Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Avon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
302 odpowiedzi w tym temacie

#61 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:27

Ja jestem konsultantką i myślę, że przy Avonie zobaczyłam, że niektóre kosmetyki mogą dokładnie działać jak na opakowaniu jest napisane:) Lubie wody toaletowe stamtąd, kremy do rąk i nóg, serie Naturals.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#62 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:30

wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki

moja ciotka jest konsultantką, a raczej była, bo ostatnimi czasy zrezygnowała, ponieważ współpraca z nimi wogóle sie nie opłaca :-/ i kiedyś mi opowiadała, po jakimś tam szkoleniu, że kremy bodajże z serii ze złotem czy coś, któreś z tych drogich :-/ to ponoć ich produkcja nie wynosi drożej niż 5 zł :shock: a z ludzi zdzierają po 70 zł :-? i jak to ma być dobrej jakości :roll:

#63 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:34

mi sie nawet opłaca,nie wysilam sie a miesięcznie mi wpada jekieś 100-200zł,zawsze coś,a czasu mi to wcale nie zajmuje :-D co do kosztów produkcji-większośc kosmetyków jest dośc tania w produkcji(nawet te droższe niż avon) chyba że mają jakieś żadkie i drogie składniki.
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#64 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:38

pytanie do konsultantek:
ktoś kiedyś powiedział mi, że avon stawia na reklamę i wygląd zewnętrzny, natomiast wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki. Wierzyć czy nie?

nie jestem konsultantką ale mogo wyraźić swoje zdanie o ColorTrend-cienie konturówki błyszczyki podkłady tusze do rzęs szminki pudry prasowane lakiery te kosmetyki to są najgorsze w ogóle nie da się na nich pracować więc nie polecam :-D

#65 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:38

dokładnie to nie wiem, mówie tylko co ciotka mówiła po szkoleniu <bezradny></span>

#66 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:40

ja już tam wole oriflame to jest firma :-D

#67 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Trzeba do kosmetyku doliczyć opakowanie i reklamę-to jest najdroższe . Dlatego np kosmetyki Ziaji są tańsze, bo nie wydają kasy na super opakowania i reklamę.
A co do Avonu to ja też sporo zarabiam na miesiąc-ale najczęściej wydaję to na kosmetyki, więc w sumie kosmetyki mam tak jakby za nic(w tym szampony, żele pod prysznic dla naszej dwójki).
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#68 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

bo pewnie tak jest,ja nie wiem na szkoleniu nigdy nie byłam bo po co mam kase wykładac ;-) najlepsze szkolenie to jak na sobie przetestuje :-D Color Tredn-mega tandeta
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#69 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:41

pytanie do konsultantek:
ktoś kiedyś powiedział mi, że avon stawia na reklamę i wygląd zewnętrzny, natomiast wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki. Wierzyć czy nie?

nie jestem konsultantką ale mogo wyraźić swoje zdanie o ColorTrend-cienie konturówki błyszczyki podkłady tusze do rzęs szminki pudry prasowane lakiery te kosmetyki to są najgorsze w ogóle nie da się na nich pracować więc nie polecam :-D

Color trend wg mnie są kiepskie, no, ale tańszych w Avonie nie ma dlatego sądzę, że to z tego powodu.

#70 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:42

Color Tredn-mega tandeta

mega tandeta a duzo ludzi sie nabiera na te własnie kosmetyki :-D

#71 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:43

no i to taka linia dla nastolatek-ma byc tania,kolorowa...a co do jakości <bezradny></span>

#72 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:47

syfem także jest Avon Care te niby balsamy kremy do rąk :-D

#73 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:03

Taka sama uwaga do tej linii co i Color Trend:)

#74 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:16

współpraca z nimi wogóle sie nie opłaca :-/

Z tym się nie zgodzę, bo np. teraz przed świętami zarobiłam na samym avonie 500zł.

Color Trend to tandeta, ale już np. kosmetyki Avon Color są dobre - według mnie :) Avon Care jest taki sobie... np. kremy do rąk z niego wiele osób uważa za dobre (ja też), gorzej z balsamami.

#75 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:17

Avon Color są dobre - według mnie

cienie sa spoko :-D

#76 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:19

mi nie odpowiadają żadne avonowe błyszczyki

#77 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:26

współpraca z nimi wogóle sie nie opłaca :-/

Z tym się nie zgodzę, bo np. teraz przed świętami zarobiłam na samym avonie 500zł.

no to ja Ci powiem, że na FM zarabiam co miesiąc w granicach 1000zł :-P albo i więcej :mrgreen:

#78 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:30

no to ja Ci powiem, że na FM zarabiam co miesiąc w granicach 1000zł albo i więcej

to nieźle :-D

#79 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:32

to nieźle

nieźle, bo to jeszcze nie jest tak rozpowszechnione jak avon i ludzie chętnie kupuja i podejmuja współpracę, bo wiedzą, że to się opłaca :-D

#80 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:34

nieźle, bo to jeszcze nie jest tak rozpowszechnione jak avon i ludzie chętnie kupuja i podejmuja współpracę, bo wiedzą, że to się opłaca

nie wiedziałam że tyle mozna zarobić na byciu konsultantką <ookk></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych