Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czego faceci w was nie lubia..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
314 odpowiedzi w tym temacie

#1 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:27

Hej Laseczki :) zwracam sie do was z tym pytaniem bo ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy ten mini problemik dotyczy tylko mnie czy rowniez i was?

Niby nic takiego ale zazwyczaj kiedy robie obiad i zasadamy razem do stolu, ja jako glowny kucharz :mrgreen: musze stwierdzic czy wszystko smakuje tak jak powinno- i tak mowie np.: czy cos jest dobrze przyprawione i tak dalej.
I teraz juz wiem ze to jest to czego Tomek we mnie nie lubi :-? trudno mi pohamowac tego typu komentarze, byc moze to takie usprawiedliwianie sie przed soba i przed nim ze niby wiem o tym ze np. cos nie jest idealne i ze sprobuje zrobic to lepiej,
a moze mowie to dlatego zeby mnie pochwalil nie wiem juz sama jak to naprawde jest bo to siedzi we mnie musze cos powiedziec i juz :-P

A on sie ciagle denerwuje..... :lol: i mowi ze gdyby jedzenie bylo niedobre to by nie jadl :lol:

interesuje mnie tylko czy tez macie to do siebie ze lubiecie samokrytyke i czy wasi faceci tez tego nie lubia a moze macie jakies inne mini problemiki ? :lol: ;-)

#2 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:29

A na mnie Misiek sie denerwuje jak pisze mu sms czemu jest zły a on wcale nie jest :roll: A mi sie coś ubzdura ze jest zły i zadaje właśnie takie głupawe pytania ;> Tego na pewno we mnie nie lubi :D Czasem tez jestem upierdliwa :D

#3 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:34

no wlasnie czasami sobie cos ubzduramy i sie tego kurczowo trzymamy, :-P ale to chyba lezy w naszej naturze :lol:

Tomek mi kiedys powiedzial ze kobiety lubia szukac sobie problemow hehe moge sie chyba do nich zaliczyc bo czesto mam jakies urojenia w glowie, ale pociesza mnie fakt ze mam mojego kochanego ktory szybko sprowadza mnie na ziemie :P

#4 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:37

Olciiia, widzę zebyśmy sie dogadały :D ja często sobie coś ubzduram i koniec :D Ale Misiek zaraz mi wszystko przetłumaczy i jakoś powoili mi przechodzi :D
Ja zawsze mówie ze to juz taka nasza natura :D

#5 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:39

Michał nie lubi jak narzekam, ze coś mi niedobrego wyszło na obiad, a jemu to smakuje i mysli, że to z mojej strony kokieteria, a ja naprawdę myslę, że mogło byc lepiej ugotowane. no i nie cierpi tego, ze jak coś mi nie wychodzi to szybko się poddaję :(potrafię rzucić czyms i powiedzieć " nie robię"-więc raz wyszło, że karpatke kończył sam, bo mnie wkurzało, że się pierwsza część przypaliła

#6 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:47

:mrgreen: dobre dobe niki ale w takim razie dobrze sie dobralicie bo gdyby on w takiej chwili zacza krzyczec albo nie zwracal by na to uwagi to nie widze tego zwiazku a skoro
super ciekawa jestem jak moj zareagowalby jak bym wszystko rzucila :D hehe

ale widac ze masz kochanego faceta

#7 iwa222

iwa222
  • Użytkownik
  • 608 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:47

ja często sobie coś ubzduram i koniec

no to witam w klubie :) mogę się przyznać bez bicia że i ja miewam takie ubzdurania i nawet jeśli sprawa została już wyjaśniona to niedaj bóg żeby mi się coś przypomniało <bezradny></span>

potrafię rzucić czyms i powiedzieć " nie robię"

i tu też mój klub
<bezradny></span>

#8 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:49

oj czasami ciężko z nami wytrzymac :D Mój Skarb to ma naprawde do mnie świętą cierpoliwość momentami :D

#9 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:58

My kobiety często szukamy dziury w całym ale to zwykle wynika z tego, iż chcemy aby wszytko było jak najlepiej.
Są mężczyźni, którzy nie mówią kiedy jest coś źle i później się okazuje,że problem był ale on nie wiedział jak o tym powiedzieć.
Dlatego może też tak dopytujemy.
Mężczyźni do wielu rzeczy nie przykładają wagi tak jak my.
Chcemy aby nasze związki, domy, obiady były jak najlepsze bo troszczymy się o partnera.
Ja nie pytam "czy mało doprawione itp"
Poprostu stawiam sól i pieprz na stole.
Jak chce to sam doprawia
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#10 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 10:08

a mój Jarek nie lubi jak drąże jakiś temat. czasami wpadnie mi cos do głowy i go męcze. po paru dniach znowu cos mi sie przypomni i znowu zaczynam go meczyc pytaniami. na poczatku chodzilo o jego byle a teraz to same glupoty.

#11 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 10 kwietnia 2008 - 10:11

po paru dniach znowu cos mi sie przypomni i znowu zaczynam go meczyc pytaniami.

o tak :)Miś nie lubi jak naczytam sie na forum i później się go o coś wypytuje, np. ostatnio czy odpowiada mu ilość smsów jakie do niego wysyłam :mrgreen:

#12 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 10:50

To ze musze wszystko wiedziec,a gdzie,a zkim ,a poco,a dlaczego itp i biedny musi s tlumaczyc,to ze narzekam caly czas ze mi s chce spaci ogolnie troche lubie sobie na zycie ponarzekac a P to denerwuje.To takie najwazniejsze,dalej jak soie cos przypomne to napisze.
Dołączona grafika

#13 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 10:55

no co WY dziewczyny........ja nie mam pojęcia ile byłych miał mój partner.
Taka wiedza nie jest mi potrzebna

To ze musze wszystko wiedziec,a gdzie,a zkim ,a poco,a dlaczego itp

tak to z nami jest za to mężczyźni to zwykle nic nie wiedzą.
Pytasz jak nazywa się dziecko Twojego kolegi?
Nie wie.
Jak długo jest z żonaty?
Nie wie
i tak dalej ;-)
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#14 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 11:11

Ja nie pytam "czy mało doprawione itp"
Poprostu stawiam sól i pieprz na stole.
Jak chce to sam doprawia

swietny sposob!!! :mrgreen: ja musialabym jeszcze cukierniczke dostawic, bo ostatnio cos przesalam, ale tak ponoc robia zakochani ;-)
a tak na powaznie to moje kochanie nie lubi jak wracam do jakiegos tematu po kilka razy <bezradny></span> ja lubie sie w czym upewniac,a on wierzy ze jak powie mi raz to mi wystarczy :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#15 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 11:16

a ja dzisiaj znów sie upierdliwa zrobiłam, wiem ze nie powinnam a jednak mi sie to dalej zdaża :P

#16 iwa222

iwa222
  • Użytkownik
  • 608 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 12:10

sie upierdliwa zrobiłam, wiem ze nie powinnam a jednak

ja tak miałam wczoraj a nadawałam jak wolna europa oj ten to czasem się nasłucha

Pytasz jak nazywa się dziecko Twojego kolegi?
Nie wie.
Jak długo jest z żonaty?
Nie wie

żeby tylko takich rzeczy mój M, nie wiedział

#17 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 18:42

mam za duże wymagania,co do wszystkiego-wyglądu,zachowania,ogólnej pozycji i osiągnięc.wymagam od siebie to i od innych.prawdziwy facet nie powinien sie bac takiej kobiety ale większośc idzie na łatwizne i szuka takich co im wszystko obojętnie byle by ich misiu z nimi był :-/ bywam upierdliwa,każdy bywa <bezradny></span> i zadaje te nasze głupie babskie pytania,a faceci niby tego nie mogą znieśc ale chyba bez tej naszej odrobiny upierdliwości nie kochali by nas tak bardzo,ideały są nudne.
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#18 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 19:53

Marcin nie lubi jak narzekam na swój wygląd i mówię, że jestem za gruba, jak się niepotrzebnie denerwuję z błahego powodu (np. niepowodzenie w kuchni ;-) ), jak się za bardzo przejmuję problemami innych, jak mu dokuczam o zbyt dużym brzuchu.....na tę chwilę tyle. ale pewnie jeszcze coś by się znalazło ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#19 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 19:54

Dzieki Dorotea moze mi to pomoze ii w koncu nie bede tyle sie o wszystko pytac, od jutra stawiam przyprawy na stol cikewe jak zareaguje ;P

#20 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 21:49

moje kochanie nie lubi jak marudzę i jak mi sie opcja " KONTROLA" załącza....... jak zbyt często pytam jak wyglądam lub w jakich włosach mi lepiej i takie tam uperdliwe pytania......
Kobieta zmienną bywa....