A kupujecie kosmetyki również u firmy Oriflame? Z tego co wiem jest to naprawdę dobra firma. Sama kilka razy kupowała i nie mogę narzekać, bo trafiłam na fajne kosmetyki. Teraz chce zamówić sobie na stronie https://pl.oriflame....keup/foundation podkład matujący. Dzięki, któremu będę mogła zakryć wszelkie niedoskonałości na twarzy. A tym samym wykonać sobie ładny, profesjonalny makijaż.
Avon
Napisano 15 kwietnia 2019 - 15:12
Napisano 13 maja 2019 - 10:29
Ale chyba koleżance wyżej chodziło o Mary Kay. To wydaje mi się, że obecnie te kosmetyki cieszą się dużym wzięciem, więc da się na tym zarobić. No ale ogólnie to przecież nie tylko o to chodzi. Raz, ze kosmetyki dla siebie masz taniej, dwa, że można fajne kontakty sobie wyrobić, rozwijać się, wyjść z domu do ludzi, także moim zdaniem naprawdę warto.
Zarabiać na tym cięzko, ale wiele kosmetyków avon ma super, tusze, podkłady, niektóre szminki sztos.
A dlaczego zarabiać ciężko? Moja siostra jest konsultantką i nie narzeka. No wiadomo, że mniej zarobisz, jak mniej czasu możesz na to poświecić, no szczerze mówiąc to już zależy od konkretnej osoby, jej możliwości i oczekiwań. Siostra jest na macierzyńskim, więc to dla niej póki co dodatkowe zajęcie, ale nie wyklucza, że jak córka pójdzie do przedszkola to się tym zajmie na poważnie, bo praca bardzo jej się podoba
Napisano 04 czerwca 2019 - 10:35
Nikt tu więcej się nie wypowie na temat mary kay? Namierzyłam jak na razie konsultantkę w mojej okolicy i zamówiłam sobie u niej krem dla siebie i mamy. Trochę z nią pogadałam, powiedziała że dla niej to po prostu praca, nie mówiła konkretnie ile zarabia ale zrozumiałam że jest całkiem nieźle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych