu i oni wskażą Ci konsultantkę w Twoim regionie.
Na allegro bym nie zamawiała.

#54 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 października 2007 - 11:53

Na allegro bym nie zamawiała.

ja zamawialam perfumy bo byly o wiele tansze niz w katalogu i bylam zadowolona
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#55 sezamek

sezamek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 17 października 2007 - 19:14

według mnie najsłabsze są cienie z avonu. mam ich 6 i kurde trzymają się może z niecałą godzinę :evil: z avonu spodabało mi sie spa sake i ryż. mam baslam i żel oraz zestawy skin so soft. teraz kiedy jest nowy katalog świąteczny oczywiście nie mogłam się powstrzymac i znów złożyłam zamównie mimo że obiecałam sobie że troche się opanuje w zamawianiu ale cóż nie mogę sie wpostrzymac ;-)

#56 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 listopada 2007 - 19:48

no ja też jestem konsultantką :-D mam kilka ulubionych kosmetyków,ostatnio w ofercie demo były perfumki treselle seduction-dzisiaj dostałam i bardzo mi sie podobają,z nowego katalogu podoba mis ie balsam jogurtowy z malinami-musze wypróbowac :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#57 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 10:58

ja mimo że mam duża zniżke u swojej konsultantki (30%) zamawiam u niej tylko wody perfumowane -mój hit to Far Away!! Cienie,szampony,odżywki,kremy mimo że kusza ceną i zapachami nie przypadły mi do gustu.Znam wiele fanek Avonu które innych firm nie uznają. Każdy lubi coś innego :mrgreen:
Pozdrawiam!!

#58 woman23

woman23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 17:40

ja uwielbiam balsamy Naturals Jazyna, mniam i czeresnia tez super pachnie, balsam do włosów cienkich taki fioletowy, preparat oczyszczajacy z glinki tez jest świetny

#59 kamena

kamena
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 17:11

pytanie do konsultantek:
ktoś kiedyś powiedział mi, że avon stawia na reklamę i wygląd zewnętrzny, natomiast wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki. Wierzyć czy nie?
Dołączona grafika

#60 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 17:35

zależy który kosmetyk,bo niektóre są fajne jak dla mnie dobre.ale są też takie co tylko ładnie pachną no i nic poza tym
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych