Cywilny czy koscielny?
Napisano 21 maja 2007 - 14:03
Napisano 21 maja 2007 - 17:00
to zalezy co dla kogo jest wyjątkoweten dzień może być o wiele bardziej wyjątkowy
wyjechać z ukochanym gdzieś na tydzień lub dwa
ma się ukochanego tylko dla siebie
jechac można po ślubie i weselu
a Ukochanego tylko dla siebie to się ma całe życie
to wyrzucanie pieniędzy w błoto...
całe wesele wydała ok. 20 tyś. zł, sumując wszystko
nam też tyle poszło, ani przez moment nie pożałowałam, nie zamieniłabym na nic innego i mam wpsomnienia na całe życie
ale tak jak mówiłam - każdy sądzi i robi po swojemu
Guest_Kociak_*
Napisano 21 maja 2007 - 21:22
a ja sie z tym zgadzam jak najbardziejkażdy sądzi i robi po swojemu
Ja osobiscie nie wyobrazam sobie nie miec slubu koscielnego i pomimo tego, ze to tyle kasy itd... Jednak uwazam, ze slub bierze sie raz w zyciu i mozna zaszalec
Kazdy ma po prostu swoja wizje tego dnia, jedni wola go spedzic tylko we dwojke, inni chca miec wesele na 200 osob
Napisano 21 maja 2007 - 21:36
Nie wiem, ja tylko przedstawiam to, co widzę. Akurat jest to u mnie temat na topie, ponieważ w sobotę kolejny ślub... No i tutaj trochę inaczej to wygląda (tradycja).
Napisano 31 maja 2007 - 13:46
Napisano 31 maja 2007 - 15:03
Guest_Kociak_*
Napisano 31 maja 2007 - 15:29
sporą masz rodzinkę235 gośćmi
Napisano 31 maja 2007 - 18:11
Napisano 31 maja 2007 - 18:19
oj bardzo dobrze to pamiętamA co do przygotwań to tak, czuję się obecnie jak w jakies wielkiej machinie, która zaczyna niebezpiecznie przyśpieszać....
Napisano 01 czerwca 2007 - 08:54
jest jeszcze fajniejMam tylko nadzieję, ze po ślubie będzie równie przyjemnie...
pozostaje taki malutki żal, że TEN NASZ dzień jest już za nami, no i że minął tak strasznie szybciutko...bo przygotowujesz się do tego dnia dobry rok, myślisz, planujesz, a jak przychodzi TA sobota, to wszystko dzieje się jak w amoku, nawet się nie zorientujesz, kiedy jesteś już wymalowana, ubrana i czujesz się najpiękniejszą księżniczką, zaraz potem stajecie się mężem i żoną i zaczyna się impreza
Napisano 01 czerwca 2007 - 21:54
przed chwilaka moj Mis powiedzial do mnie "tak jest Żonno"..hehe ale mi milo
Napisano 04 czerwca 2007 - 12:41
Ja nie jestem za dużymi ślubami bo to strata pieniędzy. W listopadzie świadkowałam koleżance na ślubie gdzie było około 120 osób, wydała na wesele 50 tysięcy ( na wszystko) zwróciło jej się tylko 13 tysięcy i nie pojechali nigdzie bo już nie starczyło kasy. Ja wolałabym te pieniądze co wydam na wesele wolę pojechać na dwa tygodnie na Dominikanę i leżeć do góry brzuchem.
Napisano 06 czerwca 2007 - 10:03
nie dla każdego to strata pieniędzy. dla nas nie była.Ja nie jestem za dużymi ślubami bo to strata pieniędzy.
Pewnie, że nie dla każdego. To były moje odczucia subiektywne.
Napisano 06 czerwca 2007 - 10:10