Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czego faceci w was nie lubia..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
314 odpowiedzi w tym temacie

#41 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 06:58

jesli chodzi o te nerwy to mnie tez to dotyczy, czasami potrafie byc zlosliwa ale lubie w Tomku to ze kiedy ja jestem maxymalnie zla on zaczyna sobie ze mnie zartowac... :shock: nie wiem co mam robic, probuje mnie rozsmieszyc i faktycznie udaje mu sie to - tym samym stres zakonczony

nie wiem co zrobilabym gdybym miala nerwowego choleryka chyba bysmy sie zakrzyczeli na smierc :mrgreen:

#42 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 07:16

jesli chodzi o te nerwy to mnie tez to dotyczy, czasami potrafie byc zlosliwa ale lubie w Tomku to ze kiedy ja jestem maxymalnie zla on zaczyna sobie ze mnie zartowac... nie wiem co mam robic, probuje mnie rozsmieszyc i faktycznie udaje mu sie to - tym samym stres zakonczony

nie wiem co zrobilabym gdybym miala nerwowego choleryka chyba bysmy sie zakrzyczeli na smierc

podpisuje sie pod tym obiema lapkami.. tez taka jestem chociaz ostatnio juz nie tak czesoto... staram sie opanowywac...

[ Dodano: 2008-04-15, 08:16 ]
hm.. chociaz gdyby nie nasze poczucie humoru pewnei nie raz bysmy sie pozabiliali :P haha
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#43 kakua

kakua
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 09:23

Mój chyba najbardziej się denerwuje jak napiszę mu smsa i zanim zdaży mi odpisać ja wysyłsm kolejnych 10 z pytaniem czemu nie odpisuje :lol:

No i standard... jak on żartuje a ja to biorę na poważnie, a jak mi mówi, że to żarty ja się denerwuję jeszcze bardziej, bo po co jakieś głupoty wygaduje, no i zdarza się, że te żarty kończą się kłótnią ;-) I jeszcze on czasami uważa, że na siłę szukam problemów i to też strasznie go wkurza, i chyba ma trochę racji :/

#44 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 17:48

że mi sie z nikąd biorą doły i głupie pytania bo np coś mi sie śniło i że często płacze z byle powodu
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#45 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 17:55

No mój tez często mi mówi że przesadzam, a jego ulubionym powiedzeniem jest "Najlepiej jest cos sobie wmawiać".Ale ja generalnie mam ogromne skłonności do przesady wszyscy mi to mówią począwszy od niego właśnie, przez kolegów z pracy skończywszy na własnej matce :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#46 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 18:38

Przedwszystkim nie cierpi tego ze jestem uparta jak skończona oślica i jak sobie coś wmuwię to kaplica :-P niecierpi mojej impulsywności (np: kiedyś dorwalam fotki jego bylej w hmm dwuznacznej sytuacji w kompie to najpierw mu porzadnie przywaliłam potem zadałam pytanie :-P)Moich wybuchów płaczu o pierdołę (ale to przed okresem tylko :-P ) głópich pytań , jeszcze głópszych odpowiedzi na jego pytania i to chyba wszystko :-)
Dołączona grafika

#47 iwa222

iwa222
  • Użytkownik
  • 608 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 19:37

ja to mam jeszcze skłonności wmawiania czegoś :oops: M. mówi że czasami już normalnie nie wie czy czasem faktycznie tak nie zrobił.... bo już zgłupiał na amen <bezradny></span> <help></span>

#48 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 21:22

:arrow: jestem uparta,
:arrow: lekko despotyczna,
:arrow: jak jestem zła to potrafię się nie odzywać..dłuuugo <bezradny></span>

#49 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 21:44

lekko despotyczna,

jak on tego nie lubi

jak jestem zła to potrafię się nie odzywać

a tego to nienawidzi bo On musi od razu rozmowę przeprowadzic co i jak
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#50 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 22:04

A moj ? Moj M. chyba nie lubi jak sie przy czyms upieram i musi mi ustapic :D [ mowie o pierdołach m.in. :P ] No i .. jak marudze - tez nie lubi :P.
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#51 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 06:41

iwa222 ja mam to samo bardzo czesto wymawiam T. i nie tylko jemu rozne rzeczy, np. ze ja juz zrobilam to to to a on nic :lol: nop wiecie tak zeby naswietlic sprawe ale to go BARDZO denerwuje :-P

#52 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 28 kwietnia 2008 - 19:05

A moj ? Moj M. chyba nie lubi jak sie przy czyms upieram i musi mi ustapic :D [ mowie o pierdołach m.in. :P ] No i .. jak marudze - tez nie lubi :P.

tak i jeszcze dodać do tego,że każe mu brać tbletki gdy jest chory i sama biore jak mam okres i że smaruje go oliwką ("dziubek to takie śłiskie:") i że odkryłam nową chorąbe którą posiadam a jeszcze jej nie wymyślili.
You float in my veins...

#53 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 10:47

jak w złosci pokłotni zamiast zostac ja wychodze gdzies na miasto a on potem mnie szuka a ja zawsze albo sie przejde i wtedy ochłone albo do kumpeli skocze na wypłakanie ;-)
Dołączona grafika

#54 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 15:25

Moj nienawidzi jak krzycze jak go nie slucham i jak robie zakupy i znosze do domu pelno ciuchow :mrgreen:
Dołączona grafika

#55 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 15:45

moj to nie lubi jak sie unosze i jak wybucham, krzycze na niego lub ja go nie slucham :-/
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#56 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 17:39

czasami jestem za mądra,jakbym była głupia to by było łatwiej mi kity wciskac :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#57 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 17:58

hmmm to chyba dobrze ze jestes mądra no chyba ze wolisz inaczej :-P

#58 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 17:59

może dla mnie by było lepiej,nie wiem nie wnikam,wiem że to im przeszkadza i tyle

#59 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 01 maja 2008 - 10:50

Mój Ł nie lubi we mnie tego że jestem cholernie uparta ) wkoncu zodiakalny byczek) :)
I jeszcze czegoś, jak wpadam w furie :D i jestem bardzo zła często lubie go złapać za głowe albo ramiona i mocno ściskać jak nie rozumie co się do niego mówi :D wiem ze to dziwne ale tak juz mam :D

#60 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 22 października 2008 - 11:24

Myślę, że chyba najbardziej marudzenia...biadolenia i tak dalej...
Mój Darek zawsze powtarza, że bardzo dobrze mu ze mną jest, tylko żebym nie marudziła.. Tylko, żeby najpierw przestać marudzić należy zachowywać, się tak żeby nie dawać powodó do marudzenia :)

<ookk>