Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czego faceci w was nie lubia..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
314 odpowiedzi w tym temacie

#121 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:26

M. nie lubi mojego PMS :mrgreen: tyle że ja mam taki zespół napięcia przed i w czasie okresu 8-) :roll: (heh po prostu jestem skazana teraz na 8 dni antypatii) :-D :mrgreen: :lol:

#122 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:28

M. nie lubi mojego PMS

mój też nie lubi mojego...z tym, że on twierdzi, że ja taki zespół mam 12 dni przed okresem, 12 dni po okresie i 6 dni w trakcie - czyli cały miesiąc... :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#123 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:31

czyli cały miesiąc... :-P

prawie co drugi miesiąc ma 31 dni :-P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#124 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:41

asia21_87, bo co drugi miesiąc przez 1 dzień nie mam PMSu... :-P :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#125 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 22:31

Mój nie lubi jak ja po raz któryś pytam go czy jest mi wierny itp. i jak mówię o byłym
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#126 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 22:36

czy jest mi wierny

Sądzę, że niejednego by to denerwowało :roll:

#127 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:30

a ty mu w ogole ufasz? to jak desperackie zachowanie troche...powiedz, ze jest ok i wtedy on mowi a ty juz jestes spokojna, ze jest ok. a co jesli nie jest ci wierny?
i wspominanie o bylym facecie <olaboga></span> kobieto

"Moja baba ciagle sie mnie pytala czy jestem wierny, czy jej nie zdradzam a ja z czystym przeciez sumieniem, ze jest tylko ona...ale trula mi ciagle wiec poszedlem na lewo, zeby juz nie miala co gadac"

Mojemu ostatnio chyba nic nie przeszkadza heh za to mi w nim pare rzeczy, z ktorymi walczyc juz nie moge ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#128 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 14:48

ostatnio tomek narzeka że nie podejmę żadnej decyzji sama .... zawsze go pytam na co on ma ochotę co chce robić zjeść i ja sie odstosuję ... ale jak mówię ze np,dziś chce siedzieć i film oglądać to fuczy ze decyduję za niego ... faceci .....

co do PSM to tomek już sie przyzwyczaja ze dzień przed okresem najlepiej chodzić jak w zegarku i niczym nie podpaść a jak cos to powiedzieć prawdę dzień później .... mój eks uważał że zrywałam z nim co mam okres i cos w tym jest ... bo staje sie płaczliwa każda drobnostka mnie wkurza nawet to że nie odpisał na smsa choć wiem że jest na zajęciach ... dobrze ze to tylko jedne dzień :-)

#129 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 21:23

No sorry ale co byś zrobiła gdybyś dowiedziała się że twój chłopak flirtował z twoją przyjaciółką a potem ona by powiedziała że jest z nim w ciąży.Twoim zdaniem nie mam powodu do tego by wątpić w jego wierność?A co do byłego to ostatnio wyjaśniłam mojemu A.że nic do Tomka nie czuje i że to przeszłość.Zresztą nie mogłam ukrywać przed ukochanym tego że Tomek próbował mnie zgwałcić i policja zatrzymała go na tydzień i ma zakaz zbliżania się do mnie.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#130 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 21:30

moj chlopczyk nie znosi tego ze ja ciagle jestem na nie. a ja po prostu mam charakter pesymisty i co zrobic? a jego to strasznie drazni bo on jest optymista... :roll:

#131 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 21:35

-mojego płaczu
-stękania, że mógłby mnie bardziej rozpieszczać
-zazdrości o przeszłość, która mi się czasem uaktywnia ;-)
-moich fochów,których powodów on nijak nie jest w stanie zrozumieć
-mojego pesymizmu, który czasem się budzi
-tego, ze wszystkim się przejmuję

Sporo tego w sumie :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#132 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 22:23

No sorry ale co byś zrobiła gdybyś dowiedziała się że twój chłopak flirtował z twoją przyjaciółką a potem ona by powiedziała że jest z nim w ciąży.Twoim zdaniem nie mam powodu do tego by wątpić w jego wierność?A co do byłego to ostatnio wyjaśniłam mojemu A.że nic do Tomka nie czuje i że to przeszłość.Zresztą nie mogłam ukrywać przed ukochanym tego że Tomek próbował mnie zgwałcić i policja zatrzymała go na tydzień i ma zakaz zbliżania się do mnie.

to chyba nie o tym temat ...

#133 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 12:24

o co kaman? <bezradny></span>

<ookk>

#134 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 12:26

to bylo do mnie, czasem trzeba przeczytac kilka postow wczesniej :)

offtopic sie robi.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#135 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 marca 2009 - 21:07

jeny,niezdecydowanie,on wprost tego nienawidzi,zwłaszcza,że to niezdecydowanie moje dotyczy uczuć wobec niego (spotykamy się tylko) :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#136 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:36

ostatnio sie dowiedziałam że jestem zbyt pyskata i mama za dużo kolegów :P

#137 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:49

Hehe a ja, że Miś nie lubi tego, jak wymyślam 100 najróżniejszych powodów żeby nie iść się zapisać na prawko. Ech... jutro idę :D

#138 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:56

ja często źle mówię o sobie i to wkurza Ł., poza tym powiedział mi dziś, że powinnam miec przezwisko Foch :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#139 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 12 marca 2009 - 23:04

przezwisko Foch :-P

kurcze, to my wszytkie takie problemy mamy :P

#140 kashira

kashira
  • Użytkownik