@Riia trzymam kciuki!! Powodzenia!
Napisz po rozmowie! ![]()
Napisano 14 listopada 2013 - 21:34
Riia kciuki zaciśnięte, zdaj jutro relację jak tam ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 15 listopada 2013 - 17:50
No to dupa...
Facetowi bardzo podobały się moje zdjęcia (w sensie retusz twarzy) i chciał abym zaczynała od razu. Ale... zapomniał powiedzieć, że to nie jest tylko praca przy obróbce, ale normalna praca w zakładzie czyli śluby, komunie, chrzty itp. Od 9 do 19 od poniedziałku do piątku i od 10 i 14 w soboty (no i wesela). I najlepsze uwaga. Pensja to 1000 zł. I nie będzie umowy o pracę tylko umowa zlecenie i to ja bym mu wystawiała rachunki.
No to zrezygnowałam.
Przypuszczam, że facet zobaczył że mam działalność i ucieszył się że nie będzie musiał za mnie płacić ZUS. No i niestety. Musiałabym zamknąć działalność, a tego nie zrobię. No to trudno. Będę szukała dalej.
Ale dzięki za to że trzymałyście kciuki ![]()
Użytkownik Riia edytował ten post 15 listopada 2013 - 17:51
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 14 grudnia 2013 - 22:00
Byłam w piątek na rozmowie kwalifikacyjnej- wychowawca świetlicy w szkole podstawowej. Dyrektorka zaprosiła mnie na poniedziałek na lekcję próbną, Dopytałam się z lekka i wiem,że będę mieć grupę trzecioklasistów i..... nie wiem z czym się to je, bo zajęć z wczesnoszkolnymi nie miałam nigdy.Myślę,żeby zrobić im ćwiczenie ruchowe i gimnastykę języka no i jakąś zabawę na szybkie myślenie (szukam inspiracji
), oprócz tego wydrukowałam sobie kolorowanki i krzyżówkę o zimie.oprócz mnie na rozmowie było jeszcze dużo innych osób (widziałam na biurku stosik CV ), więc jakoś nie nastawiam się na zwycięstwo...
Napisano 14 grudnia 2013 - 22:01
oprócz mnie na rozmowie było jeszcze dużo innych osób (widziałam na biurku stosik CV ), więc jakoś nie nastawiam się na zwycięstwo...
A może akurat,trzymam kciuki.Trzeba być dobrej myśli ![]()
Napisano 14 grudnia 2013 - 22:09
Dzięki ![]()
Napisano 15 grudnia 2013 - 08:36
@Histeria:) powodzenia! Dasz sobie radę na pewno!
Teraz można z nimi jakieś świąteczne gry i zabawy pokombinować ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 15 grudnia 2013 - 10:11
Ria szkoda.....no ale faktycznie kiepsko to wygladało. Znajdziesz cos
Histeria dasz rade:*
Użytkownik Sajuri edytował ten post 15 grudnia 2013 - 10:12
Napisano 15 grudnia 2013 - 16:09
@Histeria:) Dasz radę, będę trzymać kciuki.
a co do zajęć, w internecie możesz znaleźć wiele gotowych konspektów na zajęcia dla trzecioklasistów. Poszperaj trochę.
Napisano 15 grudnia 2013 - 21:34
Świąteczne nie mogą być, bo część dzieci, które tam będą to te, które nie chodzą na religię, ale dzięki ![]()
Napisano 16 grudnia 2013 - 09:21
Napisano 16 grudnia 2013 - 20:02
Jestem zadowolona z tej lekcji. wyniki dopiero w środę, jak się nie udało to trudno- przynajmniej przegram z "profesjonalistami", za mną czekały jeszcze 3 osoby (raczej pracowali już jako nauczyciele, średnia wieku 45 +), jutro i pojutrze też ktoś jest umówiony.
Napisano 16 grudnia 2013 - 21:01
fajnie , ze jestes z siebie zadowolona ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Praca konsultantki |
|
|
|
medycyna i zdrowie - ogólnie praca |
|
|
|