Ale faktycznie wole zeby to przemyslal, niz by bylo tak jak u moich kolezanek, ze facet oswiadcza sie po miesiacu znajomosci... To jakies chore. Zauwazylyscie te tendencje w swoim otoczeniu? Bo ja mam wrazenie ze to teraz "modne"...
Dlaczego on nie chce slubu?
Napisano 02 maja 2008 - 19:23
Ale faktycznie wole zeby to przemyslal, niz by bylo tak jak u moich kolezanek, ze facet oswiadcza sie po miesiacu znajomosci... To jakies chore. Zauwazylyscie te tendencje w swoim otoczeniu? Bo ja mam wrazenie ze to teraz "modne"...
Napisano 02 maja 2008 - 22:17
Ślub to ogromna odpowiedzialność i trzeba naprawde poznać człowieka by się zdecydowac zostać jego mężem/żoną. Bezsensu potem się męczyć i czekać na sprawę rozwodową
A co do tych oświadczyn po miesiącu... wydaję mi się że w większości wypadków sa to oświadczyny składane np po pijaku albo w żartach a kobietki jak to kobietki wszystko biora tak serio serio
Napisano 03 maja 2008 - 00:54
Napisano 03 maja 2008 - 09:20
Napisano 03 maja 2008 - 13:19
znam kilka osob ktore sie zareczyly po miesiacu czy dwoch i osobiscie dla mnie takie zareczyny nic nie znacza, bo po co sie z kims zareczac jesli nie planujesz jeszcze slubu? Moim zdaniem zareczac powinni sie ludzie,ktorzy w jakim tam okreslonym czasie planuja zawrzec zwiazek malzenski i nie wazne czy ma to byc za pol roku, rok czy dwa ale to,ze te osoby sa juz pewne swoich uczuc i sie znaja,a takie zareczyny po miesiacu znajomosci najczesciej do niczego nie prowadzafacet oswiadcza sie po miesiacu znajomosci... To jakies chore. Zauwazylyscie te tendencje w swoim otoczeniu? Bo ja mam wrazenie ze to teraz "modne"...
Napisano 03 maja 2008 - 18:05
skinnybitch, gorzej jak on pewnego razu sie zbuntuje!
To taka cipka nic nie powie....ale nie moja sprawa generalnie niech se robia co chca
Napisano 04 maja 2008 - 19:31
[ Dodano: 2008-05-04, 20:32 ]
Ale wole by to sobie dobrze przemyslal i sam tego chcial, niz mialabym nalegac lub robic jakies aluzje.
Napisano 04 maja 2008 - 23:29
Nie za szybko?Korzystaj z zycia puki mozesz i dziekuj Piotrusiowi za to
ja osobiscie jestem zdania ze faceci powinni sie zenic dopiero gdy beda mieli problemy z potencją
Napisano 05 maja 2008 - 09:06
To ze bym chciala nie znaczy tez ze w najblizszym czasie zamierzam brac slub.
A poza tym jeszcze jeden argument, jesli malzenstwo zamierza miec dzieci, to lepiej przed 40, tak juz natura stworzyla... Pewne rzeczy sa odpowiednie dla pewnego wieku...
Zaplatalam sie:P
Napisano 05 maja 2008 - 13:33
Co do chodzenia przez 10 lat to sie zgadzam,brat mojej ex chodzil z laska 9 lat i sierozstali...
Co do slubu to wiek dla kobiety w ktorym moglaby wjsc za mazx nie powinien byc nizszy niz 25 lat i nie musi szukac meza w wieku 20 lat przeciez,niech sie w tym pieknym czasie mlodosci bawi
Napisano 05 maja 2008 - 13:52
Co do slubu to wiek dla kobiety w ktorym moglaby wjsc za mazx nie powinien byc nizszy niz 25 lat
nie kazda chce sie bawicniech sie w tym pieknym czasie mlodosci bawi
Napisano 05 maja 2008 - 14:16
Autorko droga masz dopiero 22 lata i juz chcesz slubu?
Nie za szybko?Korzystaj z zycia puki mozesz i dziekuj Piotrusiowi za to
ja osobiscie jestem zdania ze faceci powinni sie zenic dopiero gdy beda mieli problemy z potencją
Drogi kolego mam 22 lata moze to nie duzo ale okres zabawy i korzystania z zycia mam juz za soba potrzebuje teraz stabilizacji milosci rodziny i mezczyzny ktory zwiaze sie ze mna juz na zawsze. Kocham a to sprawia ze nie mam juz ochoty na glupoty. Dojrzalam do slubu, do bycia matka i zona i to w moim zyciu jest najwazniejsze nie zabawa gdziestam z kimstam w costam. Moje zycie to spelnianie moich marzen a slub to teraz jedno z najwazniejszych..... :->
A jak beda mieli problemy z potecja to zadna juz ich nie bedzie chciala.....
Napisano 05 maja 2008 - 15:47
Jaro, sorki,pomylka:P Wiecznie bawic to sie raczej faceci chca. Kobiety potrzebuja stabilizacji, tak to juz jest....
Napisano 05 maja 2008 - 20:09
Napisano 05 maja 2008 - 20:22
lepiej?
Napisano 05 maja 2008 - 20:32
Napisano 05 maja 2008 - 20:45
I jeśli kobieta chce stabilizacji w wieku 22 a jeszcze w dodatku dziecka to jest to dla mnie chwilowa zachcianka.
Jeśli on nie chce ślubu to trzeba poczekać cierpliwie ale nie za długo........