Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

PRZYZNAŁ, ŻE PRZEZ 24 LATA GWAŁCIŁ SWOJE DZIECKO

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
79 odpowiedzi w tym temacie

#41 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:05

Nie chodziły te co z matką mieszkały.

nie?
a ta dziewczyna? ona od urodzenia chyba w tej piwnicy nie mieszkała, nie?
bo gdzieś tam w szkole mówili, że wiedzieli że jest 'molestowana'
nie ma mnie tu i nie będzie.

#42 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:07

Cała trójka nie chodziła do szkoły bo przecież nie widziały światła dziennego.

[ Dodano: 2008-04-30, 13:09 ]
W dodatku:

Wiedeński dziennik „Die Presse” ujawnił, że Fritzl w przeszłości był karany za przestępstwa seksualne. W 1969 roku został skazany za próbę gwałtu

[ Dodano: 2008-04-30, 13:10 ]

Dwóch synów - jeden pięcio, drugi osiemnastoletni, nigdy wcześniej nie opuściło piwnicy. Gdy ojciec ich uwolnił w sobotę po raz pierwszy w życiu zobaczyli światło słoneczne. Nigdy wcześniej nie wyszli z piwnicy - nie byli w szkole, nie byli u lekarza, nigdy z nikim nie rozmawiali. Przebadani dziś przez lekarzy okazują się być w zadziwiająco dobrym zdrowiu.

"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#43 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 13:31

Cała trójka nie chodziła do szkoły bo przecież nie widziały światła dziennego.

ale ich tam więcej było

#44 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 15:06

Ona urodziła 7 dzieci. Jedno zmarło po porodzie i "dziadziuś-tatuś" zakopał gdzieś zwłoki. Troje dzieci sam podrzucił sobie pod dom z kartką od matki że nie ma warunków na wychowanie. Pozostała trójka była cały czas w piwnicy ,dwoje chłopców i 19letnia dziewczyna która zachorowała , dzięki temu trafiła do szpitala i sprawa wyszła na jaw........bo gdyby nie to ehhh nawet nie chce myslec kiedy Ci ludzie zobaczyli by swiatło dzienne. MASAKRA!

#45 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 15:11

Ona urodziła 7 dzieci

no! to mówiłam, ze więcej ;-)

zakopał gdzieś zwłoki.

spalił podobno

#46 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 16:29

Boże, jak ja to słucham w wiadomościach i w faktach, to aż mi się nie dobrze robi.. jakbym mogła, to bym dała mu takie tortury, że poczułby, co to ból, upokorzenie i zniewolenie.. przecież takich jak on to powinno się nie wysyłać na 15lat więzienia, ale wysłać na publiczne chłosty i publiczne potępienie, przecież ten facet, jak dla mnie to on jest...p....ony!! nie normalny.. jak można dopuścić się do czegoś takiego, przecież... nie, no brak słów!!! jak dla mnie to on powinien być w celi z takimi, co by go co noc gwałcili i to ostro!! :-x :-x :evil:

#47 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 30 kwietnia 2008 - 16:40

ciekawe czym się kierował przy wyborze- tym dam wolnośc i wypuszczę ich na światło dzienne, a tamci niech sobie siedzą w piwnicy. perfidny ten ojciec, wszystko sobie zaplanował, obmyslił, więc juz długo się zabierał za córkę. a jeszcze wczesniej skazany za próbe gwałtu... i taka mała kara :(

#48 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 16:59

Powinni go powiesić za jaja na Rynku Głównym.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#49 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 20:10

Powinni go powiesić za jaja na Rynku Głównym.

oczywiście bez dwóch zdań

Mnie zastanawia skąd tacy ludzie sie biorą <bezradny></span>
I jak to możliwe , ze taka historia sie wczesniej nie wydała :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#50 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 20:14

jak się ma drzwi do piwnicy zastawione regałem, same drzwi zalane były betonem(znaczy się ruchome były, ale nie przepuszczały dźwięków) + kody dostępu...

<bezradny></span>

#51 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 30 kwietnia 2008 - 20:37

no ale przecież zanosił im ciuchy, robił zakupy, zanosił im jedzenie, to tego nikt nie widział?

#52 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 20:42

calineczka napisał/a:

wlasnie to dziwne ze nikt z siasiadow sie nie domyslal, nic nie podejrzewali dla mnie wogole to przechodzi ludzkie mozliwosci jak to mozna byc tak podlym i takim skurw......
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#53 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 01 maja 2008 - 00:21

dzis poczytalam o tym troche wiecej i z tego co podawala gazeta ktora czytalam poczatkowo on przetrzymywal corke na strychu w jakiejs kamienicy/bloku ktorego byl wlascicielem i wynajmowal ludziom mieszkania.Z czasem rozbudowywal ten strych i wkoncu polaczyl go z piwinica.Kilku sasiadow zeznalo,ze slyszeli czasem dzwieki dobiegajace ze strychu ale "tatus" straszyl ich,ze jesli tylko tam wejda to wyrzuci ich z mieszkan. Widzieli tez,ze nocami wnosil tam zakupy,bylo napisane ze widzieli jak wnosil tam zywnosc i ubrania.dziwi mnie to,ze nikt nie zaryzykowal i nie probowal sie dowiedziec co sie na tym strychu znajduje <bezradny></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#54 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 maja 2008 - 11:56

to tego nikt nie widział?

a kto miał to widzieć?
żona? nie musiała tego widzieć
jak byłam mała też nie widziałam, że mama robi zakupy pod choinkę a nie mikołaj...
ja wiem, że to że ta kobieta niczego nie wiedziała jest mało prawdopodobne ale JEST. . .

#55 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 01 maja 2008 - 15:42

Że sąsiedzi nie wiedzieli, to wierzę. W takich psychopatach to jest chyba najgorsze, że sprawiają wrażenie zwykłych, normalnych ludzi.
Ale że żona nic nie wiedziała, to ciężko mi w to uwierzyć.

#56 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 01 maja 2008 - 15:51

wlasnie w radio podawali,ze byc moze zamieszany jest w to jeszcze jeden mezczyzna - ktos widzial jak do pomieszczenia wchodzil jeszce inny mezczyzna i prawdopodobnie byl to jakis hydraulik, ale poki co to niepotwierdzone informacje.A wczoraj wieczorem w wiadomosciach pokazywali jest ten BYDLAK swietnie sie bawil na wakacjach w Tunezji podczas gdy jego corka z dziecmi siedziala w zamknieciu :evil: :evil: :evil:
Ja sie zastanawiam w jaki sposob dostawalo sie tam powietrze, bo wszystko bylo zabudowane, wiec musialyby byc jakies wentylatroy albo cos,a takie cos cicho nie chodzi wiec sasiedzi mogli cos slyszec <bezradny></span>
Czekam na dalsze wiadomosci,zdaje sobie sprawe ze ten potwor mogl wszytsko tak zaplanowac,ze nikt nie mial pojecia co sie dzialo, jak to chyba cerrata pisala "zbrodnia doskonala" ale przeraza mnie fakt ze to trwalo tyle lat :evil: 24 :!: :!: :!: :!:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#57 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 maja 2008 - 20:54

Ja sie zastanawiam w jaki sposob dostawalo sie tam powietrze, bo wszystko bylo zabudowane, wiec musialyby byc jakies wentylatroy albo cos,a takie cos cicho nie chodzi wiec sasiedzi mogli cos slyszec <bezradny></span>

jacy sąsiedzi ? z bloku obok?

poza tym coś takiego musiało tam być bo straszył te swoje 'dzieci' że ich udusi, że gaz im tam wpuści

#58 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 13 maja 2008 - 17:26

W Superwizjerze wczoraj mówili, że ta matka z dziećmi większość czasu spędzli na siedząco i na leżąco żeby łatwiej im się oddychało.
Facet popełniał już wczesniej przestepstwa (na koncie miał juz gwałt i był podejrzewany o podpalenie) i policja nie wzięła po uwage ewentualności, że to on może się kryć za zniknięciem córki?? Poza tym tak po prostu zaadoptował tą trójke dzieci której pozwilił mieszkać na górze i nikt kompletnie nikt nic nie podejrzewał?? Dziwne to troche jak dla mnie :-/
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#59 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 13 maja 2008 - 18:37

To jakis socjopata.. ; / takim to powinni obcinać to co nazywają swoja " męskością " - śmiechu warte.. nie do pomyślenia..
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#60 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 13 maja 2008 - 20:42

To się w głowie nie mieści :roll: