milość a-money money..kasa..kasa
Napisano 28 stycznia 2009 - 15:16
Napisano 28 stycznia 2009 - 15:17
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 stycznia 2009 - 18:20
pracujesz zeby tez cos z tego miec.
poza tym jelsi jakas para mieszka razem to normalne jest ze pod wzgledem finansowym tez sobie pomagaja, maja jakis wspolny budzet.
dziwne wydaje mi sie podejscie do tego twojego faceta.
powinnoscie ustalic ze jelsi jestscie razem to co miesiac kazdy z Was daje okreslona kwote na utrzymanie, rachunki, itp.
i nie powinno byc to po rowno tylko proporcjonalnie do wysokosci zarobkow.
nie daj sie kochana tak traktowac, bo jak pozwolisz teraz to potem zawsze juz tak bedzie <
Napisano 28 stycznia 2009 - 18:51
Roxi zbieraj wszystkie paragony co kupujesz i potem pokaż co ile kosztuje...
A co On nie wie w jakim swiecie zyje
powinnoscie ustalic ze jelsi jestscie razem to co miesiac kazdy z Was daje okreslona kwote na utrzymanie, rachunki, itp.
i nie powinno byc to po rowno tylko proporcjonalnie do wysokosci zarobkow.
Popieram
A co do zakietu, to wg niego co masz chodzic w jednym ciuchu 10 lat
Ustalcie jakies reguly
Pracujesz tez dla siebie, zeby cos miec
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 28 stycznia 2009 - 20:11
Ja ostatnio dostalam przelew od P, cale 20 zl "na kosmetyk"..
Napisano 28 stycznia 2009 - 20:13
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 stycznia 2009 - 20:14
Napisano 29 stycznia 2009 - 09:54
Napisano 29 stycznia 2009 - 09:59
Napisano 29 stycznia 2009 - 10:03
Napisano 29 stycznia 2009 - 10:06
Napisano 29 stycznia 2009 - 15:43
Tylko, ze to glupie i ja bym nie umiala tak dzielic finansow z partnerem, pozniej glupio by mi bylo zjesc bulke bo przeciez to on kupil, nie wiem jak tam u was z innymi zakupami ale tak mi sie to kojarzy. Tylko, niech on zrozumie, ze pewne rzeczy w domu sa niezbedne, a to, ze sama je kupujesz to chyba dobrze swiadczy o tobie bo myslisz o was-jesli chcialby zauwazyc. Nie zazdroszcze i nie wyobrazam sobie takiego zachowania ale wydaje mi sie, ze ten typ tak juz ma. Co on zarobi to jego a co ty zarobisz to tez mozna wziac a ze pozniej na cos nie starczy? a to sie mala awanture zrobi i zwali wine na kogos...
wiec spytalabym jego czy cale zycie masz w nic do domu nie inwestowac? Jak on chce zeby to wygladalo? Jak on sobie wyobraza to, jesli cos potrzeba to co masz w takiej sytuacji zrobic? Niech ci wytlumaczy, bo powiedz, ze taka jest kolej rzeczy, ludzie na calym swiecie tak zyja a moze on nie zdaje sobie z tego sprawy.
Napisano 06 lutego 2009 - 18:11
Guest_niki_*
Napisano 17 lutego 2009 - 18:52
Napisano 18 lutego 2009 - 09:40
Napisano 19 lutego 2009 - 13:35
Bo On daje a ma braci i Tate którzy yyhhh lubią ciągnac do siebie. Staram się nie komentować jego postępowań aby go nie urazić, na razie z racji tego iż nie mieszkamy razem ani małżeństwem nie jesteśmy mamy osobne budżety i fundusze.
Jednak czasami mnie drażni i troche niepokoi jego postępowanie. Przykładowo dał ojcu kilka tyś. bo tamten go poprosił. A te pieniążki miały iśc na nasz dom. No ale przebolałam to jakoś w milczeniu, niechcać zarzucić jego rodzinie że jest interesowna względem niego.
Przemyślając sobie sytuacje i relacje jego rodzinne stwierdziłam że chce podpisać intercyze- nie chce żeby to zabrzmiało pretencjonalnie, ale chce zebezpieczyć jakby co moje przyszłe dzieciaczki.
Także Roxi, nie martw się, każda skrajnośc jest zła.
Napisano 19 lutego 2009 - 13:41
Przemyślając sobie sytuacje i relacje jego rodzinne stwierdziłam że chce podpisać intercyze- nie chce żeby to zabrzmiało pretencjonalnie, ale chce zebezpieczyć jakby co moje przyszłe dzieciaczki.
Ja tez to poważnie rozmyslałam, ale głównie dlatego że u mnie w rodzinie ostatnio wydarzyła się pewna sprawa związana właśnie z pieniędzmi, i te osoby o których teraz mówię właśnie żałują żę intercyzy nie podpisały, bo to nie tylko podział majątku lecz także długów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych