Dlaczego on nie chce slubu?
Rozpoczęty przez skinnybitch, 20 kwi 2008 20:05
375 odpowiedzi w tym temacie
Guest_Kociak_*
Napisano 13 maja 2008 - 15:04
dobra dobra, ale nie offtopikujcie
Napisano 14 maja 2008 - 06:31
Ctyat:
Wiecie co...wycofalam sie..
Co?
dzlaczego... az tak cie to przytloczylo jestes pewna...?
ale co sie stalo
Wiecie co...wycofalam sie..
Co?
Napisano 14 maja 2008 - 07:27
skinnybitch wystraszyłaś się?? Ale czego??
Mam nadzieję, że nie powiedziałaś o tym swojemu przyszłemu mężowi ;>
Mam nadzieję, że nie powiedziałaś o tym swojemu przyszłemu mężowi ;>
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Napisano 14 maja 2008 - 10:54
skinnybitch, sorki,ale jakos cie nie rozumiem,najpierw "plakalas" ze ty juz tak bardzo chcesz,a teraz kiedy Twoj polowek zdobyl sie na odwage to ty nagle chcesz sie wycofac? Czego tu sie bac? Jestescie razem,kochacie sie, wiesz ze chcesz z nim byc wiec co zmieni sam slub?Chyba,ze wogule zamierzasz sie wycofac z tego zwiazku,ale w to watpie.Fakt, faktem ja tez sie troche stresowalam jak juz do mnie dotarlo,ze no fakt,decyzje podjeta- bedziemy malzenstwem,ale to byl chwilowy strach przed "nowa" sytuacja,minal w mgnieniu oka i teraz nie moge sie doczekac kiedy juz staniemy w kosciele i patrzac sobie w oczy wypowiemy przysiege 
Nic sie kobieto nie stresuj i absolutnie polowkowi nie mow,ze sie wycofujesz.Porozmawiaj z nim jak juz o tym co cie przeraza i czego sie obawiasz.
Nic sie kobieto nie stresuj i absolutnie polowkowi nie mow,ze sie wycofujesz.Porozmawiaj z nim jak juz o tym co cie przeraza i czego sie obawiasz.
Napisano 14 maja 2008 - 11:06
Jak powiesz to połówkowi to możesz popełnić duży błąd, nie dość że go zranisz to jeszcze urazisz mu dume. Drugi raz może już Ciebie o ręke nie poprosić. Zastanów się.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Napisano 14 maja 2008 - 11:09
skinnybitch, o ile dobrze kojarze to mieszkacie ze soba juz jakis czas i jestescie w zwiazku kilka lat,nie wiem w czym slub moglby miedzy wami cos zmienic,a tymbardziej nie wiem jak slub molby zmienic ciebie czy twojego partnera
no i podobnie jak Jewel radzilabym sie dobrze zastanowic zanim mu cos powiesz,bo byc moze twoje watpliwosci sa chwilowe - stres narzeczonej- a mowiac mu to mozesz duzo stracic
no i podobnie jak Jewel radzilabym sie dobrze zastanowic zanim mu cos powiesz,bo byc moze twoje watpliwosci sa chwilowe - stres narzeczonej- a mowiac mu to mozesz duzo stracic
Napisano 14 maja 2008 - 11:34
angik1683, Dzieki za wsparcie