Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Avon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
302 odpowiedzi w tym temacie

#281 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 08 października 2012 - 13:57

Nie korzystałam zbyt czesto z Avonu ale najbardziej zapadł mi w pamiec tusz do rzes SUPERSHOC pogrubiajacy, byl zarabisty! Oprocz pogrubiania wydluzal i super podkrecal rzesy jak zalotka, byl swietny. Od tamtej pory nie spotkalam niestety takiego idealu ale ostatnio znowu go zamowilam. Zobaczymy czy nie zepsul sie przez ten czas kiedy go nie kupowalam ;-)

#282 JestemBogiem

JestemBogiem
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 08 października 2012 - 19:21

kasienka22, dokładnie. Ten tusz jest świetny. Dobre też są kremy przeciwzmarszczkowe, bo mama zawsze kupuje i moim zdaniem maseczki na włosy, ale nie polecam lakierów do włosów, sklejają włosy.
Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili.

#283 apc-Cosmetics

apc-Cosmetics
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 09 października 2012 - 12:35

ja obecnie nie korzystam już z kosmetyków Avonu, a to tylko dlatego, że nie mam już dostępu do żadnej konsultantki. Ale korzystałam z tej firmy ładnych parę lat i była bardzo zadowolona. Szczególnie z żeli pod prysznic, balsamów do ciała, odżywek do włosów i pomadek do ust.

#284 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 09 października 2012 - 13:34

Avon ma fantastyczne jedne perfumy - Bond Girl 007 :D
Bardzo lubię ich zapach <ookk></span>
Dołączona grafika

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#285 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 października 2012 - 13:58

Mam wodę perfumowaną ,,Treselle ''avonu.Poczatkowo mnie zachwycała,jednak ostatnio jakoś nie bardzo jej używam <bezradny></span> .Może dlatego ,że szybko ulatnia sie z mojej skory.

#286 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 09 października 2012 - 15:51

viola, Treselki mi nie podchodza :-/ Ja lubie Little Red Dress, Herve Leger Femme, Night Midnight Glow :mrgreen:

#287 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 10 października 2012 - 13:05

Ja jestem konsultantką Avon i jednocześnie Liderką Sprzedaży.
Hitem w tym katalogu były korektory przeciwzmarszczkowe z nową molekułą AF-33. No i klientki już zachwycają się zapachem City Rush, który wchodzi w następnym katalogu :)

A ja lubię żele pod prysznic, kremy do rąk no i serię Planet Spa :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#288 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 października 2013 - 12:52

Percive,niezwykle zachwalany przez moją mamę,bardzo podoba jej się.Postanowilam i ja sobie kupić ten zapach.Rzeczywiscie i mnie zauroczył :)

#289 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 19 października 2013 - 16:01

Incandensse czy jak to się pisze to moje perfumy. Uwielbiam ten zapach i jako jeden z nielicznych utrzymuje się dość długo na skórze.

Biała Pur Blanca - zbyt ciężka jak dla mnie i dusząca.

Płyny do higieny intymnej - rewelacja. Używam już jakiś czas i nie uczulają, odświeżają jak należy i pięknie pachną.

Kremy do rąk z  mleczkiem czy woskiem pszczelim (nie pamiętam) też mogę spokojnie polecić bo są w miarę tanie i wydajne.

Dołączona grafika

#290 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 października 2013 - 20:26

A ja właśnie dzisiaj poraz kolejny zamówiłam puder brązujący w kulkach. Czekałam na taką promocję jak kiedyś za 19,90 i się doczekałam :D

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#291 RóżaBurza

RóżaBurza
  • Użytkownik
  • 40 postów
  • Wzrost:168
  • Włosy:Brązowe (teraz pół czerwonych :) )
  • Stan:wolna
  • Nastrój:Skołowana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 listopada 2013 - 01:07

ja przyznam szczerze, że nigdy nie testowałam, jest taki kosmetyk, który naprawdę jest hitem i polecacie?

#292 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 listopada 2013 - 10:03

ja ostatnio kupilam sobie zel i mgielke o zapachu  pomaranczu i imbiru i pachnie bosko.  

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#293 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 09 listopada 2013 - 10:07

Płyny do higieny intymnej - rewelacja. Używam już jakiś czas i nie uczulają, odświeżają jak należy i pięknie pachną
Też używam :)

Bardzo lubię balsam opóźniający odrastające po depilacji włoski. Może nie opóźnia odrostu, ale super nawilża i nie ma po nim zaczerwienienia.

Perfumy też bardzo lubię: "Outspoken intense by Fergi", "Spotlight", "Secret fantasy", "Rare saphires".

Mgiełki na lato spisują się idealnie :)

Tonik i pianka do mycia twarzy (kolor zielony opakowania) super się sprawdza do cery mieszanej. 

nixqp2.png

#294 smerfetka89

smerfetka89
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 06 lipca 2017 - 11:32

Moim zdaniem nie wszystkie kosmetyki z Avonu są dobre, natomiast ja osobiście z produktów które zamawiam jestem zadowolona.

#295 Maddie77

Maddie77
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 17 sierpnia 2017 - 09:43

No jasne, trzeba po prostu trafić na takie, które nam odpowiadają.

#296 Palka

Palka
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 01 listopada 2017 - 16:52

Jak chodzi o AVON to jedne perfumy bardzo mi podpasowały , konkretniej secret fantasy

#297 koralkowaa

koralkowaa
  • Użytkownik
  • 7 postów
  • LokalizacjaZamość
  • Wzrost:170 cm :)
  • Włosy:ciemny blond
  • Stan:mężatka
  • Partner:Michał
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 25 kwietnia 2018 - 14:32

perfumy sa ładne, ja mam incandessence i bardzo je lubie (te w niebieskiej wersji).

ale tez pudry prasowane sa ok. i lubię ich żele pod prysznic, bo długo pachną.

Buble to są szampony i okropne LAKIERY DO PAZNOKCI.... koszmar 

#298 kokotka

kokotka
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 08 października 2018 - 15:16

Przyznam szczerze, żę już wieki w avonie nic nie kupiłam :O trzeba to zmienić

#299 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 31 marca 2019 - 18:15

Ja się zastanawiam czy nie zostać konsultantką, ale Mary Kay. Wiem, że można całkiem sporo zarobić a kosmetyki mają bardzo fajne, moja koleżanka kiedyś na studiach była ich konsultantką i wiem że była zadowolona. Ale już nie mam z nią kontaktu i możliwości, by podpytać co i jak...

#300 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 03 kwietnia 2019 - 10:24

Ja się zastanawiam czy nie zostać konsultantką, ale Mary Kay. Wiem, że można całkiem sporo zarobić a kosmetyki mają bardzo fajne, moja koleżanka kiedyś na studiach była ich konsultantką i wiem że była zadowolona. Ale już nie mam z nią kontaktu i możliwości, by podpytać co i jak...

Zarabiać na tym cięzko, ale wiele kosmetyków avon ma super, tusze, podkłady, niektóre szminki sztos.

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych