gafy i pozytywy
Napisano 15 listopada 2008 - 14:01
Napisano 15 listopada 2008 - 16:30
Guest_niki_*
Napisano 15 listopada 2008 - 18:14
A mnie mierzi jak laska ma adidasy i do tego torebkę
mnie nie, jak torebka też jest sportowa
Napisano 15 listopada 2008 - 18:25
albo jak jej sadło wystaję spod bluzki
a najgorsze są takie przygarbione w adidasach, z papierochem, w niby modnym topie ale kuźwa nie pranym od dwóch lat, spodniach które tez pralki nie widziały...nie lubię niechlujstwa...
Napisano 15 listopada 2008 - 18:35
poprostu nie lubię jak ktoś tandetę podpisuje wsią,a to z tego powodu,że znam bardzo wielu ludzi ze wsi i są świetnymi osobami,i mają też gustw tej sytuacji wieś to określenie tego płomiennego stylu
ooo,tak!!! to jest mega obciachMnie np ręce opadają jak widze laskę na mega szpilkach w których ledwo chodzi
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 17 listopada 2008 - 16:00
Napisano 17 listopada 2008 - 16:58
Sama jestem ze wsi i nie wstydze sie tego i nie lubie jak ktos uzywa tego okreslenia no bo to nie wazne skad jestes ludzie z miasta podobno i tak gorzej sie ubieraja:/ ale ja i tak tego nie oceniam kazdy chodzi ubrany jak chce prawda? byleby to ubranie bylo CZYSTE!
Napisano 17 listopada 2008 - 18:15
Przecież mi nie chodzi o to, czy ktoś jest ze wsi czy nie ...poprostu nie lubię jak ktoś tandetę podpisuje wsią,a to z tego powodu,że znam bardzo wielu ludzi ze wsi i są świetnymi osobami,i mają też gust
Napisano 17 listopada 2008 - 18:27
to dlaczego coś tandetnego podpisujesz pod wieś?Przecież mi nie chodzi o to, czy ktoś jest ze wsi czy nie ...
ja wychodzę z tego samego założeniaSama jestem ze wsi i nie wstydze sie tego i nie lubie jak ktos uzywa tego okreslenia no bo to nie wazne skad jestes ludzie z miasta podobno i tak gorzej sie ubieraja:/ ale ja i tak tego nie oceniam kazdy chodzi ubrany jak chce prawda? byleby to ubranie bylo CZYSTE!
a wracając do tematu,to nie podoba mi się kiedy wiosna,lato,jesień,zima,wieczór i ranek chłopak albo panna śmiga w ciemnych okularach
Napisano 17 listopada 2008 - 18:40
boże jak wy się czepiacie, bo tak się mówi, troche dystansu...to dlaczego coś tandetnego podpisujesz pod wieś?
bo niektórzy muszą nosic okularki (nie mówie o tych co noszą dlz szpanu). np. ja nie mogę wyjść na wiatr bez okularów bo od razu mi oczy łzawią i pieką, jak zakładam okularki to jest wszystko w porządku. tylko że nie zakładam bo jakoś głupio się czujeśmiga w ciemnych okularach śmieszne to jest zwłaszcza kiedy nie ma słońca
Napisano 17 listopada 2008 - 18:44
a ja mówię właśnie o tych.(nie mówie o tych co noszą dlz szpanu).
dystans dystansem a ja tego nie kumamboże jak wy się czepiacie, bo tak się mówi, troche dystansu...
Napisano 17 listopada 2008 - 19:18
ja tak śmigam ... muszę ... mam dość wrażliwe oczy i bez przerwy mi łzawią czasem nawet w deszczu noszętylko z białymi szkłamiwiosna,lato,jesień,zima,wieczór i ranek chłopak albo panna śmiga w ciemnych okularach
co w tym złego
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 17 listopada 2008 - 19:19
a co do okularów to fakt że niektórzy noszą takie z powodu zdrowi ... moja znajoma np. ma takie które przy słońcu wyglądają jak przyciemniane a w pokoju jak zwykłe szkoło ....
ostatnio obciachem jaki widziałam była dziewczynę ze strasznie długimi tipsami frenczem kolor biel prześwistujący lekko a pod spodem miała takie wystające swoje naturalne paznokcie że w połowie się kończyły tipsa za którymi było tyle brudu że fuj .....
Napisano 17 listopada 2008 - 19:29
no ale ja calu czas o tych co robią to dla szpanu a nie tych co musząja tak śmigam ... muszę ... mam dość wrażliwe oczy i bez przerwy mi łzawią czasem nawet w deszczu noszętylko z białymi szkłami
Napisano 17 listopada 2008 - 20:18
a skąd wiesz kto musi a kto dla szpanuale ja calu czas o tych co robią to dla szpanu a nie tych co muszą
fajna babka, u mnie w pracy była kiedyś dziołcha co miała paznokcie w kształcie trójkątów, normalnie takie szpony to dopiero masakra
a i nie lubie jak dziewczyna ma usta obmalowane ciemną konturówką a usta pomalowaną jasną szminką/błyszczykiem. normalnie mi się z ku***ą kojarzy i jak ma brwi tak perfidnie czarną kredką pomalowane a jak jeszcze ma prawie całkiem powyrywane to już mi ręce opadają
Napisano 18 listopada 2008 - 13:39
bo znam takie przypadkia skąd wiesz kto musi a kto dla szpanu
a to fakt,zwłaszcza te młode panny lubią się tak "podkreślać"a i nie lubie jak dziewczyna ma usta obmalowane ciemną konturówką a usta pomalowaną jasną szminką/błyszczykiem
he he he,jak z horroru he he hejak ma brwi tak perfidnie czarną kredką pomalowane a jak jeszcze ma prawie całkiem powyrywane to już mi ręce opadają
masakrą też jest jak niektóre mają ciemne włosy,przetlenią się na blond a potem mają czarne odrosty do połowu uszu
Napisano 19 listopada 2008 - 01:01
Napisano 19 listopada 2008 - 13:18
dobre porównaniewygląda jakby piła kawę i został jej ślad
Napisano 19 listopada 2008 - 16:03
a wracając do tematu,to nie podoba mi się kiedy wiosna,lato,jesień,zima,wieczór i ranek chłopak albo panna śmiga w ciemnych okularach
śmieszne to jest zwłaszcza kiedy nie ma słońca
Zawsze mnie wkurzało jak ktoś tak mówił, na prawdę nie wiemco to komu może przeszkadzać
- ej, patrz zima, a ta ma okulary?hahaha
To po prostu stwierdziałam, że nie mam ochoty już ich nosić, bo nie lubię jak ktoś mnie dziwnym spojrzeniem obdarowuję, być może to troche głupie, ale naokoło słyszałam mnóstwo tego rodzaju opinii, i sama juz zaczęłam sobie myśleć, że może to ja jakaś nienormalna jestem??kiedyś nawet jeden facet powiedział, a było to wcześnie z rana- co tak słońce świeci, że okulary trzeba mieć?- ja na to, że jak ktoś jest wampirem to cały czas musi nosić
Ale generealnie nic do tego nie mam!! Niech se noszą kiedy chcą, w końcu moda nie musi być praktyczna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych