Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

gafy i pozytywy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
260 odpowiedzi w tym temacie

#81 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 18:35

drażni mnie jak dziewczyna ma pomalowane oczy tak, że niby są cieniowane ale nie ma zatartej granicy między dwoma odcieniami cienia... grrrr
tylko taka KRECHA! :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#82 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 09:38

wciskanie się w za małe już ciuchy i udawanie , że wszystko jest ok.
A.

#83 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:01

albo obszarpane nogawki przy spodniach...
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#84 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:02

na dole czy wogóle?
a jeśli chodzi o makijaż to dobijaja mnie u panienki:
- brwi prawie całkowicie wyrwane, albo pomalowane tak perfidnie czarną kredką
- usta obrysowane bardzo ciemną konturówką a wargi pomalowane jasną szminką, błyszczykiem (aż mnie krew zalewa)
- czarna kreska pod oczami jak jest za mocno namalowana albo tak rozmazana że dziewczyna wygląda jak miś panda
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#85 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:03

moja koleżanka miała taki przy spodniach poprzecierane w kilku miejscach i powiedziałam do niej ze jest taka wysoka a trafiły jej sie spodnie , które sie przecieraja bo sa za długie. a ona mi na to ze one takie sa od nowości. byłam zaskoczona :-o

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#86 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:11

magdaaaaa, owszem,kupuje się też takie specjalnie powycierane i poszarpane,sama ossobiście widziałam. Ale mi chodzi o to,że nie mogę patrzeć jak idzie panna w takich za długich porach których nogawka wręcz wchodzi pod podeszwy i widać ewidentne zniszczenie :-/
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#87 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:13

wiem , wiem ale chciałam powiedzieć ze w dziesiejszych czasach trudno czasem rozpoznać czy to taka moda czy zniszczenie. :-)

#88 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:19

fakt,ale niektóre panny to juz naprawde przesadzaja :mrgreen: dzisiaj np.widziałam dziewczynę która szła sobie przedemną w spodniach biodrówkach...no i idzie idzie,nagle wypada jej coś z kieszeni...ona się zchyla iiiiiiiiiiii...białe dupsko za wierzchu <dupcia11></span> a dziewczyna zdaje się wogóle nawet tego nie zauważyła :shock: :mrgreen:

#89 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:23

i pewnie jej sznurek wystawał tylko. Ja nie moge patrzeć jak dziewczyny zakładaja spodnie a 5 cm nad pasem widac im stringi!!!

#90 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:24

Ja nie moge patrzeć jak dziewczyny zakładaja spodnie a 5 cm nad pasem widac im stringi!!!

a co gorsza są dziewczyny które celowo wyciągają galoty tak zeby było je widac :-/ chyba myslą ze to jest sexy he he :mrgreen: <bezradny></span>

#91 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:25

Wolę widok stringów niż tego, jak dziewczynie pół tyłka wystaje ze spodni, a majtki zgubiły się gdzieś po drodze...

#92 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:27

Całe lato permanentnie mnie drażniły pstrokate panienki, czyli np. zielone szorty, pod nimi czerwone rajstopy (mimo upału), żółta koszulka, niebieska czapeczka i różowa torebka. No słowo daję, widziałam mnóstwo takich okazów. Agrrrr.... :evil:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#93 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:28

Słuchajcie mnie na dworcu rozwaliła laska w różowej czapce, różowej mini, różowym topie i różowej walizce.

#94 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:30

mówta co chceta ale jak widze biodrówki z króciutką bluzeczką ... ok ... ale na litość boską w życiu bym nie założyła czegoś takiego gdybym miała choć cień podejrzeń że boczki mi sie bedą wylewać spot tego stroju ... fuuuj ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#95 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:30

albo białe spodnie i ciemne majtasy,czy biała bluzeczka i ciemny stanik bosz.... i niecierpie jak dziewczyna ma np. bluzke np. na jedno ramie albo bez pleców i normalny stanik na 2 (!) ramiączkach, pół biedy jak chociaż stanik jest w tym samym kolorze ale jak już całkiem inny to masakra
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#96 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:34

i niecierpie jak dziewczyna ma np. bluzke np. na jedno ramie albo bez pleców i normalny stanik na 2 (!) ramiączkach

ha ha haaaaa,rozbawiłaś mnie bo też tego nie cierpię :mrgreen: a takie przypadki są komiczne,mam głównie na mysli bluzkę bez pleców i stanik :mrgreen: :mrgreen:

#97 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:45

ja przyznam ze do bluzek bez pleców nie nosze ramiaczek ale do zwykłych topów to owszem tylko pod kolor. nie lubie silikonowych ramiączek. :-/
Nie trawie równiez jak lasce wystaje klin od rajstop spod spódnicy <bezradny></span>

#98 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:47

Drażnią mnie zestawienia kolorów: żółty-zielony, pomarańczowy-zielony, fioletowy-brązowy, żółty-czarny...

#99 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:47

do zwykłych topów to owszem tylko pod kolor

do zwykłych topów to i ja noszę ;-) straszne jest tez to jak panienki śmigają w tych butach na koturnach które modne byłu 8 lat temu :lol:

#100 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:49

ale nic nie pobije skarpetek bawełnianych do butów na obcasie :roll:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych