Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

gafy i pozytywy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
260 odpowiedzi w tym temacie

#141 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 16:09

Roxi, po raz enty z kolei tłumacze,że chodzi mi o typowo szpanerskie przypadki U mnie na ulicy jest taka grupa szczyli którzy łażą tak wieczorami i pajacują,a okulary chyba stosują po to żeby dodać sobie pozerstwa.

O TO WŁAŚNIE MI CHODZIŁO!
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#142 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 16:38

Ja nosze okulary kiedy tylko jest slonce, niewazna jest pora roku ;-) taki nawyk.

grrrrrr <hepi1></span> normalnie oczu oderwac nie idzie :D

Załączone miniatury

• de.jpg

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#143 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 16:40

hmmm...ale szprycha :mrgreen: <omg23></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#144 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 17:39

Dziś widziałam kobietke po 40 -stce cała na baiło ubrana(kozaczki też) , do tego jasno zielona torba i włosy w kolorze miedzi :-/

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#145 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 18:10

Dziś widziałam kobietke po 40 -stce cała na baiło ubrana(kozaczki też) , do tego jasno zielona torba i włosy w kolorze miedzi

troche tandetą zaleciało :-/ przynajmniej tak to sobie wyobraziłam :mrgreen:

#146 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 18:14

przynajmniej tak to sobie wyobraziłam

dobra masz wyobraźnie :-D Właśnie o to mi chodziło :-|

#147 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 21:02

baie kozaki- biełe jerozy

<ookk>

#148 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 00:07

a ja bym sobie sprawiła jakies białe kozaczki typu botki, najchętniej z drewnianym obcasem. Tyle, ze do tego potrzebne by mi były białe długie spodnie jakieś fajne. Nie wiem czy wyskoczyłabym w kiecce i białych kozakach. Fatalnie bym się czuła. Nie znoszę, jak się na mnie lampią. W mini to chodzę, jak tylko z mężem gdzieś wychodzę. Ale, jak sobie pomyślę to pewnie buty stały by w szafie, aż w końcu obchnęłabym je na allegro :lol:

[ Dodano: 2008-11-20, 00:14 ]
Ja nie toleruje tandetnych krótkich kurteczek z wątpiącego gatunku materialu i takich wytartych kiciusiów przy kapturze i do tego spodnie dzwony - dla mnie tragedia. Nogi, jak u kaczki wyglądają. Nie trawię rozszerzanych spodni, strasznie zniekształcają i oszpecają figurę.
lilian

#149 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 21:56

widziałam dzis kobiete w żóltych kozakach - to było gorszeod białych kozaków :-|

#150 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 22:49

madzia, ładna "dziunia" nie wiem o co ci chodzi :P

magdaaaaa, ale czasem do niektórych ludzi stylu pasują kolorowe akcenty, nawet i żółte kozaki, zalezy jaki odcień, do czego no i czy to taki styl czy kicz ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#151 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 09:18

ooo

"dziunia"

tego slowa mi brakowalo :D

widziałam dzis kobiete w żóltych kozakach

ja mam zlote :P :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#152 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 19:01

Pewnie, że niektórym pasują kolorowe akcenty. moja bratowa ma np żółte klapki na obcasie , ja ma czerwone. Ale ja najpierw zobaczyła te żólte buty potem te kobietke. Ubranie i torebke miała w brązie i szarości i do tego takie buty :-/

[ Dodano: 2009-02-09, 21:49 ]
dzis szłam sobie ulica i szła dziewczyna w spodniach i spódnicy, niby okey nie przeszkadza mi takie łączenie ale.... no właśnie ona miała na sobie dzinsy rurki wpuszczone do kozaków i do tego mini dzinsowa spódniczke plisowana. mnie osobiscie to nie pasowało. <bezradny></span>

#153 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 17:13

Najbardziej nie podoba mi sie to jak dziewczyny ze znaczna nadwaga wloza na tylki biodrowki.Tluszcz im sie wylewa ze spodni i na dodatek jeszcze wystaje tzw. proca z tylu-zalosny widok.Odrzuca mnie takze widok mlodziutkich dziewczyn z ordynarnym makijazem w stylu paninek spod latarni,no i jeszcze jakby tego bylo malo,spalone rozjasnianiem wlosy. :-/ Niesmacznie tez wygladaja miniowki na nie zgrabnych,wrecz pulchnych figurach. :-/

#154 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 17:23

tzw. proca

<umieraam></span> jest tego coraz mniej ale jest.

spalone rozjasnianiem wlosy

oj tak i nie przemówisz ze wyglada to strasznie i jeszcze "białe kozaki, skóra i solara , nazywam sie blachara" :P

#155 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 14:50

Ostatnio bardzo razi mnie to,że niektóre dziewczyny dobierają zbyt ciemny podkład pod puder.Nie dość,że bardzo odznacza się on od koloru szyi to jest jeszcze nie umiejętnie rozprowadzony(smugi). <bezradny></span>

#156 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 18:53

i jescze mnóstwo tego specyfiku maja na ubraniach np na kolnierzu , albo golfie <umieraam></span>

#157 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 19:25

Nie dość,że bardzo odznacza się on od koloru szyi to jest jeszcze nie umiejętnie rozprowadzony(smugi). <bezradny></span>

lepsze sa takie, które mają pomarańczowy podkład albo taki świńsko różowy... Pamiętam, że moja świetna kumpela długo taki miała, i wcale nie wynikało to ze że nie umiała dobierać... Po prostu w świetle w sklepie wyglądał inaczej niz na zewnątrz... W końcu kupiłysmy normalny, ale wychodzą na zewnątrz i oglądając w świetle "dnia" ;-)

i jescze mnóstwo tego specyfiku maja na ubraniach np na kolnierzu , albo golfie <umieraam></span>

eee, nie śmiej się, ja ostatnio jak prałam arafatkę, to też sporo pudru/podkładu sprałam z niej :lol: :lol: :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#158 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 11:07

Ostatnio widziałam dziewczynę na mieście która miała leginsy w panterke, tunike w panterke. Zbyt wiele panterki nie prezentuje się fajnie tak samo jak lateksowe lajkry i jakas kusa bluzka

#159 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 11:43

z1utka, to jest nic ja wczoraj widziałam babke która miała bluzke z skóry węża a leginsy w panterke -

za duzo zwierzęcych motywów na raz

swoją drogą ja nie umiem założyć na siebie pantery czy zebry czy tam węża - dzienie sie czuję w takich ciuchach <bezradny></span>

#160 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 17:14

ja to nie lubię, jak osoba "niezbyt szczupła" ubierze obcisłe legginsy i to nie, że gładkie, ale właśnie takie w jakieś wzorki...spotkałam ostatnio taką jedną, obcisła bluzka, z pępkiem na wierzchu i w legginsach w zeberkę :shock: :shock: :shock: nie wiadomo, czy to śmiać się , czy płakać....
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych