Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czego faceci w was nie lubia..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
314 odpowiedzi w tym temacie

#161 dorcia63

dorcia63
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 02 maja 2009 - 02:49

Faktycznie muj misio niecierpi jak a to rze za groba we wszystkim narzekam .a to ze za groba ,wlosy nie tak sie ulozyly a najgorzej wkurza sie gdy gdzies idziemy i ja jak, to ja otwierajac szafe wyrzucajac fatalaszki krzycze placzliwym glosikiem JA NIE MAM CO NA SIEBIE WLORZYC

#162 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 02 maja 2009 - 15:52

Tomek nie lubi jak duzo mówie jak twierdzi o zbędnych rzeczach... np jak jade autem to sie bardzo denerwuje i wtedy caly czas go o cos pytam, gdzie skrecic, czy to moge czy tamto.. a jego to wkurza

iv09i09kftvt0mdm.png

#163 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 maja 2009 - 16:04

wkurza go gdy opowiadam za duzo:p bo czesto buzia mi sie nie zamyka ale to tylko podejrzenie:)
A pewna jestem ze denerwuje go jak go zagaduje strasznie gdy gra i jak mu przeszkadzam w grze:p

#164 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 08 czerwca 2009 - 10:57

Mojego drażni, że 'zawsze mam rację' co jest trochę przerażające bo faktycznie rzadko się mylę :roll:

#165 tysienka0703

tysienka0703
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 08:38

Mojego drażni, że 'zawsze mam rację'

U mnie też tak jest. Moje argumenty są nie do przebicia a go to wkurza he he :mrgreen:

Poza tym nie lubi jak szybko się o coś obrażam. Jak mam kiepski dzień to nic na to nie poradzę <bezradny></span>
'Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla samego siebie' :P

#166 lulu

lulu
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 20:00

hmm a ja nawet nie wiem czego mój nie lubi we mnie. Zawsze powtarza, że mnie w 100% akceptuje i nic mu nie przeszkadza. To prawda, o nic nie zwraca mi uwagę. Z związku to ja jestem ta zła, ktora czepia się o wszystko :>

#167 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 14:08

no to jak bym mialam coś wymyślec to pewnie to o zdrażni że jestem jak twierdzi taka "Zosia samosia" czyli zawsze sobie radze sama i nigdy nie poprosze go o pomoc.

No już taka jestem :)
W sumie to jak się tak głebiej zastanowiła to on generuje we mnie takie zachowania <bezradny></span>

Poza tym zapewne mam wiele wad :-P
Już nie panna a żona :*

#168 Magdalena

Magdalena
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 18:45

Mojego partnera zdecydowanie denerwują moje humorki podczas miesiaczki, a raczej kilka dni przed ... Czasami jestem nie do zniesienia. Noo i oczywiście jak sie czyms za bardzo przejmuje i martwie ... to tez, ale tak jest tylko ze wzgledu na to ze nie potrafie byc obojetna jak cos sie dzieje.

#169 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 06:58

Mojego? ostatnio wszystko we mnie denerwuje... bo za czesto sie dopytuje, kiedy przyjedzie, kiedy placze (twierdzi, ze nie ma takiej kobiety chyba na swiecie, ktora by tyle ryczala :/, zamiast pocieszyc jeszcze bardziej tym dobija...) i proboje mi wtedy wmowic, ze mam depresje :/ Co jeszcze... ze ciagle marudze, mam kompleksy wzgledem swojego wygladu... o i humorki przed okresem... mowi ze jetem zrzedliwa, ze go nie szanuje i takie tam... jak cos jeszcze mi sie przypomni to napewno dopisze...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#170 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 21:14

ze ciagle marudze, mam kompleksy wzgledem swojego wygladu

moj tez tego nie cierpi... a ja czasem lubie pomarudzic :-P
a, ze kompleksy to norma... U mnie jest nawet dwa w jednym bo marudze, ze jestem za gruba :-P
Ale tak naprawde jesli chodzi o moje wady to staram sie nad nimi pracowac i chyba juz jest lepiej :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#171 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 21:39

mojego niezdecydowania i standardowo marudzenia :lol: :lol:

#172 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 31 października 2009 - 16:17

tego,ze jestem nerwusem i potrafie byc marudna

#173 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 01 listopada 2009 - 00:05

że lubie sie czepić jednego tematu jesli mnie dreczy i rozmawiac o nim godzinami?:D
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#174 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 01 listopada 2009 - 11:35

Mój nie lubi jak mam spięte włosy;P i mojego czepiania się....;)
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#175 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 listopada 2009 - 11:46

mój Chłop nie znosi kiedy palę i czasem mojego nadmiernego optymizmu :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#176 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 01 listopada 2009 - 12:36

Moj facet nie znosi jak Mu dokuczam (za to ja to uwielbiam :-D) i tego jak czasem marudze! I jeszcze jak jestem zla nie wiadomo z jakiego powodu :-/
Dołączona grafika

#177 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 01 listopada 2009 - 13:44

*marudzenie
*humory podczas okresu (potrafie codziennie po pare razy na dzien pytac czy mnie nie zdradzil, plakac itp bo mysle ze do tego doszło a potem wkońcu piszę mu, że go kocham ;D)
*niezdecydowania
*kiedys: braku czułości.
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#178 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 12:33

Ostatnio przeczytałam, że facecia bardzo ale to bardzo nie lubią, gdy kobieta mówi jak dziecko a już do czarnej rozpaczy doprowadza ich "heloł" :P
Myślę, ze to co ich denerwuje jescze to ciągłe pisanie sms o rzeczach małoistotnych (o pierdołach :P) "tęsknie", "śpię", "robię kupę" "odpisz"... powiem szczerze mnie też by to wnerwiało :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#179 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:08

Ostatnio przeczytałam, że facecia bardzo ale to bardzo nie lubią, gdy kobieta mówi jak dziecko a już do czarnej rozpaczy doprowadza ich "heloł" :P
Myślę, ze to co ich denerwuje jescze to ciągłe pisanie sms o rzeczach małoistotnych (o pierdołach :P) "tęsknie", "śpię", "robię kupę" "odpisz"... powiem szczerze mnie też by to wnerwiało :P

podobno wlasnie taka wkurzajaca jestem :-)
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#180 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 17:41

:arrow: kiedy płacze
:arrow: kiedy jestem agresywna :oops: