Dlaczego on nie chce slubu?
Rozpoczęty przez skinnybitch, 20 kwi 2008 20:05
375 odpowiedzi w tym temacie
Guest_niki_*
Napisano 12 maja 2008 - 20:38
no no congratulations
Napisano 12 maja 2008 - 20:44
No wiec kochane moje zaczelam w zeszlym tyg prace i moj piotrus na to tak: wiec kochanie jak odlozysz tyle i tyle na ten slub(bo on odklada na samochod i na splate kredytu) to w maju sie pobieramy bo to taki piekny miesiac i wogole czas juz by bylo to zrobic bo o dzieciach trzeba myslec...ja szok
normalnie ze on takie rzeczy do mnie mowi ale mowie dobrze kochanie skoro chcesz...no i tak jakos wyszlo
O boshe jak cudnie
Wam pierwszym sie pochwalilam
jejejejejej
Kocham was!!!!!
Kocham was!!!!!
Guest_niki_*
Napisano 12 maja 2008 - 20:46
fajnie, ze jasno postawił sprawe, nie wykręca się od slubu i nie kombinuje. i że chce z Toba być do końca. miłe
Napisano 12 maja 2008 - 20:46
czujemy się wyróżnioneWam pierwszym sie pochwalilam
jeszcze raz najszczersze gratulacje !!!
pomyślności na nowej drodze życia
nie ma mnie tu i nie będzie.
Napisano 12 maja 2008 - 20:56
no widzisz
jak sie chwilowo cos odlozy / da sie na luz to zazwyczaj wraca to w najmniej oczekiwanym momencie.
Fanie, ze twoje marzenie sie spelni
Fanie, ze twoje marzenie sie spelni
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Guest_Kociak_*
Napisano 12 maja 2008 - 23:44
no bo czasami osoby z innej perspektywy patrzące potrafią doradzić na spokojnieOf course mialyscie racje
po to tu jesteśmyDziekuje ze w trudnych momentach mnie wspieralyscie!
No i ogromne gratulacje
Napisano 13 maja 2008 - 06:15
skinnybitch Cudowna nowinka dopiero dzis przeczytalam, faceci jak chca to potrafia...
Napisano 13 maja 2008 - 07:25
No no, GRATULUJE
Cieszymy sie razem z Toba:)
Cieszymy sie razem z Toba:)
Napisano 13 maja 2008 - 07:35
skinnybitch gratuluję, super wiadomość.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Napisano 13 maja 2008 - 13:46
Wiesz skinny powiem tak najważniejsze żebyś Ty i Twój narzeczony byli zadowoleni, to Wam ma się podobać, bo to będzie Wasz dzień i nie bedziecie go mieli okazji powtórzyć więc warto się zastanowić co tak naprawdę Wy chcecie ...
a co do tego że jest dużo spraw do załatwienia to owszem... właśnie pomagam przyjaciółce w organizacji wesela,ale powiem Ci że nie taki diabeł straszny jak wygląda na papierze... dacie sobie radę
a co do tego że jest dużo spraw do załatwienia to owszem... właśnie pomagam przyjaciółce w organizacji wesela,ale powiem Ci że nie taki diabeł straszny jak wygląda na papierze... dacie sobie radę